Wederom een verloren retourzending ! Volgens track&trace wel ontvangen maar Bol.com weet van niets Typisch van gsWebshop.com in Almere
Verloren gegane retourzending (garantienazicht/-herstelling) Blijkbaar is de retour nooit aangemeld geweest GS webshop was heel vriendelijk Maar vanwege niets terug te vinden, ook nog geen opl... Leggi di più
Belabberd, waardeloos!!! Ik bestel via Blokker items, GS Webshop blijkt partner-leverancier te zijn. Is telefnisch NIET BEREIKBAAR; zoals zovelen in de reviews aangeven, krijg je standaard te horen "... Leggi di più
1,5 jaar geleden een Airtrack (turn mat) gekocht. Deze zomer liep deze leeg doordat er scheurtjes ontstaan zijn in de aanhechting. Na een mailtje met foto, retour bon ontvangen en binnen paar werkdage... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
De online winkel voor al uw huishoudelijke producten keukenbenodigdheden, gereedschappen, tuingereedschappen, zorg hulpmiddelen en nog veel meer. V...
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
pijpsleutel
prima service en kwaliteit, verzending accuraat geregeld.
Zoals het hoort
Bestelling (via Blokker) snel en keurig verpakt geleverd.
Perfecte service
Via Bol.com een winkelkarretje gekocht. Toen er problemen mee waren werd er meteen door Gswebshop een nieuwe geleverd. Perfecte service en zeker een aanrader.
Ruime coulance GS Webshop
Ruim een week voor Black Friday informeerde ik per e-mail naar wat technische gegevens betreffende een low noise compressor welke ik voornemens was aan te schaffen. Als reactie ontving ik bij de info de tip om tot Black Friday te wachten met de bestelling.Dit bleek een fantastisch aardige tip te zijn omdat de prijs van de te bestellen compressor op Black Friday 25% lager bleek te bedragen. Er zullen weinig Webshops zijn die deze geweldig aardige tip op deze manier ook bekend zullen maken.
Hele goede service!
Via bol.com een pastamaker besteld bij GSwebshop. Helaas werkte deze niet helemaal naar behoren. Gebeld met de klantenservice van GSwebshop en de volgende dag had ik al een nieuwe pastamaker binnen! Hele goede service, complimenten!
aankoop Hyundai compressor
Ik heb bij GS Webshop een Hyundai compressor besteld en ik ontdekte bij het openen van de doos dat er optisch een tekortkoming was. Ik heb dit gemeld bij GS Webshop en de klacht werd op een fantastische manier afgehandeld( in overleg met Dvize). Een goede webshop herken je in mijn ogen aan hoe ze met de klacht omgaan en hoe ze de klacht afhandelen. Top webshop! Nogmaals bedankt!
Groeten Erwin
Gswebshop en bol.com oplichters onder 1 hoedje.
Via bol.com een poging gedaan om een tochtstopper te bestellen.
Deze waren te koop voor 1,98 euro inclusief verzenden.
Mijn bestelling (2 stuks) werd netjes geaccepteerd en het bedrag werd afgeschreven.
Volgende dag kreeg ik een mail van bol.com mijn bestelling was geannuleerd want het artikel was niet meer leverbaar volgens de leverancier (gswebshop).
Ik kijk voor de zekerheid op bol.com en de webshiop en wat zie ik het artikel is gewoon leverbaar en op voorraad alleen is de prijs nu in eens 13,98 euro per stuk.
Dat geeft dus aan dat gswebshop dieven zijn, iets annuleren wat er wel is maar het tegen een hogere prijs willen verkopen.
En het ergste is dat bol.com dit soort diefstal en oplichting faciliteert via hun website.
Mijn advies laat beide websites maar links liggen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.