Valutata 5 stelle su 5

Ik kwam na het bestellen van een onderdeel voor mijn Stihl bladblazer, erachter dat ik de verkeerde besteld had. Contact gehad met Nemeco en zeer vriendelijk geholpen en het probleem is naar tevred... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij Nemeco een 1000w elektromotor met controller, gashendel en remhendel besteld. Vrij vlotte levering via DPD. De gashendel bleek defect maar na een mailtje binnen een kwartier antwoord (savonds... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over de service. Al een aantal jaren klant voor diverse onderhoudsproducten voor m'n auto's en motorfietsen. Afgelopen week bestelde ik 8 liter dure olie en 5 liter van een goedkoper... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na een aantal dagen zoeken naar een onsteking voor een cpi am6 keeway tx50 is het zelfde als rejeu tot mijn verbazing hadden zij er een nieuwe liggen en plug and play de juiste stekkers compleet met g... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Grossista di accessori per auto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Groothandel Nemeco is de groothandel voor particulieren en bedrijven met de laagste prijzen voor Dirtbikes, Quads, Minibikes, Minicrossers, helmen en onderdelen gevestigd te Heerle (Noord-Brabant)

3,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

3,9

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Zoals al meerdere mensen hebben ervaren…

Zoals al meerdere mensen hebben ervaren heb ik ook geen beste ervaring met nazorg rondom gekochte artikelen. Ik heb een timberpro heggenschaar gekocht. Binnen een jaar stukken, en dat wordt afgedaan als of ik niet goed met het apparaat ben omgegaan. Ik moet het dus zelf maar uitzoeken. Als hij je iets kan verkopen reuze vriendelijk, maar als je een beroep doet op zijn verantwoordelijkheid als verkoper geeft hij niet thuis. Hij krijgt 1 ster omdat 0 niet kan.

26 luglio 2021

Nemeco Greenixx

Al jaren bestel ik producten bij Nemeco, goede produkten voor goede prijzen, Mannol TOP!
Greenixx, ja dan lees je dat en denk je....
Wie ben ik? al 32 jaar werkzaam in de olie en bezinebranch, al meerdere beloftes voorbij zien komen, alles geprobeerd bijna niets werkt. Al 30 jaar mijn auto's laten tunen, overal meetpunten bij die paal...bij die boom die snelheid enz echt testen dus.

Greenixx getest na 20 minuten begon het al verschil trekkracht, na 45 minuten dacht ik mijn auto is nogmaals gechipt. BMW 320D 200 pk. Nou voor mijn gevoel zit er 20 pk bij, verbruik, als ik uitgespeeld ben laat ik het weten, maar dat moet ook minder zijn, dat kan niet anders.
Ik heb ook een abonnement op AMT. Mensen van AMT ik heb wel getest! Het verhaal van greenixx had anders gekund, wel flauw het er zo in te wrijven. Mijn inziens heeft het met koelere koelvloeistof te maken, als de electrische waterpomp niet hoeft te draaien omdat de koelvloeistof koeler word en blijft scheelt dat gewoon een pak vermogen en verbruik is dan ook automatisch minder. Om iemand zijn handel op deze manier.... De eigenaar van Nemeco is geen vriend, kennis, oom of tante, niks, ik zit er ook niet met mijn geld in. Nu er een aanbieding is dacht ik ik ga testen, ik ben er helemaal lirisch over een ander zou er misschien foxwild van worden.

Groeten Heer le Blanc Valkenswaard

8 giugno 2021

Uitstekende service !!!

15 liter olie voor een K1100 LT besteld. Maar over 5 liter had ik mijn twijfels. Na contact kon ik ze zonder problemen terugsturen. Ook verzendkosten nam Nemeco voor hun rekening. Verder had ik de Mannol Safari 20W-50 mineraal. Prima olie voor een geweldige prijs. Dus dit bedrijf kan ik iedereen aanraden. Top! Henk

1 giugno 2021
Valutata 1 stelle su 5

geen garantie op Timberpro kettingzaag !

