Fantastisk service endnu en gang! Det er ikke første gang og absolut ikke sidste gang, jeg handler med handcrafted. Jeg fik special lavet min drøm af en vielsesring i virkelig god kvalitet, til en f... Leggi di più

Rigtig god oplevelse 🩷 Min datter og jeg havde fået nogle fine ringe af min mor. Vi ønskede sparring til, hvordan vi dels kunne bevare og samtidig gøre tingene til “vores”. Hos Handcrafted havde vi... Leggi di più

Jeg har fået lavet flere smykker hos Handcrafted, og hver gang har det været en sand fornøjelse. Anders og hans team er fantastiske. Lige fra den første besked til møder og efterfølgende under korresp... Leggi di più

Jeg har haft en rigtig god og behagelig oplevelse hos Handcrafted. Jeg har fået designet og lavet vores vielsesringe, som begge er blevet super smukke! Jeg har skrevet en del med Anders undervejs, sam... Leggi di più

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Top rådgivning og serivce

Top rådgivning og serivce

Jeg har ved flere lejligheder købt custom ringe ved Anders og Handcrafted. Det har altid været formidabel service og rådgivning. Der er altid hurtig respons og Handcrafted er altid tilgængelig. Jeg vil stærkt anbefale Handcrafted hvis du er i markedet efter custom smykker!

1 giugno 2022

Anders har skabt de smukkeste smykker.

Anders har lyttet til vores ønsker og skabt de smukkeste vielsesringe og øreringe til vores bryllup.
Tusind tak for hurtig og positiv kommunikation og levering, samt de skønneste smykker, som vi vil nyde hver eneste dag!

29 aprile 2022

Fantastisk service

Det er altid en ren fornøjelse at handle hos Handcrafted!
Lynhurtig og fantastisk service, og de ting, jeg har bestilt, er altid spot on og præcis det, jeg drømte om. Tak!

26 aprile 2022

Altid god kvalitet og service

Vi har brugt Handcrafted op til flere gange, og den sidste gang var en ekstra vigtig gang da det gjaldt vores vielsesringe.

De gør altid en fantastisk arbejde, og ikke mindst altid en god og hurtig service.

Jeg kan ikke forestille mig en guldsmed jeg hellere vil anbefale.

9 marzo 2022

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Jeg havde udfordringer med at finde den korrekte størrelse på min ring, og der hjalp de mig undervejs og dækkede også fragten på en returforsendelse.
Tak for god hjælp!
Jeg handler i hvertfald gerne hos Handcraftedcph igen.

3 marzo 2022

Har lige modtaget de smukkeste…

Har lige modtaget de smukkeste vielsesringe og er fuldstændig forelsket i dem. Anders og teamet fangede fuldstændig vores ønsker og tanker og fik foreviget gamle minder i de nye ringe.
Hele processen har været meget nem og al korrespondance super behagelig og med fineste service.
Kan på det varmeste anbefale HandcraftedCph.

2 marzo 2022

Handcraftedcph får min varmest…

Handcraftedcph får min varmest anbefaling. Jeg har fået lavet de smukkeste halskæder med designet vedhæng til, og hver gang har Handcraftedcph tryllet lige det frem jeg har beskrevet og ønsket. Altid god vejledning og hurtig respons.

Klart de smykker jeg er gladest for er dem jeg har fra Handcraftedcph.

2 marzo 2022

Har kun haft positive oplevelser i forbindelse med køb fra Handcrafted

Har kun haft positive oplevelser i forbindelse med køb fra Handcrafted.
Jeg er nu ejer af et par smykker fra Handcrafted og de er en fast del af mit outfit hver dag.
Min mand og jeg havde også fornøjelsen af et møde med ejeren Anders da vi skulle bestille vores vielses ringe, som var enorm hjælpsom og venlig så vi kunne få lige det vi ønskede.

29 gennaio 2022

Custom made ring

Fantastisk smukt resultat af en ring som er blevet præcis, som jeg havde drømt om. Verdens sødeste betjening både i butikken og i mail korrespondance. Kæmpe anbefaling herfra ⭐️

21 gennaio 2022

Fantastisk service og smukke produkter!

Fantastisk service og smukke produkter!
De søde mennesker ydede i dag en fantastisk service til mig der kom langvejsfra for at ombytte en gave og totalt havde overset butikkerns åbningstid. Alligevel fiksede de mit problem lynhurtigt og gav mig smukke øreringe med hjem.

En super glad ny kunde her.

3 gennaio 2022