Hairing Begravelse Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi kom i kontakt med bedemand Heidi Nielsen, da jeg som nærmeste pårørende skulle hjælpe med min kære onkels bisættelse. Det var et forløb med mange svære overvejelser, og Heidi guidede os trygt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kevin var mega sød og meget nede på jorden🌸 nem at snakke med og rolig - hqvde foretåelse for hvir svært det er at miste. Man kunne altid skrive eller ringe hvis man havde spørgsmål- mega dejligt🙏�... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kevin Hairing har forestået bisættelsen af vores voksne datter på den fineste måde. De mange detaljer der indgår i en bisættelse, er blevet håndteret hurtigt og i henhold til vores ønsker og aftale... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I forbindelse med nær familie bisættelse af ham er vi yderst tilfreds med besøg af hvordan det skulle foregå. Rigtige gode forslag til både før og efter alt er til UG.  Meget imødekommende og g... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Necroforo o becchino

Scritti dall'azienda

Lokal Bedemand med hjertet på rette sted, som tilbyder begravelse og bisættelse til en god og fair pris

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

28 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God vejledning

God vejledning, omsorgsfuld og overholdt alle aftaler

2 ottobre 2024

Hej Susanne
Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse, den er jeg virkelig glad for, det varmer rigtig meget.

Fint arbejde.

Hej Kevin
Vores brors bisættelse klarede du kreativt og effektivt. Tak og fem stjerner.

19 settembre 2024

Hej John og Flemming
Tusind tak for jeres anmeldelse, jeg er glad for at i er tilfredse med bisættelsen af jeres bror. det betyder meget for mig

God og venlig service

God og venlig service. Nem dialog med bedemanden.

29 agosto 2024

Risposta di Hairing Begravelse

Tusind tak for din anmeldelse, den betyder rigtig meget for mig

Meget taknemmelig

Jeg er meget taknemmelig for at der findes bedemænd som Kevin.

En helt utrolig sympatisk, hjælpsom, respektfuld og venlig mand med styr på tingene.
Han kom uden at det kostede ekstra sent om aftenen en søndag og tog sig tid til at hjælpe os gennem alle de praktiske ting i den krise og sorg vi stod i.
Min mormor fik den sidste rejse hun fortjente.

Vil til enhver tid anbefale Hairing begravelse, tak for dig Kevin

8 settembre 2024

Risposta di Hairing Begravelse

Tusind tak for de søde ord og den flotte anmeldelse, den betyder virkelig meget for mig.

Valutata 5 stelle su 5

Der var en Forståelse for situation.

Der var en Forståelse for situation.
Kevin havde en find indføling med ens sindsstemning
han prøvede aldrig på at sælge mig mere end
jeg ønskede.

han kunne mærke at jeg rimelig fattet, og
lod derfor være med pyldre om, men forholdt sig
professionel og kompetent bedemand og gav altid den rette støtte .

Mange tak Kevin

Mvh Keld

18 luglio 2024

Hej Keld
Tusind tak fordi du har skrivet en anmeldelse, og tusind tak for de søde ord du skriver, det betyder rigtig meget for mig

Valutata 5 stelle su 5

En rigtig god hjælp i en svær tid

Kevin er en meget empatisk, positiv og respektfuld bedemand, der havde tid til at følge vores tempo. Alt fungerede godt og meget professionelt. Vi giver ham vores varmeste anbefalinger.

27 luglio 2024

Risposta di Hairing Begravelse

Tusind tak fordi du har taget dig tid til og skrive sådan en flot anmeldelse af mig, det betyder rigtig meget

Anbefales af hjertet.

Hairing kom med kort varsel og hele situationen blev behandlet med medfølelse og diskretion. Behagelig oplevelse oveni vores sorg, som også blev rummet. Slap for selv at skulle lave en masse praktisk ifm. nærtståendes dødsfald. Og prisen var rimelig. Mange tusinde tak.

15 luglio 2024

Hej Pernille
Mange tusind tak for de søde ord i din anmeldelse, det betyder rigtig meget for mig, mange tak

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er vældig tilfreds med den gode og…

Jeg er vældig tilfreds med den gode og respektfulde behandling vi har fået i forbindelse med min mands bortgang og bisættelse. Jeg synes Kevin er en meget behagelig og empatisk ung mand, som jeg meget gerne vil anbefale andre at benytte.

Mange venlige hilsner Conny Rasmussen

23 giugno 2024

Hej Conny
Tusind tak for dine søde ord, det betyder rigtig meget for mig, og varmer meget. Tak for tilliden til og bruge mig som jeres bedemand.

Bisættelse

Behandler med stor venlighed og forståelse,som jeg var meget glad for.

19 giugno 2024

Risposta di Hairing Begravelse

Tusind tak for den flotte anmeldelse

Valutata 5 stelle su 5

Super god behandling og meget behagelig…

Super god behandling og meget behagelig tone, ingen pres, det var helt igennem en rigtig god oplevelse hele vejen igennem en svær tid. Altid var der tid til en snak, uanset tidspunkt. Kan varmt anbefales.

12 giugno 2024

Risposta di Hairing Begravelse

Tusind tak, jeg er rigtig glad for og høre det du skriver, det betyder rigtig meget for mig, tak for at du har taget dig tid til og skrive en flot anmeldelse.

Valutata 5 stelle su 5

Super venlig og imødekommende bedemand

Super venlig og imødekommende bedemand. Klar og tydelig med hvad der skulle gøres.
Hurtig fremsendelse af dokumenter.
Mange tak for venligheden.

14 giugno 2024

Risposta di Hairing Begravelse

tusind tak for en flot anmeldelse, den betyder rigtig rigtig meget.

Fantastisk empatisk bedemand

Fantastisk empatisk bedemand, der giver sig tid til hver enkelt. Man føler sig hørt og ens ønsker opfyldes til fuld tilfredshed. Intet hastværk og ikke noget med at man skal købe en masse ekstra.
Kan varmt anbefales ❣️

14 giugno 2024

Risposta di Hairing Begravelse

Tusind tak for alle de flotte ord, det betyder så meget for mig, og tak fordi du har taget dig tid til og dele det.

God oplevelse

God og venlig samtale, stille og rolig.

25 maggio 2024

Risposta di Hairing Begravelse

Tusind tak for din fine anmeldelse det betyder rigtig meget for mig.

Valutata 5 stelle su 5

Kevin gav os en rigtig fin service

Kevin gav os en rigtig fin service, (kom en fredag aften), god afsked og informationer om alt hvad vi havde brug for.
Prisen er i den beskedne ende.
Vi kan stærkt anbefale Hairing.

26 aprile 2024

Risposta di Hairing Begravelse

Mange tusind tak for din flotte anmeldelse, den er jeg rigtig glad for

Virkelig sød

Virkelig sød, venlig, professionel ung behandling. Dejligt at der ikke er skjulte gebyr. Virkelig fantastisk behandling i en svær tid.

16 aprile 2024

Hej Birthe
Tusind tak for din flotte anmeldelse, det gør mig rigtig glad for og læse, jeg er rigtig glad for du har taget dig tid til og skrive den.

Fantastisk rar bedemand

Fantastisk bedemand som tog hånd om os da vi mistede. Rigtig god til at forklare tingene en af gangen og gav os tid til at sige et godt farvel.

5 aprile 2024

Risposta di Hairing Begravelse

Tusind tak for den flotte anmeldelse, og turind tak for tilliden til at bruge mig som jeres bedemand

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più