Ingen smarte salgstaler, men derimod ærlig snak og rolig god service, der skabte tillid i forhold til mit køb af ny bil. Jeg kan helt sikkert anbefale Gunner Dues sælger Christian Hansen
Scopri cosa dicono le persone
Sælger Glenn Campbell fra Gunner Due biler i Køge har ydet en yderst seriøs og professionel behandling af vores bilkøb, som blev gennemført på under en uge. Glenn står gerne til rådighed i forbindels... Leggi di più
⸻ 1 stjerne Meget dårlig oplevelse. Ved leasing af bilen sørgede de ikke for korrekt registrering i mit navn/vores virksomhed, hvilket er helt grundlæggende. Det skabte unødvendige proble... Leggi di più
God service. Flink sælger (Torben). Hurtig levering bil fra fjernlager. Perfekt levering af bilen. Mange der skal demonstrer betjening gør det ved at vise hvordan man gør. Den rigtige måde at demons... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Tangmosevej 105, 4600, Køge, Stati Uniti
- phillip.due@gunnerdue.dk
- www.gunnerdue.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 18% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Salg af bil uden køb
Solgt gammel bil gennem Solgt.com og gennem
Gunner Due Biler, Køge, uden køb af anden bil.
Meget fin og venlig behandling og prisen for gammel bil kun lidt lavere ened net-pris-angivelsen, hvilket var forudset.
Hold jer langt væk fra dem
Hold jer langt væk fra dem, de påstår de sender regninger ud, men det gør de ikke, de påstår de sender rykker ud det gør de heller ikke, de sætter flere ting på regningen, og de laver ting som man ikke har bedt dem om, aldrig har jeg haft så dårlig oplevelser af en og sammen virksomhed,
Kan klart anbefale Lars hos Gunner Due Biler
Kan klart anbefale Lars hos Gunner Due Biler i Slagelse - her føler du dig ingen måder snydt, men får i stedet en rigtig god og fair handel!
Alle mine fordomme om bilsælgere, at de kan sælge sand i Sahara, blev gjort til skamme, da jeg valgte at sælge min gamle og købe ny bil hos Gunner Due Biler i Slagelse.
Efter flere besøg hos forskellige bilforhandlere gav Lars mig den absolut bedste pris for min gamle bil, hvilket gjorde, at jeg kunne få råd til den bil, jeg mest ønskede. Der var kort leveringstid, men inden jeg fik bilen, modtog jeg besked fra Lars, at han kunne se, at bilen ville blive sat ned i pris om nogle måneder, og at han ville gøre alt for, at jeg også fik prisnedsættelsen, hvilket jeg gjorde. Det kalder jeg FANTASTISK service - Tak, Lars!
Vi fik god service.
God oplevelse
Rar stemning og behagelig sælger.
Dog ikke opdateret på de vilkår der var for leasingaftalen. Heller ikke lomgående levering som lovet i annoncen.
Ny bil fra Gunner Due, Køge
Min hustru ville gerne have "sin egen bil" igen. Hendes tidligere favorit var en Opel Agila. Da en sådan ikke længere kan købes i Danmark, henvendte jeg mig til den lokale Opel forhandler og mødte sælgeren Christian Hansen. Han kunne oplyse at en Suzuki Ignis næsten var "en kopi" af Agilaen, dog med mere moderne design og udstyr. Vi fik en prøvetur og hun faldt pladask for den her Suzuki. - Vi havde ingen brugt bil at forhandle pris om, men Christian Hansen gav i stedet en ganske pæn rabat på det ekstraudstyr vi ønskede medleveret. - Bilen blev afleveret til den aftalte tid, og min hustru var meget glad for den fine gennemgang og instruktion hun fik ved afhentningen. Hun roser sælgeren i høje toner for den professionelle behandling hun føler at have fået. Og vil naturligvis ringe til Christian Hansen hvis instruktionsbogen ikke besvarer hendes spørgsmål....
Holder hvad de lovede
Havde en god skriftlig dialog med værkstedschefen som tilbøde mig noget rabat på udskiftning af nye bremseklodser og prisen blev overholdt.
Butikken har fået et pænt pift og fremstår professionelt og imødekommende og sælgerne som kom forbi spurgte høfligt om de kunne hjælpe med noget. God kundeservice.
Super tilfreds
En yderst behagelig, engageret og kompetent sælger “Lasse fra Pedersen og Nielsens automobiler a/s”, oplysninger omkring bilerne var yderst tilfredsstillende og på intet tidspunkt var følelsen af anmassende fra sælgers side.
Alt i alt en meget god og positiv oplevelse.
Jeg har igen handlet bil med Gunner Due…
Jeg har igen handlet bil med Gunner Due og er ikke blevet skuffet. Meget tilfreds med betjeningen og vejledningen.
God og imødekommende
Alt i alt en god oplevelse med bilhandel, god forståelse for mine ønsker og forventninger.
Tryg og behagelig salgsoplevelse
God og seriøs fremvisning af Mazda CX 30.
Fair handel og acceptabel leveringstid.
Dårlig kundeservice
Havde min bil til reparation i Slagelse efter et uheld.
Skade på venstre front og fordør.
Da jeg henter bilen ser den rigtig fin ud, skaden er lavet pænt.
Ved hjemkomst opdager jeg at,der er rust angreb i underkanten af fordøren. Er åbenbart blevet synligt i forbindelse med skaden, var ikke til at se før.
Fatter simpelthen ikke at jeg ikke er blevet informeret. Det har jo ikke noget med skaden at gøre, men kunne være blevet udbedret når nu døren var taget af og malerarbejdet igang.
I det mindste kunne man have gjort mig opmærksom på det og evt givet mig et tilbud på rust arbejde.
Jette

