Valutata 1 stelle su 5

Schade veroorzaakt, maar geen verantwoordelijkheid genomen. De bezorger heeft bij de levering onze drempel beschadigd. Ondanks dat de schade duidelijk is ontstaan tijdens de bezorging, geef... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1 stella

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Schade veroorzaakt

Schade veroorzaakt, maar geen verantwoordelijkheid genomen.

De bezorger heeft bij de levering onze drempel beschadigd. Ondanks dat de schade duidelijk is ontstaan tijdens de bezorging, geeft Handel van Andel niet thuis en wordt er geen enkele verantwoordelijkheid genomen voor de ontstane schade. Erg teleurstellend dat een bedrijf zijn klanten zo laat zitten wanneer er iets misgaat.

Om de beschadigde dorpel te laten repareren heb ik offertes opgevraagd op Werkspot en doorgestuurd aan Handel van handel, een schilder uit Rotterdam: 165 euro. Ik heb de Werkspot offerte zo doorgestuurd aan handel van Andel.

Ik krijg nul op het rekest en een grote mond van Handel van Andel.

Men reageert heel onverschillig: eerst zei men nee, daarna zei men we willen wel 35€ vergoeden, en daarna bleef het stil.

Men reageert niet op mijn mail of brief per post.

18 maggio 2026

Top service

Snelle communicatie, duidelijke afspraken en een top service. Alles verliep soepel en professioneel. Zeker een aanrader!

2 maggio 2026

Zeer tevreden!

Was nodig opzoek naar een nieuwe droger, vond een hele mooie warmtepomp droger van Beko bij Handel bij van Andel, deal was snel rond en 4 dagen daarna stond de droger al te draaien, super netjes whatsapp contact, letterlijk op het tijdstip geleverd en afvoer van oud apparatuur, na bezorging ook nog goed whatsapp contact, erg tevreden!

10 aprile 2026

Risposta di Handel bij van Andel

Bedankt voor je mooie recensie en leuke contact! Veel plezier ervan!

Verschrikkelijke aftersales

Verschrikkelijke aftersales ! Men geeft niet thuis bij een schade veroorzaakt door de bezorging.

Ik heb 2 offertes opgevraagd op Werkspot en doorgestuurd aan Handel van handel, een schilder uit de buurt: 670 euro en een schilder uit Rotterdam: 165 euro. Ik heb het aan Handel van Andel gelaten wat men wil vergoeden. Ik heb de Werkspot offertes zo doorgestuurd aan handel van Andel.

Ik krijg nul op het rekest en een grote mond van Handel van Andel.

Men reageert niet op mijn mail of brief per post.

1 aprile 2026

Risposta di Handel bij van Andel

Beste Rutger, dit klopt niet wat u schrijft.
De externe koerier zegt dat dit niet gebeurt is door de steekwagen
U vraagt een vergoeding wat niet reëel is( prijs van kozijn en deur verven) en de dorpel was al eerder flink beschadigd wat duidelijk te zien is.
Wij weigeren niet mee te werken zoals beschreven alleen wilt u ons op kosten jagen die niet relevant zijn en u weet zelf ook dat de dorpel krasjes niet door de vervoerder zijn veroorzaakt.
We zien duidelijk aan uw profiel dat u bij elk bedrijf veel geld wilt achterhalen, maar zo zit het leven niet in elkaar. Een fijne dag!

Installeren nieuwe vaatwasser

wij kregen een andere vaatwasser dan was besteld, helaas deze mail gemist, maar het bleek een vernieuwd apparaat te zijn. Zelf de vaatwasser geïnstalleerd, maar dat bleek lastiger dan gedacht. Filmpje gekeken van het merk van de vaatwasser, maar dat was van een ander type. Daarna enkele keren gemaild met Handelbijvanandel en zo ben ik er uitgekomen.

31 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Kosten nog moeite gespaard.

