Hanstholm Camping Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

2,4

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Hej. Selve campingpladsen var hyggeligt, beliggenhed dejlig. Vi var 5 personer af sted, og vi var i jeres cafe. 995 kr for 3 mellem sodavand, 1 lille og en mellem øl. 2* 2 rødspætte... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Søde og hjælpsomme ansatte, især omkring hestestalden. Det var helt perfekt for min datter. Hvis noget skulle forbedres, så kunne det være en ide med en-eller-anden form for opsyn af poolområdet. Ham... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Lejede en hytte til over 8500kr i højsæsonen. Der var ikke ret mange gæster, og arrangementerne blev aflyst. Hytterne var mangelfulde, dårligt udstyret og beskidte ved ankomst. Personalet var uengage... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Hobby e attività manuali

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hanstholm Camping - Thy Feriepark www.thyferiepark.dk udlejning campingvogn lej en campingvogn leje campingvogn Thy ferie Park -Ferie med indhold ferie for hele familien langtidsholdbare oplevelser vandland badeland vandrutchebane legeland hesteudlejning islandske heste vesterhavet rav camping hanstholm camping vigsø bugt dansk folkeferie hotel hanstholm Thy Turistbureau Thy Turistforening modelflieger Hanstholm guide det gule rev havfiskeri mølboen yellow reef bonito bunkers vesterhavet bunker museum hanstholm camping febbersted modelflyver havfiskeri modelflieger hytteferie udlejning hytter lejrskole vesterhavet jylland heste camping hesteudlejning rideferie camping egen hest camping thisted hurup sydthy klitmøller windsurfing subtropisk badeland dk-camp topcamp backtonature jambo klim strand jesperhus riis billund legoland fiskegrej fryser hütten unterkunft bunkermuseum olsenbanden fiskepark aktiviteter svampe rav stentrolde thailand forellensee gelbes reef bernstein in dänemark bernstein nordsee vesterhavet camping fossielen nordsee camping vesterhavet camping thy camping kinder camping børneunderholdning hvidbjerg Thy nationalpark hanstholm go cart camping hest hvidbjerg vakantie gocart kantareller thy Dänemark angeltour gelbes riff vejret hanstholm vind hanstholm pfifferlinge camping naturen roshage thy camping camping nordsee camping wlan camping trådløs netværk trådløs internet bulbjerg krik vig thisted camping nystrup camping camping med hest lild strand hytteferie vorupør olsen banden campinghytte vesterhavet rideferie camping vesterhavet camping quickstop hotspot pferde camping dänemark horses camping feriehuse sommerhus Thy nationalpark heste reiten nordsee horsebackriding thyferiepark camping mit hund Hund und Camping agility camping find rav på stranden overnat i shelter Hund und camping Thymarked.dk hund i hytter WLAN camping WLAN udlejning campingvogn lej en campingvogn leje campingvogn lejrskole hytter lejrskole fætter-kusine-fest fætter kusine fest thy fiskepark camping løkken camping dk camping danmark camping nordjylland camping lokken camping denmark camping loekken camping denemark camping ferie hytter motel campingplads campingground campingvogne dkcamp dk-camp lokken caravans spielplatz chalets cabins room holiday flats caravan family animals swimmingpool pool playground and big jumping Camping vacation holiday Campingsite campsite Campingsites eliten Campsites trampoline Ledetgaard Camping and Motel Loekken nordjylland North Jutland in Denmark danmark eliten denemarken daenemark danemark dänmark huts campinghütten campingwagen dänemark danska svenska campingplatser campingar semester campings camp caravaning campgrounds outdoor recreation tourist europe activities stuga guides outdoors tourisme camps associations campground caravanning tent motorcaravan cabin gîtes animals campings-cars caravanes guía turística cámping campingplätze campguide wohnmobile wohnwagen guide travel living schwimmbad campingurlaub caravans winterurlaub campingguide hobbies campeggi zelt zelte tourismus areas campingpark tenting holidays campingplatz campingplätzen deutschen happy cabins campers camper travellers kamperen hotels resource site reizen en toerisme zelte kampeerders campingbranche branche bungalow bungalows campsource resources swimming campinggids campister campingplads pladsbeskrivelse campingplätze urlaub campingfuehrer informationen season camping-urlaub seasons area around world trip campingferie kampplaatsen club travelers campingaz hytteferie center gifts campguide providers camping-Service campingurlaub sites camp campingfuehrer reisetipps naturskjønn familiecamping caravany hütten campingkort park ligplaats turístico naturista autocamping holidays europe caravanning tält tältet campa husbilar husvagnar campingplatser resmål ibiza campingplats platsen camparna husvagnar husbilar familjecamping turistcenter husvagnscamping fritidscenter stugby fritidsby campen semesterby husvagnscamp naturistcamping na

