Altid hurtig levering , alt er i orden , og så bliver der endda skrevet personligt / og svaret igen , dersom der skulle være noget med str, farve og lignende.. Utroligt flot service .Stor ros til per... Leggi di più
Søde medarbejdere der springer rundt og finder varer frem. Godt bredt udvalg, eneste lille pip: der er meget vinter overtøj der fylder, knap så megen plads til sommertøjet. Dejligt man kan returnere v... Leggi di più
Fin hjemmeside med gode billeder og oplysninger. Gode tilbud. Meget fin service og hurtig levering. Måtte desværre returnere den købte frakke pga den var for stor. Returnerede frakken i butikken i Køb... Leggi di più
Sikke en fantastisk kundeservice, en forsvundet pakke, her op til jul, blev håndteret yderst professionelt med korrespondance og gode råd og til alles held kom pakken frem. SÅ tak for jer :) i fo... Leggi di più
Informazioni su Gundtoft
Om Gundtoft
Gundtoft er en multibrand butik, der sælger tøj til kvinder online på www.gundtoft.dk og via vores 7 butikker i Vejle, Kolding, Sønderborg, Odense, København og i Kolding Storcenter samt Rosengårdcentret.
Hos Gundtoft finder du et stort udvalg af eksklusive modebrands, herunder Munthe, Dea Kudibal, Mos Mosh, PBO, Bruuns Bazaar, Culture, Freequent, Soulmate, 2-Biz, Micha, Brax, In Front, Skovhuus, Mansted, Marta Du Chateau og mange flere.
Vi tilbyder fri fragt, når du køber for mere end 300,- og vælger levering til en af landets mange GLS pakkeshops. Der er returlabel med i pakken, så du nemt kan returnere dine varer. Du kan selvfølgelig også bytte dine varer i vores butikker.
Du har altid 14 dages fri retur, når du handler i vores webshop.
Torvegade 6, 7100, Vejle, Danimarca
- kundeservice@gundtoft.dk
- www.gundtoft.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Stort og godt varesortiment og kunne…
Stort og godt varesortiment og kunne bruge rabatkoder, så der røg lidt ekstra i kurven

Har man fået en vare
Har man fået en vare, der skal byttes, sker det uden komplikationer.
Når Gundtoft skal sende en vare, kunne det gøres meget hurtigere.

God kommunikation
Jeg oplevede god og effektiv kommunikation og levering .
Meget hurtig svar på spørgsmål.

Risposta di Gundtoft
Let og hurtig ekspedition.
Let og hurtig ekspedition.
Fremme på få dage.

Risposta di Gundtoft
Gundtoft er min favorit leverandør.
Gundtoft er min favorit butik.
Uanset om det er fysisk butik eller via nettet.
Jeg bli’r husket for mine int. så jeg får virkelig gode tilbud, når der er rabat på det mærke, som jeg er glad for.
Jeg har netop modtaget en kjole og to trøjer, som er smukke i farve og model, lige som jeg forventede. Det betyder jo meget at få en skøn kjole næsten til halv pris. Nu er det jo heldigvis sådan, at skulle jeg synes det ikke lige er mig i størrelsen eller farve mm, så er det bare at sende det retur i samme pakke med retur sedlen på, som Gundtoft sender med automatisk. Nogle gange ringer jeg og spørger om en bestemt ting og så gør de venlige medarbejdere alt for, at de kan skaffe det til mig. Jeg har været kunne i mere end 25 år og køber stort set alt hos dem, dog ikke trusser og strømper. Jeg er vild med deres service og kvalitets varer. Tak til Gundtoft.

Kvalitetsprodukter
Kvalitetsprodukter, men leveringstiden er til tider lidt lang i forhold til andre webshops. Måske fordi varen skal hentes i forskellige butikker.

Risposta di Gundtoft
Dårlig info og service ved onlinehandel
Havde bestilt to veste online
Der kom en vest med tyverisikring på, som de havde glemt at tage af.
De havde hævet penge for begge veste.
Jeg skrev retur og fik svaret, at de førte beløbet retur for den ene vest, for den var udsolgt. Hvis jeg ikke havde skrevet, hvornår man de så havde skrevet til mig, at den var udsolgt.
Jeg kunne sende den anden vest med tyverialarmen retur eller tag til den nærmeste butik 35 væk fra egen bopæl.
Sidste gang jeg handler online hos dem. Ikke særlig prof.

Risposta di Gundtoft
Gundtoft er en skøn butik med smukke og…
Gundtoft er en skøn butik med smukke og klassiske vare. Jeg har købt online hos Gundtoft i mange år og er yderst tilfreds med servicen.

Risposta di Gundtoft
Desværre ikke ret god oplevelse
Desværre ikke ret god oplevelse. Købte 3 ting det kom efter 6 dage ok. Nederdel passede ikke, for at få den hurtigt bestilte jeg den straks igen en str. større. Samtidig en bluse.( det andet sendte jeg blot retur) I ordrebekræftelsen stod 2-5 dage. Efter 5 skrev jeg fik svar at blusen ikke var hjemme den ventede I på. Men andre steder står der at I sender det forskellige steder fra hvis i ikke har det. Jeg modtog efter 10 dage. Jeg havde først bestemt ikke at brokke men da I igen bad om anmeldelse får I så kun mening. Andre steder har en service der siger denne vare tager længere tid pga ikke på lager. Eller lad vær med at skrive 2-5 dage. Jeg skulle have brugt nederdelen til en bestemt dag.

Risposta di Gundtoft
Jeg fik leveret en forkert vare
Jeg fik leveret en forkert vare, og fik ikke min returbetaling refunderet.

God hjemmeside
God hjemmeside. Kvalitets bukser, der sidder godt.Hurtig levering.

Hurtig levering
Hurtig levering. Varen levede helt op til mine forventninger👏

Risposta di Gundtoft
Både i butikken (Vejle) og her på…
Både i butikken (Vejle) og her på nettet er der god service 👍🏻