Jeg har været meget tilfreds med mit køb hos happii. Det fungerede godt hele vejen. Jeg har benyttet happii en del gange efterhånden med fuld tilfredsheds hver gang.
Imponerende Bestilte om eftermiddagen og næste formiddag var varen klar til udlevering i pakkeshop. Mon postnord har for lidt at lave!? Men bestilling var nem og ordrebekræftelse kom straks. Vare... Leggi di più
Produktet var ikke på lager ved bestillingen, men blev meddelt leveringstidspunkt hvilket blev overholdt til punkt og prikke! Rigtig god hjemmeside der er let og overskuelig og til priser der matcher... Leggi di più
Bestiller to Kingston UHSII kort, da jeg akut har brug for disse in den afrejse. Hurtig bekræftelse og at varen er fremme allerede 2 dage senere. Dog forsinkes leveringen med en dag. Ing... Leggi di più
Slet Møllevej 17, 8270, Højbjerg, Danimarca
- support@happii.dk
- www.happii.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Gode priser og nem leveribg
Nem at bestille vare
Nem at bestille vare. Rimelig godt prisen til vare og forsendelse. Anbefalet her fra.
Flere køb
Flere køb - altid hurtig levering og god pris.
Enkelt RMA også forløbet glat
THEY SELL PRODUCTS THEY DON'T HAVE AND CAN'T GET. AVOID.
SCAMMERS AVOID.
Ordered in early Feb, estimated delivery on 17th Feb. 17th Feb comes and I get a message saying new estimated delivery 18th March, now it just went to 23rd April. They 'sell' products they don't have and can't get.

Risposta di Happii
Super fint og hurtig levering.
Super fint og hurtig levering.
Køber gerne herfra en anden gang 😊
Pakken blev leveret dagen efter…
Pakken blev leveret dagen efter bestilling.
Det er en usædvanlig oplevelse, når man er vant til at købe på Nettet.
Fin og hurtig levering.
God pris og hurtig levering som altid
God pris og hurtig levering som altid
Alt var som det skulle være
Var lidt skeptisk i starten
Var lidt skeptisk i starten, da jeg jeg fandt forskellige Trustpilot score. Valgte og tage chancen.
Der var absolut ingen problemer, og er fuldt ud tilfreds, med hele forløbet :)
Patrik
Den bestilte vare var som forventet og…
Den bestilte vare var som forventet og blev leveret hurtigt
Perfekt handel
Skulle bruge Boom arm til mikrofon til gave og var så heldig at finde en demo model hos jer til en super god pris.
Og levering dagen efter. Fantastisk.
Helt som forventet og modtager glad.
De bedste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️
Tilfreds med købet, men
Tilfreds med købet. Men usædvanlig lang leveringstid.
Kommer aldrig til at handle her igen
Reklamation. Langsom sagsbehandlingstid, uforståelig og tvetydig kommunikation. Og det at oprette en retursag er utrolig besværligt. Kommer aldrig til at handle her igen. Er spændt på om jeg får mine penge tilbage.

Super grafikkort og hurtig levering 🚚 😎
min order kom hurtigt og fungere som…
min order kom hurtigt og fungere som den skal.
deres hjemmeside er nem at finde ud af og der er forskellige betalings muligheder, hvilket jeg er glad for.
Absolut det dårligste køb jeg har gjort
Absolut det dårligste køb jeg har gjort
Kenwood Xl baker , kan ikke ælte 550 gram mel ,så den er ubrugelig
Happii er ikke til nogen hjælp ,så nej produktet lever ikke op til mine forventninger.