Ingen smarte salgstaler, men derimod ærlig snak og rolig god service, der skabte tillid i forhold til mit køb af ny bil. Jeg kan helt sikkert anbefale Gunner Dues sælger Christian Hansen
Scopri cosa dicono le persone
Sælger Glenn Campbell fra Gunner Due biler i Køge har ydet en yderst seriøs og professionel behandling af vores bilkøb, som blev gennemført på under en uge. Glenn står gerne til rådighed i forbindels... Leggi di più
⸻ 1 stjerne Meget dårlig oplevelse. Ved leasing af bilen sørgede de ikke for korrekt registrering i mit navn/vores virksomhed, hvilket er helt grundlæggende. Det skabte unødvendige proble... Leggi di più
God service. Flink sælger (Torben). Hurtig levering bil fra fjernlager. Perfekt levering af bilen. Mange der skal demonstrer betjening gør det ved at vise hvordan man gør. Den rigtige måde at demons... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Tangmosevej 105, 4600, Køge, Stati Uniti
- phillip.due@gunnerdue.dk
- www.gunnerdue.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 18% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Fik en rigtig god service af Christian…
Fik en rigtig god service af Christian due da jeg købte min opel Astra L
Alt var som det skulle være
Vi gerne anbefale Gunner Due hvis man skal ud og købe bil
Tillidsvækkende og god service.
Tillidsvækkende og god service.
Var hos Gunnar Due Biler i Køge
Var hos Gunnar Due Biler i Køge. Torben Petersen var super venlig, ærlig og fair med et strejf af humor 😁 Det var det her sted jeg skulle have været kommet til i første omgang i min søgen efter min nye brugte bil. Jeg kan kun anbefale dem 👌
Var helt tryg ved at handle med sælger
En rigtig fornuftig sælger, der giver nyttige informationer og kan svare på spørgsmål - også om det var fornuftigt at købe en anden bil. Ingen pres overhovedet. Det er i øvrigt heller ikke første gang, jeg har handlet bil med personen, så jeg forventede ærlighed ligesom sidst. Super at der findes sådanne mennesker.
Jeg har oplevet en positiv og ærlig…
Jeg har oplevet en positiv og ærlig behandling af Glenn, og er en super tilfreds kunde, som køber min nummer 2 bil hos Gunner Due, og igennem Glenn.
Et plus ville have været, hvis jeg efter de 8 dage, have fået en mail på, at det ville trække ud med bilen, da den skulle hentes hjem. Jeg opsøgte selv informationen.
Gunner Due Biler Køge
Gunner Due Biler Køge.
Vores sælger var Torben Petersen.
Super god service!!
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Opel i Køge, Jeg fik lov at prøve den bil som jeg skulle købe, for at vurdere om det var noget for mig, da jeg ikke var vant til at køre elbil fik jeg en grundig instruktion inden jeg kørte, bagefter snakkede vi det hele igennem mens jeg drak en kop kaffe,det endte med vi handlede.
Glenn Cambell venlig og imødekommen og…
Glenn Cambell venlig og imødekommen og til at forhandle med.
mvh. Palle Bing.
Fra start til slut en helt igennem…
Fra start til slut en helt igennem positiv oplevelse. Især overholdelse af aftaler om levering.
Jeg var meget tilfreds med salget af…
Jeg var meget tilfreds med salget af min Mazda fik den pris jeg havde håbet på.
Christian fra Gunner Due Køge var en super troværdig og behagelig sælger og køber
Stor hjælp på dagen
Kæmpe hjælp med at fikse bilen samme da jeg kom med den.
Hurtig service og klargøring
Glenn fra Køge solgte mig en rigtig god bil. Som køber vil jeg altid sige at han godt kunne give større afslag på prisen, men det vigtigste er at jeg er glad for bilen. Fra jeg købte bilen til den stod klar gik kun 1 dag.
Bilen kører 60 % det angivne antal km/l
Jeg leaser en bil, der i annoncen hos Gunner Due var angivet til at køre 23,9 km/l, men har vist sig kun at køre ca. 14 km/l (ved blandet kørsel og ikke i koldt vejr). Selvom biler aldrig kører det angivne antal km/l, er knap 60 % af det oplyste dog alligevel for groft. Det vil Gunner Due dog ikke kompensere mig for. Jeg kan virkelig ikke anbefale at lease en bil her.
Helt enorm dårlig service
Helt enorm dårlig service, har leaset en bil igennem dem for 1,5 år siden. Finder så ud af de har givet mig dæk med på bilen fra 2018… bilen er fra 2019
Finder ud af det ved min bil begynder at hoppe da jeg køre, køre til min egen mekaniker. Så på taler at min dæk er gennemtæret og mørnet op… massere af mønster men gummiet er mørnet op.
Går tilbage i min købs rapport, hvor der står den har fået skiftet dæk ( bare kun foran) de bagerste fejlede åbenbart ikke noget fra samme årgang, men det er dem som blive belastet… men de var blevet kaliberet…
De holdte 1,5 vinter sæson, og vil ikke dække indkøb af nye…
Ud over det skulle de ring tilbage imorges
Intet svar… kontakter dem over 4 gange i løbet af dagen før jeg kan få svar fra en kompetent med arbejder !!
Køb ikke bil her !!!!
Helt enorm dårlig service hos dem i Køge !
God betjening
Flink at tale med
Endnu en gang tilfreds
Har købt bil hos Gunner Due i Slagelse og været meget tilfreds med forløbet i den forbindelse. Undervejs sadler vi om og køber en Opel Astra-e. Desværre står onboard chargeren af allerede efter 400 km. Trods nogen negativitet fra min side har forhandleren behandlet os godt. Bilen blev diagnosticeret næstkommende hverdag og ny onboard charger er bestilt fra Tyskland. Vi får fri lånebil med selvrisikoforsikring, som Gunner Due tager udgiften for. Derudover smider de vores helårsdæk over på de originale fælge uden beregning. Det må siges at være rigtig fin service!
Klar anbefaling herfra! 😊
Hurtig ekspedition og fint tilbud
Gunner Due Køge Glenn Campbell
Fin behandling i forbindelse med udskiftning af bil. Hurtig ekspedition ved levering og montering af ekstraudstyr
Rigtig hurtig salg af bil god
Rigtig hurtig salg af bil god, venlig og forstående kommunikation.
professionel sælger der er frisk og har styr på tingenes gang, jeg var helt tryg i hele processen.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.