Groentebroer.nl Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Toevallig was ik op internet op zoek naar biologische groenten en fruit. Mijn eerste bestelling was een schot in de roos, fantastisch, qua kwaliteit, smaak en prijsverhouding. Deze week al voor een... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Fruitmand op tijd. Is in buitenbak bezorgd. Maildasrover kwam ochtendllater binnen. Tomaten gescheurd. Misschien was er vanwege prijsstijging minder in dan fruitmand op foto bij bestelling beloofde.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di frutta e verdura

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

322 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Zeer tevreden

Snel en op tijd geleverd.
Prima verpakt.
Goede kwaliteit

Jammer dat het verpakkingsmateriaal niet hergebruikt wordt. Zeer grote doos en ook 2 binnendozen.
Gaan nu allemaal naar de papiercontainer

7 agosto 2026

Risposta di Groentebroer.nl

Bedankt voor het compliment. In uw woonplaats bezorgen we elke donderdag met eigen bezorgbusjes. dan nemen we de doos en binnendozen graag mee terug voor hergebruik.

Ik heb maar 1 woord....fantastisch

Ik heb maar 1 woord....fantastisch.
Eerder ging ik naar de markt en vroeg dan om een handje sperziebonen. Met een recept in mijn hand, vroeg ik om 1 ui,1 citroen. En dat kan in de supermarkt niet. Nu kan dat wel. Minder weggooien. Groenten die ik ken, leer ik nu kennen door de beschrijving die erachter staat. En heel veel keus. Keurig verpakt en netjes bezorgd. Ik bewaar de doos om die weer terug te geven. Tot gauw👍

6 agosto 2026

Wortels waren niet vers

Wortels waren niet vers

Risposta di Groentebroer.nl

Bedankt voor uw eerlijke reactie. We hebben elkaar inmiddels gesproken. We bieden 100% garantie dat alles vers is. De rest was gelukkig wel prima in orde. We vergoeding het aankoopbedrag van de wortels.
Tot de volgende keer! - Gert

Echte groente en fruit

Inmiddels hebben we al heel vaak bij Groentebroer besteld, en het is altijd groente en fruit van top kwaliteit! Daar kan de lokale groenteboer niet tegen op. En je vind hier groentes die je in de supermarkt niet kan vinden maar wel heel leuk zijn om je kinderen te laten eten, artisjok, groene kool, al het fruit. Het wordt netjes verpakt en keurig afgeleverd!

5 agosto 2026

Alles perfect

Alles, zowel de goederen ( fruit en groenten) als de service ( communicatie, verpakking...) waren weeral PERFECT.
Hartelijk dank aan gans het team Groentebroer.

4 agosto 2026

Risposta di Groentebroer.nl

namens ons allemaal heel hartelijk dank voor uw positieve review!

Fruitmand

Risposta di Groentebroer.nl

Wat spijtig te lezen dat er wat onduidelijkheid is ontstaan over de levering van de fruitmand. Ik kom graag met u in contact om uw vragen te beantwoorden. De mail volgt vandaag!

Een echte aanrader

Altijd goed verzorgd. Alleen laat de koerier dienst het wel al eens afweten. Ze weten dat ze de doos niet rechtop mogen zetten. Maar doen het toch. En dat het ook niet in de zon mag gezet worden. Gisteren stond mijn bestelling in volle zon.

Risposta di Groentebroer.nl

Dank voor uw eerlijke review.
Ik ga uw klacht door geven aan de bezorgdienst. We blijven dat steeds weer doen zodat de chauffeurs zich bewust zijn van de vraag vanuit ons om zorgvuldig en voorzichtig met de pakketten om te gaan.
We verwelkomen u heel graag terug in onze webshop.

Heel vriendelijk!

Heel vriendelijk! Superservice!

Risposta di Groentebroer.nl

Wat aardig van u, dank u wel!!
we verwelkomen u graag terug in onze webshop.

Valutata 2 stelle su 5

De pruimen waren voor 25 procent…

De pruimen waren voor 25 procent overrijp en vielen uit de zak. De andere producten waren goed.

Beste meneer van Asseldonk,
Wat spijtig te lezen dat de pruimen niet in goede orde bij u zijn aangekomen.
We hanteren een 100% garantie op de kwaliteit van onze producten en ik kom dan ook graag met u in contact om dit op te lossen. In onze mail en whatsapp vind ik geen berichtje met deze klacht terug van u, klopt dat?
Ik zal u een mail sturen zodat we samen kunnen bezien welke oplossing best passend kan zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Top groenten en fruit! Aanrader.

Deze week al voor een tweede keer een bestelling opgehaald. Groentebroer bezorgt ook aan huis overigens, maar ik was in de buurt.
Zeer klantvriendelijk, site zit goed in elkaar en het belangrijkste: zeer smakelijke en fijne producten! Met zorg en met oog voor het milieu ingepakt. Aanrader.

Risposta di Groentebroer.nl

Dank voor uw lovende woorden, we vonden het heel leuk om uw bij ons op locatie te verwelkomen en zien u graag terug!

Valutata 5 stelle su 5

Mooie producten erg vers aangeleverd

Mooie producten erg vers aangeleverd. Levering erg snel. Website erg overzichtelijk.

29 luglio 2026

Risposta di Groentebroer.nl

Wat een fantastische recensie, we zijn heel blij te lezen dat uw shop ervaring zo positief is geweest.
we verwelkomen u graag terug in onze webshop.

Allemachtigprachtig mooi

Mijn hoofdgroente waren mijn aardappelen Westfrieslanders; allemachtigprachtig mooie piepers. De bloemkool en gele kiwi's ; prachtig mooi; van erg mooie kwaliteit alles.

28 luglio 2026

Risposta di Groentebroer.nl

Dank voor deze mooie complimenten. Het is altijd heel fijn om terug te lezen dat de shopervaring zo positief is geweest.

We verwelkomen u graag terug in onze webshop!

Valutata 5 stelle su 5

Bij de eerste levering bleken de yams…

Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieuwe yams mogen ontvangen onder de beloofde 100% vers garantie! Super bedrijf wij gaan vaker onze moeilijk verkrijgbare groenten hier bestellen. Top service!

28 luglio 2026

Risposta di Groentebroer.nl

Hartelijk dank voor deze prachtige review.

We werken met natuur producten en daar kunnen wel eens missers tussen zitten. De 100% garantie is niet zomaar een loze belofte, waar nodig zullen we deze zeker toe passen.
We zijn blij te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en verwelkomen u heel graag terug in onze webshop.

Team Groentebroer

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più