Risposta di Gunner Due Biler
ville købe en bil som stod i…
ville købe en bil som stod i udstillingen som vi prøve kørte søndag, mandag sagde vi go for at ville købe , søndag sku vi skrive under og torsdag bliver vi ringet op at salgs chefen har solgt den til en anden kunde
så vi kunne få en der var af dårlige mærke og ikke lige så meget udstyr i men som Christina siger så den 90.000 kr billiger .. følger os helt til grin hos gunner due biler i køge ... tænker andre rigtig gerne vil sælge os en bil til 400.000 kr. så dårligt behandling
kan se at i nu svar men hvor er det vildt som i lyver. Der har ikke på et eneste tidspunkt blive snakket om at der sku skrives en slutseddel under for at bilen var vores. Der blevet ringet mandag og sagt det kunne godt vente til søndag. i lyver helt vildt og nej vi vender aldrig tilbage til jer igen. vi har nu købt en bil og fået en bil billiger end det i sku have for den så NEJ SÆT ALDRIG JERES BEN HOS GUNNER DUE I KØGE

Spild af tid
Spild af tid. Det tog en halv times ventetid uden så meget som at blive budt på kaffe. og man blev ikke tilladt at prøvekøre en Tesla3. Den måtte man kun sidde i. Aiways u, som man allernådigst fik lov at prøvekøre, var låst, så man ikke kunne afprøve bilens elektriske udstyr. Der blev givet et og kun et financierungstilbud, som var helt ufavorabelt i forhold til det, vi endte med at underskrive. Nu har vi købt en Aiways u5, men da sandelig ikke fra den sure sælger hos Gunnar Due Køge

Hvorfor overhovedet have åbent
Var forbi i Køge i søndags og skulle kigge på en Tesla model y. Første gang måtte vi køre igen da det ikke var en sjæl og finde senere samme dag var vi forbi igen og kunne ikke blive betjent fordi begge sælgere havde kunder der “tog lang tid” så vi måtte køre igen.
Spild ikke jeres tid på en forhandler der er så lige glad med deres kunder
Tak for svaret. Men det er ikke mig du snakker om for ingen viste mig noget eller snakkede med os om bilen. Som sagt vi var der to gange og fik ingen betjening

Risposta di Gunner Due Biler
God service og professionel hjælp
God service og professionel hjælp.
Det var dejligt at tale med en, der kunne imødekomme og svare på alle spørgsmål, der end måtte være.
Alt hurtig service
Alt hurtig service! Især tak til Finn Vidø for altiid at hjælpe når det akut.
5 stjerner her fra. Mvh. Køge Skilte Center
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.