Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Søde medarbejdere der springer rundt og finder varer frem. Godt bredt udvalg, eneste lille pip: der er meget vinter overtøj der fylder, knap så megen plads til sommertøjet. Dejligt man kan returnere v... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Besøgte butikken i Kolding Storcenter. En medarbejder henvendte sig og spurgte, om jeg havde brug for hjælp 👍 Jeg fortalte, hvad jeg kiggede efter, og hvilke kriterier jeg havde. Medarbejderen kom... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fin hjemmeside med gode billeder og oplysninger. Gode tilbud. Meget fin service og hurtig levering. Måtte desværre returnere den købte frakke pga den var for stor. Returnerede frakken i butikken i Køb... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig bekræftelse på ordren. Hurtig levering. Perfekte hør produkter - derfor 5 stjerner. Jeg var så tilfreds med min første levering så jeg bestilte 2 nye produkter. Birgitte

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna
  2. Negozio di abbigliamento

Informazioni su Gundtoft

Scritti dall'azienda

Om Gundtoft

Gundtoft er en multibrand butik, der sælger tøj til kvinder online på www.gundtoft.dk og via vores 7 butikker i Vejle, Kolding, Sønderborg, Odense, København og i Kolding Storcenter samt Rosengårdcentret.

Hos Gundtoft finder du et stort udvalg af eksklusive modebrands, herunder Munthe, Dea Kudibal, Mos Mosh, PBO, Bruuns Bazaar, Culture, Freequent, Soulmate, 2-Biz, Micha, Brax, In Front, Skovhuus, Mansted, Marta Du Chateau og mange flere.

Vi tilbyder fri fragt, når du køber for mere end 300,- og vælger levering til en af landets mange GLS pakkeshops. Der er returlabel med i pakken, så du nemt kan returnere dine varer. Du kan selvfølgelig også bytte dine varer i vores butikker.

Du har altid 14 dages fri retur, når du handler i vores webshop.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

4,7

Tutte le recensioni

257 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super

Hurtig ekspedition og levering efter eget ønske

19 gennaio 2026

Risposta di Gundtoft

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du oplevede hurtig ekspedition og levering efter dit ønske.

Kære Ib,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du synes, det er et godt sted at handle.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde bestilt noget på nettet

Jeg havde bestilt noget på nettet, der ikke var som ventet, fik den bedste service i forretningen i Vejle da jeg kom for at bytte varerne, super service, og jeg kom derfra med nogle fine bukser

26 gennaio 2026

Kære Elizabeth,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du fik rigtig god hjælp i vores forretning i Vejle, da varen ikke levede op til forventningerne, og at du gik derfra med et par fine bukser. Det glæder os meget.

Valutata 1 stelle su 5

100% beklagelse

Jeg er sådan set bare træt af at 10 dage efter et køb på 5.360kr erfarer jeg at jeg kunne have købt varen til 536kr billigere. Da alt udsalg blev sat yderligere 10% ned.
Jeg gjorde opmærksom på skuffelsen og spurgte om De evt. kunne give et plaster på såret/skuffelsen.

Så jeg er ikke en positiv kunde.

12 gennaio 2026

Kære Lilian,

Tusind tak for din tilbagemelding, og vi beklager naturligvis mange gange, at du er utilfreds med håndteringen af din ordre. Vi ønsker altid at finde den bedste løsning sammen med vores kunder, og vi forstår fuldt ud, at situationen har været frustrerende.

Vores slutspurt-udsalg startede 14 dage efter din ordre – og desværre bliver vi nødt til at følge vores retningslinjer, så vi ikke kan give ekstra tilbagebetalinger til alle, der har købt inden udsalget. Det er udelukkende for at sikre en fair behandling af hele vores kundekreds.

Vi vil altid gå langt for vores kunder og står til rådighed for spørgsmål, også kritiske. Vi håber, du kan forstå baggrunden for vores retningslinjer, og at du føler, at vi har lyttet til dig.

Vi ønsker dig en rigtig god dag og takker igen for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Pænt vest.Hurtig levering.

12 gennaio 2026

Kære Wanda,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med vesten, og at leveringen var hurtig.

Valutata 5 stelle su 5

God service. Hurtig levering.

23 gennaio 2026

Kære Elin,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede god service og hurtig levering.

Ordentlige varer

Ordentlige varer. Hurtig betjening.

16 gennaio 2026

Kære Jytte,
Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med varerne og oplevede hurtig betjening.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Skånsom emballeret, så kjolen ikke krøllede under transport

2 gennaio 2026

Kære Betty,
Tusind tak for din fine tilbagemelding.
Vi er glade for at høre, at både ekspeditionen og emballeringen levede op til forventningerne – det er vigtigt for os, at varerne ankommer pænt og klar til brug.

Valutata 5 stelle su 5

Det hurtige respons og løsning

Det hurtige respons og løsning.
Virkelig god kundeservice

22 dicembre 2025

Kære Lone,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede hurtigt respons og en god løsning – og at du er glad for vores kundeservice.

Hurtigt levering

Hurtigt levering

2 gennaio 2026

Kære Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering.

Valutata 5 stelle su 5

Gode priser og kvalitet som opfylder…

Gode priser og kvalitet som opfylder omtalte ting om produktet 👍🏼

29 dicembre 2025

Kære Connie,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både priserne og kvaliteten, og at produktet levede op til beskrivelsen.

Hurtigt levering god service

Hurtigt levering god service

29 dicembre 2025

Kære Mona,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede både hurtig levering og god service.

Hurtigt og nemt.

Kære Margrethe,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede, at det var hurtigt og nemt.

Fin service

Kære Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede fin service.

Valutata 2 stelle su 5

I kunne ikke finde den vare jeg havde…

I kunne ikke finde den vare jeg havde bestilt

18 dicembre 2025

Kære Lars,

Tusind tak for din anmeldelse, og vi beklager, at vi ikke kunne finde den vare, du havde bestilt.
Vi deler lager med vores butikker, og desværre kan der indimellem opstå fejl i lagerstatus – det er bestemt ikke den standard, vi stræber efter.

Hvis vi på nogen måde kan hjælpe med at forbedre din oplevelse fremadrettet, er du meget velkommen til at skrive til os på kundeservice@gundtoft.dk
– vi står altid klar til at hjælpe.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering. Pakken var nem at hente i pose med hank.

16 dicembre 2025

Kære Sonja,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at pakken var nem at hente med hank.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er meget tilfreds med mit køb mange…

Jeg er meget tilfreds med mit køb mange tak for jeres rigtig god og hurtig service mvh Nacira

Kære Nacira

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er meget tilfreds med dit køb, og at du oplevede rigtig god og hurtig service.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, lækre og bedste mærke og høj kvalitet varer; attraktive priser

Kære Mihaela,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering, lækre varer i høj kvalitet og attraktive priser – det glæder os meget.

God pris

God pris, hurtig levering

22 dicembre 2025

Kære Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med prisen, og at leveringen var hurtig.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più