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Beviset på at billeder og reklame kan…

Beviset på at billeder og reklame kan snyde!
Min familie og jeg tog efter en uge i Nordøst Jylland videre og ville prøve et besøg af hos Hanstholm Camping, på vores tur hjemad.
Hjemmesiden indbyder til en pæn en og nydelig plads, med fine arealer til campingvogne og vi bestiller vores ophold på forhånd via online booking.

Virkeligheden er dog en helt anden da vi kommer, og pladsen er enormt rodet og ikke velholdt.
Servicebygningerne er beskidte og fremstår ikke indbydende, og den anviste plads til vires vogn er ligeledes ikke som der blev stillet udsigt til.
Jeg henvender mig i receptionen med den brochure jeg ved ankomst har fået udleveret, som viser de flotte billeder og kommercielle fremhævelser fra websiden og hæfter mig ved at det absolut ikke er den virkelighed vi ser.
Personalet agerer ligeglade og mener bestemt at de faktiske billeder også viser sig i virkeligheden.
Min familie og jeg ønsker ikke at opholde os på pladsen, og jeg ber om at vi finder en løsning.
De fastholder den forudbetaling jeg har overført, med det svar at der nu har været risiko for at andre potientielle gæster ikke har kunne få den samme plads.
Til der kan jeg svare at der via online booking er over halvdelen af pladsens pladser ledige og samtidig også pladser ved siden af den plads vi har - der er derfor absolut intet korrekt i at vi har optaget pladsen for andre.
Vi ønskede ikke på nogen måde at blive og udnytte opholdet på Hanstholm Camping, og mister derfor vores 1700kr som er forudbetalt.
Billeder snyder og reklame kan være usand - det lærte vi på den hårde måde.
Gæster på Hanstholm camping bliver vi aldrig!

24 luglio 2020
Valutata 2 stelle su 5

Kan lige klare to stjerner grundet de…

Kan lige klare to stjerner grundet de mest almindelige ting er inkluderet. Men den arrogance og ligegyldighed der er på stedet overfor kunder trækker det hele ned. Havde betalt 800 for 2 timers ridning for to børn - flere gange gentog jeg at de ville have rutineret tur det tiltrods kom de på en ikke rutineret tur hvilket først var tydeligt da de kom retur og kunne fortælle de ikke havde galloperet og lign. Gæsten har ret eller mødes er ikke gældende på denne plads.

23 luglio 2020
Valutata 1 stelle su 5

Vi var blevet advaret men troede ikke…

Vi var blevet advaret men troede ikke på det. Dette er en pengemaskine uden service og med en ejer der på ingen måde kan beskrives som kundevenlig ! Men han kan jo også være ligeglad pladsen er fyldt og alle har forudbetalt - og havde vi ikke det var vi rejst.

23 luglio 2020
Valutata 1 stelle su 5

Den værste ferie oplevelse nogensinde

Den værste ferie oplevelse nogensinde!
Vi havde glædet os til en uges camping ferie med børnene, som havde glædet sig endnu mere. Vi ankommer desværre til nogle fuldstændig ubeboelige vogne med både mug og uden rengøring. Vinduer og gardiner var lappet med gaffatape. Da vi henvender os, er personalet på ingen måde imødekommende og helt uforstående! Vi kæmper i 5 timer for at få penge retur, så vi kan komme videre og finde en anden ferie til vores børn der var ret så skuffet. Mage til kold krejler skal man lede længe efter, selv de ansatte var “bange” for ejeren. Jeg håber ikke for nogle at de skal stå i det samme, vi læser i hvert fald trustpilot en anden gang!!

