Gunner Due Biler Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,1

Ingen smarte salgstaler, men derimod ærlig snak og rolig god service, der skabte tillid i forhold til mit køb af ny bil. Jeg kan helt sikkert anbefale Gunner Dues sælger Christian Hansen

Sælger Glenn Campbell fra Gunner Due biler i Køge har ydet en yderst seriøs og professionel behandling af vores bilkøb, som blev gennemført på under en uge. Glenn står gerne til rådighed i forbindels... Leggi di più

⸻ 1 stjerne Meget dårlig oplevelse. Ved leasing af bilen sørgede de ikke for korrekt registrering i mit navn/vores virksomhed, hvilket er helt grundlæggende. Det skabte unødvendige proble... Leggi di più

God service. Flink sælger (Torben). Hurtig levering bil fra fjernlager. Perfekt levering af bilen. Mange der skal demonstrer betjening gør det ved at vise hvordan man gør. Den rigtige måde at demons... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

1K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 18% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

46 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Torben fra Køge er verdensklassse

Har i dag solgt min gamle CX3 til Gunnar Due, Køge.

Jeg havde aftalt med Torben, at jeg ville komme ud i dag og få bilen vurderet.

I dag ville bilen så ikke starte (pga batteriet på 7 år gammel bil), så jeg fik Falck til at transportere bilen til Køge.

Jeg var lidt presset over at ville sælge en bil, der ikke kunne køre, men Torben var hele vejen igennem super venlig, imødekommende og mødte mig i øjenhøjde. Jeg fik derudover en pris, der var pænt over hvad jeg turde håbe på.

Verdensklasse er i min optik den rigtige overskrift på Torbens kundebetjening.

28 agosto 2024

Tusind tak for god service

Tusind tak for god service. Vi må vente længe til delene for bilen men det var ventetiden værd.
Imødekommene og servicemindet personale. Meget professionelt.
Har handlet før, vil handle igen hos
Gunnar Due i Køge.

8 agosto 2024

Super god service hos Gunner Due Biler i Køge.

Har kun gode ting at sige om oplevelsen jeg har haft ved køb af bil hos Christian Hansen / Gunner Due Biler i Køge.

Efter et besøg, have jeg booket en prøve tur i en lignende bil, og derefter gik der 2 uger til jeg sad i mine egne nye Mazda.

Christian var meget hjælpsom, med de spørgsmål jeg har haft omkring bilen, og informant under ventetiden på Mazda én og efterfølgende.

Kommer helt sikkert igen, og kan kun varmt anbefale:
Christian Hansen / Gunner Due Biler i Køge.

7 agosto 2024

Forfærdelig praksis, dårlig attitude. Tag et andet sted hen!

Jeg blev oprindeligt tilbudt 500-600 for diagnose af et problem med min bil, som svarer til den timepris, der opkræves på et andet Gunner Due-sted (som jeg fortryder, at jeg ikke besøgte i stedet). Værkstedet undersøgte og reparerede min bil (uden at tjekke med mig inden reparationen, som de også lovede), hvorfor de opkrævede en sats på 825,00 kroner plus arbejdskraft for yderligere 200 kroner. Min bil var i værkstedets besiddelse i omkring 40 minutter, hvilket betyder, at de vildt overopkrævede timeprisen på, som oplyst af skranken, 500-600 kroner. 1,000 for et besøg af mindre end 40 minutter er åltså voldsomt, især med sådån en enkelte problem. 1300 kroner med moms til at stramme hjulbolte?? Gør dig selv en tjeneste og gå enten et andet sted hen eller få ALT på skrift, inden du afleverer din bil her. Og hvis du har et problem, kan du forvente en nedladende og argumenterende opfølgning, der ikke tager ansvar for lyssky praksis og en ekstremt oppustet regning.

5 luglio 2024
Logo di Gunner Due Biler

Risposta di Gunner Due Biler

Hej Marie,

Tak for din anmeldelse, jeg har efter at have læst din anmeldelse gennemgået sagen internt med både min eftermarkeds direktør og værkstedschef i Køge og jeg har hørt telefonsamtalen mellem dig og min eftermarkedsdirektør.