Onze koelkast ging binnen de garantie termijn stuk. Sharp, de leverancier, kon het niet repareren en verwees ons terug naar Handel bij van Andel om de koelkast om te ruilen voor een nieuwe. Helaas bleek ons model niet op voorraad. HbvA heeft alles uit de kast getrokken om ons aan een vergelijkbare koelkast te helpen.
Toen dat uiteindelijk niet lukte kregen wij netjes ons geld terug.
Goed werk 👍🏻

30 marzo 2026

Klantvriendelijk en goed contact

Wasmachine besteld via Bol.com, maar kreeg mail dat het niet op voorraad was. Krijg ik meteen een mail met aanbod van een andere zonder bijbetaling. Vroeg of type overeen kwam en kreeg meteen mail met foto en weer met: zonder bijbetaling. Top. Erg klantvriendelijk. Maak je niet vaak meer mee tegenwoordig. Ik ben zeer tevreden. Linda

24 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende kwaliteit voor een geweldige prijs

Ik heb een oven van het merk Sharp gekocht en ben er ontzettend tevreden mee. De kwaliteit is echt uitstekend en het apparaat werkt perfect.

Daarnaast wil ik ook de verkoper complimenteren: ik heb de oven voor een zeer lage prijs kunnen kopen en de service was fantastisch. Alles verliep snel, vriendelijk en professioneel.

Kortom, een geweldige ervaring — zowel met het product als met het bedrijf. Ik ben er heel blij mee!

17 marzo 2026

Risposta di Handel bij van Andel

Bedankt voor uw mooie recensie en leuke contact tijdens de aankoop en afhaling van de oven! Veel plezier ervan! Groeten Timo van Andel

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen, vriendelijke klantenservice die met je mee denken in oplossingen

12 marzo 2026

Geweldige service

Geweldige service, een bericht gestuurd en binnen een week zat onze nieuwe koelkast erin. Snelle levering en een prettig contact. Hetzelfde geldt voor een bedrijfs klusje een kapotte vaatwasser! Snel hersteld en spoedig hadden we hem weer terug!

13 marzo 2026

Risposta di Handel bij van Andel

Bedankt voor de mooie recensie en gunning!

Goede service en prijs

Hele mooie zwarte vaatwasser en koelvriescombi gekocht voor een goede prijs! Levering was ook top!

7 marzo 2026

Risposta di Handel bij van Andel

Bedankt voor de mooie recensie en mooie aankopen!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, goede after sales support

Naast de snelle levering die je sowieso verwacht, was de after sales service en communicatie uitstekend. Daarmee kan een bedrijf zich tegenwoordig nog onderscheiden. Handel bij van Andel doet dat dus in positieve zin.

3 marzo 2026

Zeer slechte service

Zeer slechte service. De retour is pas na een maand opgehaald na veel bellen (telefonisch niet bereikbaar) en meerdere e-mails. Onprofessioneel en totaal niet klantgericht.

1 dicembre 2025

Risposta di Handel bij van Andel

Vervelend om te horen, wij kunnen met uw gegevens niks terug vinden. Normaliter wordt dit heel snel verwerkt. Graag uw bestelnummer mailen naar timo@handelbijvanandel.nl dan pak ik het gelijk op

Zeer vlotte Handel.

Zeer vlotte Handel.
Zeer tevreden.

27 febbraio 2026

Risposta di Handel bij van Andel

Bedankt voor de mooie recensie! Veel plezier van de mooie van Andel afhaal actie beko droger

Perfect

Prima service.
Je word goed geholpen.
Snelle levering.
Had een apparaat wat ik al betaald had goedkoper gezien was een actie van een dag en heb dit bedrag van hun terug mogen ontvangen. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

25 febbraio 2026

uitstekende klantenservice

Er zat geen handleiding voor het aansluiten van de externe afvoer op de wasdroger. Maar op mijn vraag werd binnen een uur gereageerd en ik kon ook bellen om het samen op te lossen. (Uiteindelijk bleek het heel makkelijk te gaan). Betrouwbaar en uitstekende klantenservice.

5 febbraio 2026

Risposta di Handel bij van Andel

Bedankt voor de mooie recensie en fijn dat het snel was opgelost!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più