20 luglio 2020

Pladsen

Pladsen, er noget slidt overalt. Bold, basket baner, er helt væk. Toiletbygninger, af ældre dato, og ikke meget privatliv. Brugte pladsen, da den lå perfekt, til de lokationer, vi skulle bruge( bunkermuseum, Vigsø strand) hvis man er lidt interesseret i krigs historie, og Olsen-banden fan( filmoptagelser)

18 luglio 2020

SÅ ELENDIG CAMPINGPLADS- KOMMER ALDRIG IGEN

1 stjerne og alene pga at mine børn har kunnet lide at lege. Men hold da op hvor er der klamt af manglende rengøring, skimmel og mug og fugt overalt på badeværelser. Tingende er så slidte og ødelagte, dette gælder toiletsæder, ødelagte døre. Der ligger en grisestald lige op af poolen og der lugter af stald når man bader. Det skal ikke blæse meget for at der flyver halm og skidt over i poolen.
Alt ser misligholdt ud, det ligner en pløjemark og losseplads på samme tid.
Butikken er meget dyr og service elendig. Man bydes ikke velkommen og i købmanden ved de ikke hvad et frimærke koster.
Vi kommer ALDRIG tilbage igen, er chokeret over at der findes så elendige steder. Deres brochure svarer på ingen måde til virkeligheden.
Campingmanden og personalet trænger til at finde noget at smile af, for hold da op et uengageret og ligegyldigt personale.

14 luglio 2020
Valutata 1 stelle su 5

Slidt, beskidt og ikke et besøg værd.

Slidt og beskidt!
Absolut ikke et besøg værd.
Legepladserne er slidte. Trampolinerne er decideret farlige.
Badefaciliteterne er gamle, ødelagte og beskidte med ulækre badeforhæng.
Svømmeområdet er fint, men med dårlig tilgang til bad inden og efter pooltur. Virkelig uhygiejnisk, kun iskoldt vand at skylle sig i midt i poolområdet, hvilket gør at folk springer over at vaske sig ordentligt inden pooltur. Ligeledes ligge poolområdet og restaurant lige op ad grisestien.
Grillbaren med 'a la carte' menu serverer dårlig mad af virkelig ringe kvalitet. Slet ikke pengene værd.
Basketbane og cykelbane er slidt og ødelagt. Butikken har et lille udvalg af vare, som er virkelig dyre.
Absolut ikke en plads jeg vender tilbage til.
Det eneste denne plads får 5 stjerner for er den skønne beliggenhed ned til vandet.

14 luglio 2020
Valutata 5 stelle su 5

Altså der er mange der skriver det er i…

Altså der er mange der skriver det er i forfald. Ja men det bestemmer du ret meget selv for hvilken hytte du køber. Det er mega hyggeligt og der er mange aktiviteter. Der er en legeplads for hunde og der er små heste. Folk skal bare brokke sig heletiden. Man kan enda ride på heste hvis man tildmælder sig

11 luglio 2020
Valutata 1 stelle su 5

Vi er lige ankommet til en…

Vi er lige ankommet til en børnecampingplads i total forfald. Legepladsen er farlig og uforsvarlig i så høj grad, at vi ikke kan lade vores børn lege uden konstant opsyn. Hytten vi har lejet er utæt, beskidt og overhoved ikke hyggelig! Pladsen kan på ingen måde anbefales!

6 luglio 2020
Valutata 4 stelle su 5

elsker det

vi har været fastlægger i mange år efterhånden, og det er så fedt deroppe. Dejlige badværelser og toiletter, og dejligt med dyr, pool og aktiviteter i højsæsonen. dog er der mere blæst efter fældning af træer, men det gør ikke noget jeg kommer gerne igen.