Hier een Timberpro kettingzaag gekocht. Na enige tijd niet meer te starten. Nemeco gebeld en om oplossing onder garantie gevraagd. Was niet mogelijk. Moest het zelf maar oplossen. Heb dat ook gedaan. Bleek een montagefout te zijn, stroomdraad afgeklemd, kortsluiting. Bij Nemeco kun je best wel olie en onderhoudsmiddelen bestellen, maar koop er geen dingen die kapot kunnen gaan.

5 marzo 2021
Valutata 4 stelle su 5

AGM accu

Na een eerder misverstand over de garantietermijn van mijn accu, is alles naar tevredenheid opgelost.

20 febbraio 2021

Ik ben tevreden

Niks mis mee. uitlaat besteld op de site stond iets van vertraging. en een dag later dan verwacht was ie er en tegen een super nette prijs. weer een tevreden klant bestel er graag weer s wat.

13 agosto 2020
Valutata 5 stelle su 5

Goede service en scherpe prijzen, kwaliteits producten

Ik zat de googlen om bij Nemeco op de site te koemn en kwam de reviews toevallig tegen, vond het jammer dat ik slechte reviews zag en vond dat ik mijn positieve ervaringen moest delen. Ik bestel regelmatig (auto)onderdelen en olie voor mijn BMW, ik let heel scherp op de kwaliteit van de producten en op mijn portemonnee, is een beetje hobby om de beste prijs/kwaliteit verhouding te krijgen. Bij Nemeco, kun je gewoon blind kopen (net als Ikea) omdat de prijzen gewoon scherp zijn. De olie van Mannol vind ik (na behoorlijk wat eigen onderzoek) beter dan Castrol, mede met mijn broer die er erg veel verstand van heeft zijn we heel erg tevreden met de kwaliteit van de producten (veelal Duits). De kosten zijn ongeveer 50% lager dan gebruikelijk bij dealer, automaterialen handel e.d. Ik hoop dat ik hiermee niet in mijn eigen voet schiet en dat de prijzen bij Nemeco scherp blijven. Ik (spreek allen voor mezelf) heb geen slechte ervaringen met de service, juist goede, uitverkochte producten (op de website) worden zo nodig op je verzoek aangevuld, snelle levering, gewoon lekker hergebruikte dozen, alleen maar prima

25 luglio 2020
Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over de service

Afgelopen week bestelde ik 8 liter dure olie en 5 liter van een goedkopere soort. Deze laatste was niet op voorraad en ik kon kiezen tussen even wachten op de bestelde olie of directe verzending van een iets goedkoper type met de zelfde specificaties. Ik koos voor de laatste optie!
De volgende dag kreeg ik keurig 10 liter van de dure olie en 5 liter zoals boven beschreven.
Ik ben aangenaam verrast. Goede service!

28 febbraio 2020
Valutata 2 stelle su 5

Helaas ook geen positieve ervaring

Helaas ook geen positieve ervaring. Onderdeel voor kettingzaag gekocht. Past niet op de zaag (voor ander type ketting). Het blijkt bij nader inzien dat er twee versies zijn, maar op de site staat geen informatie over de maat. Je mag dan aannemen dat dit het juiste onderdeel is. Bij opbellen kreeg ik steeds als antwoord dat ze toch echt dachten dat de maat erbij stond. Nogmaals nagekeken, echt niet. Dus geen medewerking. Gezien de prijs van het onderdeel is het niet de moeite waard op terug te sturen, maar dus wat mij betreft geen fijn bedrijf.

3 febbraio 2020

Top!

Online een bestelling geplaatst. Netjes bericht gehad dat het product niet op voorraad was maar eind van de week binnen zou komen. Kort daarna ontvangen. Zeer vriendelijk contact en beantwoord vragen erg snel. Zeker een aanrader!

16 dicembre 2019
Valutata 1 stelle su 5

Heb koolborstel besteld zouden met 2…

Heb koolborstel besteld zouden met 2 dagen binnen zijn na 3 dagen nog niks en na 7 dagen nog niks krijg wel te horen dat t steeds met de post wordt opgestuurd.nou ik ben klaar met zo n bedrijf.

