Elendigt hele vejen rundt
Aldrig i mit liv har jeg oplevet så ringe service.
Jeg kommer ind og skal have renset mit Seiko-ur. Jeg får at vide, at det vil blive renset med en ultralydsrenser.
Dagen efter får jeg uret stukket i hånden, og jeg kan se, at glasset er helt ridset. Jeg påpeger det overfor ekspedienten, som giver mig ret, men samtidig slynger en arrogant kommentar om, at ridsen lige så godt kunne være der før jeg afleverede uret. Men alas, hun ville give uret til urmageren (Jan hedder han) igen.
Dagen efter ringer urmageren til mig og siger, at han har skiftet glasset, hvorpå jeg takker ham og siger, at det var flinkt af ham og han kvitterer med et "ja, det synes jeg bestemt også, nu hvor du får det så billigt", a'hva'fornoget? Manden har selv ødelagt mit glas, men alligevel ansvarfralægger han sig. Pinlig opførsel.
Jeg kommer derned for at hente uret og kan se, at de har skiftet mit ægte glas ud med plexiglas. Jeg påpeger dette og ekspedienten siger til mig "det har altid været plexiglas" og henter "det gamle glas", som jeg tydeligt kan se ikke er mit. Det er simpelthen grinagtigt. Og det er svindel.
Jeg siger bare "jaja", fordi jeg ikke orker tage diskussionen. Hun siger så igen, ekstremt arrogant "du skal være glad for, at vi laver det for dig, for det gør vi ikke normalt", øh? Jeg betaler for en service til en pris I selv har givet mig. Det er godt nok længe siden jeg har oplevet så ulækker en opførsel.
Nå, men jeg kigger videre på uret og kan se, at der er en plet i det nye plexiglas og påpeger dette. Så bliver hun endnu mere sur og tager uret og går ind til urmageren, som sukker højt. Han "renser" uret igen, og igen kommer der ridser i det nye plexiglas. Vorherre til hest.
Jeg tager mit ur, betaler og går igen. Efter jeg er kommet ud af butikken, kan jeg se, at ur-remmen er gået i stykker, da læderet er ødelagt efter urmageren har skilt mit ur ad. Det er simpelthen tragikomisk.
Urmageren er hverken sin løn eller sit erhverv værdig. Hvor må han dog skamme sig over at udføre så ringe faglighed.
Men de hører nok fra mig igen. Heldigvis for mig har jeg både certifikat og billeder af mit ur inden det blev afleveret hos Holmer Guld-Sølv-Ure i Herlev.