Vi har forsøgt at give dig den bedst mulige behandling, og diagnosticeret din bil samt sat en dygtig tekniker til at løse et problem som er opstået på din bil, dette arbejde bestod ikke kun i at få strammet dine hjulbolte som vi også gennemgik med dig på telefon d.30.07.2024.

Jeg kan 100% stå indenfor at min eftermarkeds direktørs følger op på sagen og kontakter dig telefonisk for at gennemgå og forklare din sag samt den tone han havde i telefonsamtalen som absolut var saglig.

Jeg respekterer at du har en anden oplevelse, og må derfor erkende at vi fortsat må være enige om at være uenige.

Jeg ønsker dig derfor alt held og lykke fremover med din bil og anbefaler dig at finde et godt værksted i den sammenhæng.

Med venlig hilsen
Phillip Due

Nu skulle det være tid til ny bil

Nu skulle det være tid til ny bil, og på under 2 døgn , fik jeg handlet og hentet en smart Suzuki nyeste lille fræk sag i en flot rød farve .
Glenn fra Gunner due, var behagelig hele vejen igennem, og leverede super god service og guide mig igennem bilen , med alt nyt udstyr.Varm anbefaling Af Gunner due Køge afdeling

5 luglio 2024

Virkelig dårlige kunde behandling efter underskrevet leasingaftale

(Erhvervsafdeling, Køge)
Virkelig dårlige kunde behandling efter underskrevet leasingaftale. Med fejl og mangler ved klargøring og service inden bilen blev udleveret.
Her er der meget der er blevet opdaget de følgene 14 dage efter leasingaftalen blev underskrevet.

Efter som jeg er førstegangs leasing bruger, følger jeg mig virkelig dårligt rådgivet, behandlet og taget noget ved næsen.

Kan ikke anbefale denne afdeling.

26 giugno 2024
Logo di Gunner Due Biler

Risposta di Gunner Due Biler

Hej Mats,

Tak for din anmeldelse. Det eneste vi har hørt fra dig efter levering, var at du havde efterfyldt olie på bilen da olielampen kort havde lyst.

I forbindelse med service inden levering har vi bl.a. skiftet olie- og oliefilter og påfyldt 8L olie.

Du blev herefter straks kontaktet af vores værkfører, som ville aftale med dig at du kom forbi med bilen, så vi kunne konstatere om der var noget galt, I blev enige om at du nok havde kontrolleret oliestanden, uden først at have startet motoren op.

Det er det eneste, som vi har hørt fra dig angående fejl og mangler. Vil du kontakte mig på phdu@gunnerdue.dk så vi kan få eventuelle andre punkter løst - på forhånd tak.

Med venlig hilsen
Phillip Due

Rigtig god oplevelse ved køb af bil

Rigtig god oplevelse i forbindelse med køb af ny Mazda2.
Jeg føler, at Christian (sælger) har givet mig en god og fair behandling, og jeg har på intet tidspunkt følt mig presset til at tage beslutning om køb.
Tak for råd og vejledning!

9 giugno 2024

Dårlig service og modtagelse på værksted.

Bilen bliver indleveret grundet parkeringsskade, modparts forsikringsselskab dækker sagen.
Bilen får retten bulen på døren efter modpart har åbnet kraftigt op i døren, men den bliver ikke rettet helt, dialogen med ham på værkstedet er at det en ændre bil og der er buler i forvejen så det kan ik betale sig at rette det helt ud da den så også skal males.
Og skal den endelig det så skal jeg selv betale 1500kr for at de andre 2 buler i døren bliver rettet da den ellers ik kan males.
Jeg er selvfølgelig ikke tilfreds og henvender mig efterfølgende, hvor modtagelsen ikke er acceptabel.
Jeg bliver mødt med surhed og at jeg var informeret om den kun ku udbedres 95% og ik 100%.
Efterfølgende må jeg få hjælp til kontakten fra egen mekaniker og igen er modtagelsen fra værksted næsten hånende og der bliver grint af henvendelsen.
Først da egen mekaniker tager kontant til ejer af bilhuset, er det muligt at tage en dialog. Forsikringsselskabet er nu inde over i forhold til skaden ik er udbredte ordentligt ..
Modtagelsen og servicen er i hvert fald ikke acceptabel og ikke noget man vil anbefale til andre .
Rigtigt æv oplevelse 🙁

7 giugno 2024