15 dicembre 2019
Logo di Nemeco

Risposta di Nemeco

Beste Peter,

De bestelling van de koolborstel hebben wij op 8 december ontvangen om 17:31 en de volgende dag op de post gedaan. Helaas hebben wij bij de brievenbuspost niet de mogelijkheid om de post te traceren. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid aan om het als pakket te versturen. De vertraging van uw pakket kunnen wij daarom helaas niet achterhalen. Wel hebben wij een foto van de envelop gemaakt. Indien u deze wenst kunt dit bij ons navragen. Uiteraard hopen wij dat u de koolborstel spoedig zal ontvangen. Gezien de periode van het jaar zal de post het ook druk hebben met kerstkaarten.

Onze excuses voor het ongemak,

Mvg,

Nemeco

Onterechte twijfel

Na het lezen van diverse reviews over dit bedrijf begon ik toch ‘n beetje te twijfelen of ik hier een bestelling zou plaatsen. Uiteindelijk heb ik Nemeco het voordeel van de twijfel gegeven en hier mijn bestelling geplaatst (mede bepalend was de prijs). Ik moet zeggen dat alles voorbeeldig verliep; het bestelde onderdeel voor mijn BMW was binnen de kortste keren in mijn bezit. Ook werd ik door hun, middels mail, goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van mijn bestelling.

28 settembre 2019

Niet betrouwbaar helaas

Wij hebben zelf een klein bedrijf en bestellen dan ook bewust bij andere kleine bedrijven. Ik schrijf dan ook niet graag negatieve reviews omdat ik weet hoe dat voelt als bedrijf.
Dit keer zijn we echter bijzonder teleurgesteld en kan ik niet anders dan anderen hiervoor te waarschuwen.
We kochten een bosmaaier bij dit bedrijf.
Bij het uitpakken waren er meerdere problemen: vijzen ontbreken, handvat was vol wit plaksel en na het monteren ging het toestel onmiddellijk stuk.

Bij het aanmelden van de retour kregen we al onmiddellijk een defensieve reactie dat ze nooit bosmaaiers retour gekregen hebben (wat al manifest niet klopt als ik onderstaande reviews lees)

We stuurden het artikel terug op onze kosten en kregen na enkele dagen de uitleg dat wij dit fout gebruikt hadden.
Hun argumentatie:
- schroeven zouden onderin de doos zitten: ik durf dit ernstig te betwijfelen want we hebben meermaals alles doorzocht, maar kan niet uitsluiten dat ze er toch bij waren dus OK.
- plaksel op het handvat: dan sturen ze een filmpje van verschillende minuten waar iemand het plaksel verwijdert met een bepaald een product (ik vermoed white spirit ofzo) en de argumentatie dat we dat zelf ook zo hadden kunnen doen. Het handvat wordt in het filmpje zeker schoner maar dat kan toch niet de bedoeling zijn van een splinternieuw product dat je het moet gaan poetsen met chemische producten)
- het grootste probleem is echter dat het toestel niet veilig gebruikt kon worden omdat de stang telkens los schoot. Ze sturen dan een filmpje waar ze dat lijken te herstellen, maar in het filmpje zien we wel handig niet de echte werking van het product.

Wij zouden nu ongeveer de helft van de nieuwprijs van het product moeten betalen om het terug te krijgen. We gaan dit uiteraard niet betalen want ik ben er van overtuigd dat ze het product niet doorgetest hebben met het maaien. Wij hebben een vergelijkbaar product van hetzelfde merk en zijn 100% zeker dat er geen foutief gebruik was en het probleem zich onmiddellijk manifesteerde..

Bij deze zijn we dus 145 Euro kwijt.
Ik kan dan ook niet anders dan dit bedrijf absoluut niet aan te bevelen. Als webshop zijnde hebben we een klant nog nooit zo behandeld en sta je ook nergens bij dit bedrijf als er iets misloopt.

17 settembre 2019
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più