19 giugno 2020
Valutata 1 stelle su 5

Vi er netop landet på Henne strand…

Vi er netop landet på Henne strand camping. Det er en fornøjelse at lande her efter 5 overnatninger på Hanstholm Camping. Pladsen i Hanstholm ligger i en fantastisk natur, dette trækker op til 2 stjerner. Vi havde booket og betalt i forvejen - ellers var vi måske ikke blevet hele perioden. Stedet er i forfald og efter træfældning i vinter, er der ikke ryddet op. Pladserne er meget ujævne og skæve. Græsset er ikke klippet i år og grankogler over alt. Flere steder er jorden kørt op af traktorer. Det var endda de dyre udsigtspladser, hvor en del lignede en pløjemark. Ingen af fastliggerne siger noget til ejeren, de orker ikke skændes med ham.
Vi holder meget af natur-pladser, der findes stadig en del, men derfor kan man godt holde pladsen i orden og i det mindste klippe græsset.
Vi kommer ikke igen

25 maggio 2020

Kunne man give 0 stjerner

Vis man kunne give 0 stjerner, så havde det været mere oplagt!
Lejede en hytte i en weekend. Da jeg ankommer er der ikke åbent, trods jeg er der inden for åbningstiden og skal tjekke ind mellem 15-18. Ringer flere gange, men der går længe inden nogen reagere. Det er dog præcis det samme der sker når man skal tjekke ud! Der var beskidt og lugtede.. døren var så utæt at den gabte næsten en halv cm! Så er det svært at holde varmen i oktober måned! Havde bestilt et USB til net, som man betaler ekstra for.. Det kunne jeg IKKE få til at virke. Jeg går derfor op i receptionen og spørger om hjælp. Det første jeg bliver mødt med en sur og uhøflig ejer (mand) han hentyder til at jeg må være dum, for det stik fejler ikke noget . Han er ikke var interesseret i at hjælpe mig! Det var spild af penge!! Super dårligt sted og service. Det eneste de kan prale af, er beliggenheden.. ALDRIG tag på Hanstholm camping

7 ottobre 2019

Meget skuffende oplevelse :-(

Meget skuffende oplevelse - 2 overnatninger i en gammel campingvogn og muggent og ildelugtende fortelt med rustent køleskab! Føj! Betal 1850kr...
Dertil kommer INGEN service eller smil fra de ansatte i receptionen OG en sur lejrchef! Øv!
(Har først efter mit besøg læst tidligere anmeldelser)
- 2017 og NU: bad ved pool virker ikke! i
- 2016 og NU: toilet i campingvogn stadig utæt!

7 agosto 2019

Manglel på vedligehold

Vi har lejet en hytte, 3 overnatninger for 3940,-
Trægulvet har store sprækker i samlingerne, væggene og lamper er møgbeskidte, i badeværelset virker det store brusehovede ikke, og mug i kabinen
Skydedør til værelset trænger til en kærlig hånd. Tagterrasse er så fuld af alger så da det havde regnet var den ubrugelige da det var som en skøjte bane. Ved indgang til badelandet virker bruserne ikke så man hoper direkte i poolen .

24 luglio 2019

Dejligt sted

Dejligt sted

Vi var på en forlænget weekend, og havde et dejligt ophold.
Vi lejede cykler, og fik set meget af området. Pladsen ligger smukt, og der er dyr og pool.
Stemningen var meget stille og rolig, og servicen var rigtig god. Opdagede jeg en fejl, blev det rettet op på med det samme. Så jeg følte mig hørt. Nu var det ikke mange ting jeg fandt, men det er vigtigt som gæst at selv de små ting ikke overhøres... og det blev de ikke.
Så tak for et fantastisk ophold.

5 luglio 2019

Dejligt ophold på Hanstholm Camping

Dejligt ophold på Hanstholm Camping.
Vi har været på et 'Selvforkælelses' ophold på Hanstholm Camping. Alt virkede perfekt. Venlig indtjekning. Fin plads med udsigt (det kostede ekstra). Vi fik to gange perfekt og rigelig morgenmad. Den ene aften fik vi pizza og næste aften et stort, lækkert stjerneskud.
Alt var i den skønneste orden. Maden blev leveret til aftalt tid i vores campingvogn. Drikkevarerne var kolde og der var rigeligt med kaffe og kage.
Toilet og bad er vældig fine og der blev gjort rent flere gange om dagen. Vi kommer gerne igen.

