hampusbotvid.se Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Jag har haft hjälp av Team Botvid i tre månader och är verkligen supernöjd med både upplägget och resultaten! Det har gett mig en riktigt bra start på min resa mot min drömkropp. Jag har lärt mig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Körde 6 månader med Mattias och har bara positiva saker att säga. Fick schema efter mina önskemål, alltid snabba svar och hjälp när det behövdes. Detta gav mig en hälsosam bild av kost och träning ige... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag är otroligt nöjd med min tid hos Team Botvid. Från dag ett har jag känt mig väl omhändertagen och fått ett fantastiskt stöd genom hela resan. Coacherna är engagerade, kunniga och genuint måna om... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag körde 6 månader och fick bra feedback från incheckningar, tips & råd hur jag skulle tänka när man skulle iväg /ute på resande fot. Appen var smidig och lätt att använda och gillade att man kan... Leggi di più

1. Servizio per il fitness e l'alimentazione

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Adam

Jag är jättenöjd och glad över att jag tog det steget. Hampus och hans team är super kunniga och trevliga. Vill man ha riktigt bra resultat så är han rätt coach att välja.

25 settembre 2022

Super nöjd

Är super nöjd med upplägget av kost och träning. Jag känner att jag får bra pushning och feedback. Känner stor skillnad på måendet och resultaten blir bra med hjälp av team bodvid 💪

25 settembre 2022

Bästa PT

Från början till slut är denna upplevelse klockren. Vill du komma igång utvecklas finns det ingen enklare sätt.

1 luglio 2022

Rekommenderas varmt

Rekommenderas varmt, suveräna tips utifrån de egna förutsättningarna, försöker hela tiden att lösa de frågetecken som kan dyka upp under vägen. Guld värt!

24 settembre 2022

Kanonbra coach

Kanonbra coach , man märker att han bryr sig om oss klienter , bra variation av övningar samt bra kostschema , enkla men ändå goda recept

Grymt nöjd med vår investering samt val 💪🏼💪🏼

Valutata 5 stelle su 5

Bra investering i dig själv

Bra investering i dig själv, jag hade ingen disciplin eller motivation att komma igång med träning och kost. Men jag tog tag i det och valde team botvid. Sjukt bra recept och träningsschema. Jag går i bra takt upp i vikter på gymmet och samtidigt blir mindre runt midjan, men främst jag mår mycket bättre. 10/10

P.s. maten är dunder++

Bara en massa ++++++

Den bästa investeringen som jag har gjort, man får god och mättande mat.
Träningen är väldigt utmanande för min del men det är roligt!
Tät kontakt, om man vill ändra något så fixar dom detta!
Bara en massa ++++++++

Lärt mig massor

Kanonupplägg i både vad gäller kosten, träningen och coachningen. Trodde jag visste det mesta om kost och träning innan jag började med onlinecoachning med Hampus men jag har på bara ett par månader lärt mig massor! Supernöjd!

5-stjärnigt!

Är väldigt nöjd med att jag tog steget, har tidigare tränat själv men med team botvid har jag lärt mig vad träning verkligen innebär!
Vad man ska göra för att se riktiga resultat och ändra sin inställning till träning, detta med förstklassig support där man lätt får hjälp att komma vidare och engagerad respons på sina funderingar.

Tjejen är väldigt nöjd också :P
Och kompisarna avis 😆

Valutata 5 stelle su 5

Jag är överraskad av effekten av…

Jag är överraskad av effekten av coachning. Har tränat en hel del innan. Men inte uppnått något resultat. Efter coachning med kost och träningen märker jag resultat. Recepten är goda och det har varit en rolig resa.

Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più