24 giugno 2019
Valutata 1 stelle su 5

Vi har været på Hanstholm camping 3…

Vi har været på Hanstholm camping 3 gange mén dette bliver den sidste gang
Denne her gang havde vi købt en pinseophold med helstegt pattegris
Da vi kommer frem til lørdag under vi os at teltet ikke er sat op heller ingen gris vi spørger i informationen.. Dét var aflyst de havde ringet og fortalt de andre at det var aflyst siden onsdag men vi var IKKE kontaktet men vi var IKKE de eneste som var holdt for nar.... mangelfuld information siger jeg bare...
tingene som var defekt sidste år er stadig defekt i år Hanstholm camping er én synkende skude... Min anbefaling er find en anden camping plads...
Tillykke med 1 stjerne....

10 giugno 2019
Valutata 1 stelle su 5

HOLD JER LANGT VÆK... det er ik det værd.....

Min far har været fastligger på denne totalt (ekskrementer fra hund) plads i to år. Han lejede den med henblik på at os børn, kunne benytte den. Lejrchefen var den dag vi var oppe og se pladsen vældig flink og rar. Men men men. så stoppede dette eventyr så også her. Allerede den første dag da jeg kommer op med vognen fræser lejrchefen rundt på pladsen på hans saegway, som vel at mærke kører helt vildt hurtigt - og bebrejder andre på pladsen at de skal køre langsomt. han kommenterede på måden vi satte vognen op og viste ingen form for gæstfrihed eller imødekommenhed.
naboerne på vejen kunne berette skræk historier om hvordan han kunne råbe og skrige af gæster, personale alle andre. det skulle også bliver vores oplevelse. Min søster henvender sig i receptionen med et ganske almindelig spørgsmål, og manden sviner hende til, og nærmest truer hende til at forlade lokalet.
Vi bor lidt langt fra pladsen alle sammen, så vi var ikke deroppe alle dag, eller hver weekend, men vi blev ringet op at "nu skulle vi F...... komme og klippe det græs...." herefter tilmeldte vi os græsklippe ordningen - som kostede en hel del. jeg forklarede at dette naturligvis ville gælde begge sæsoner, men ak. Efter det første år var gået, fik vi ellers en regning - men året efter, fik vi en dobbelt regning. Da vi så ENDELIG var færdige med det sidste år, og vi skulle forlade pladsen fik vi ikke nogen regning - blot en rykker. Klovnen bag computeren havde så oprettet mig som værende den der lejede pladsen, selv om han så UDEMÆRKET vidste at det var min far. jeg sendte naturligvis regningen videre til min far, og de aftalte han skulle komme forbi og betale. Manden gør opmærksom på at pladsen skal ryddes inden han betaler, så det kørte vi op og gjorde weekenden inden. Men efterlod de sten som vi havde fundet pladsen hvor vi lå - dette mente han så vi skulle til at betale 1000kr for at få flyttet...
nej nej nej.. alt sund fornuft ophører med den plads. udover udsigten har den INTET at byde på for normale mennesker der faktisk har levet et ganske almindeligt liv.... jeg vil ikke på NOGEN måder opfordre nogen at leje sig ind på denne plads!!

19 dicembre 2018

Uge 30 på Hanstholm Camping

Campingpladsen ligger i pragtfulde omgivelser. Vi har lejet et telt på campingpladsen og måtte sande at det var meget revnet, sengene var dårlige og beskidte. Teltet viste sig at være meget utæt i regnvejr, og naboteltet var hele teltet og sovekabine utæt. Vi havde gjort opmærksom på dette i receptionen, og at de ville komme og se på det, hvilken aldrig skete.rengøringen på toiletterne var ikke optimalt i højsæsonen hvor der er mange mennesker. En øv oplevelse

25 agosto 2018

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più