Jeg modtog den 4. juli 2026 en kasse med Greenwitchs fire forskellige grøntsagssmoothies, og jeg er virkelig positivt overrasket. Jeg har nu smagt dem alle, og de smager hver især rigtig godt –... Leggi di più

Normalt er jeg ikke den store grønsagsspiser hvilket gjorde mig endnu mere nysgerrig da jeg blev introduceret til en grøn smoothie (nr.1) hos en af mine venner. Jeg må erkende, at min skepsis blev gj... Leggi di più

Min mave og jeg er næsten blevet afhængige af den daglige, ofte mere, greenie m masser af grønt. Jeg kan lide virkningen, konsistensen og smagen på de forskellige greenies - det er en glad og dejlig... Leggi di più

1. Lavorazione di frutta e verdura
  2. Negozio di succhi di frutta

Greenwitch laver 100% økologiske, naturlige og helt friske grøntsags-smoothies (greenies), leveret lige til din hoveddør, hver uge. En enkelt smoothie indeholder over 200 g grøntsager og max 1 stk frugt. Anvendes som en nem, grøn morgenmad, snack eller et måltid på farten. Fordi vi brænder for at gøre det nemmere for dig at få "dagens grøntsager", så du har mere tid til alt det andet i livet, der gør dig glad.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,7

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Nemt i en travl hverdag

Jeg er vild med dette koncept! Det er nemt med levering direkte til døren, smagen er super og servicen er god. For mig der generelt ikke er god til at tage mig tid til at spise morgenmad er Greenwitch greenies min redning i hverdagen og på farten! Kan kun anbefales!!

3 dicembre 2019

Kære Christina,
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er vi glade for at høre, du er glad for vores produkt og koncept. Og vi bliver så glade for at høre, vores greenies er en redning i din hverdag - dét er alt, vi arbejder på at opnå. Tusind tak!
Kh Julie

Fantastisk måde at booste sit grønt indtag!

Jeg elsker at have dem her med på farten! De booster mit grønt indtag i løbet af ugen. Jeg bruger dem som mellemmåltid på de lange dage på job.
Det bedste er nok at man godt ikke kan smage, at de indeholder mest grøntsager, fordi de bliver tilsmagt med chili, ingefær, ananas eller banan, som giver dem en syrlighed og sødme, der gør de ikke smager alt for “grønt” 😊 Kan kun anbefales!

9 novembre 2019

Kære Malene,
Mange tak for din pæne anmeldelse. Det er vi så glade for at høre, og det betyder meget for os at høre, vores greenies kan hjælpe dig i en travl hverdag.
Kh Julie

Jeg elsker de grønne smoothies fra…

Jeg elsker de grønne smoothies fra Greenwitch, det er så skønt at man ikke skal tænke over sin grønne sundhed og være bekymret for tilsætningsstoffer eller andet mærkeligt, samtidigt med at de smager SÅ lækkert og de oveni købet bliver leveret lige til min dør. Nemmere bliver det ikke :)

6 novembre 2019

Kære Mai,
Tusind tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på! Hvor er det dejligt at høre, du synes, det er nemt, og at du sætter pris på renheden og naturligheden ikke mindst. Dét arbejder vi stærkt på at håndhæve, og dejligt at høre det værdsættes derude.

Mega smart!

Jeg fik aldrig spist nok grøntsager før jeg begyndte at drikke Greenwitch Greenies! Perfekt produkt til en der gerne vil være sund uden den store indsats!

6 novembre 2019

Kære Alexander,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi bliver så glade for at høre, at vi kan hjælpe til en sundere hverdag med flere grøntsager. Så er vores mission opnået! Mange tak!
Kh Julie

Bedste supplement til en travl hverdag!!

Tænk at noget der er så sundt smager så lækkert! Elsker at have dem med mig på en lang arbejdsdag, hvor det ellers kun bliver til en rugbrødsmad😊Jeg er vild med Greenwitch: Service er i top, det giver energi og de smager altid skønt🙌

Kære Josefine,
Kæmpe stort tak for din fine anmeldelse. Det gør os SÅ glade at høre. Det motiverer os til at fortsætte vores arbejde.

Bedste greenies til dato

Jeg elsker at de er 100% øko og uden nogen tilsætningsstoffer, så man udelukkende får indtaget gode og nærende ting for kroppen. De fungerer som den nemmeste og sundeste morgenmad, som også mætter godt, da de netop er blendet istedet for juicet, så derfor stadig indeholder alle de gode kostfibre, som fremmer en god fordøjelse, sundt blodsukker og giver lang tids mæthedsfølelse. Super godt produkt!

Kære Mie,
TUSIND tak for den søde anmeldelse. Hvor er vi glade og stolte af at høre, at du synes, de er de bedste greenies. Vi danser en glædesdans på kontoret nu! :) Mange tak!

Greenie heaven

All three types of greenies are EXCELLENT.

I receive them on a monthly basis when I need the extra boost to my energy levels and source of vitamins and they do in fact provide me what I’m looking for.

Fresh, organic and straight to my door - I couldn’t ask for more!

Keep up the good work GreenWitch!

Dear Cecilia,
Thank you so much for your very kind review. We are so pleased to hear you appreciate our products. Thank you for letting us know.
Best wishes, Julie

Greenwitch is an amazing product

Greenwitch is an amazing product! It helps me to stay healthy in a super easy way. It was so simpel to sign up for a subscription and the delivery on Sundays works very well.
The product itself tastes great and is an easy way to get your greens. I use it as breakfast on the go when I am in a hurry in the morning - which I think a lot of us are - so a good way to stay healthy when you are in a hurry!

Hi Frederikke,
Thank you very much for your review. We are so happy to hear your opinion and so pleased you like our products. We cannot ask for more. Thank you!
Best wishes, Julie

Jeg må tilstå...

Jeg må tilstå, at jeg sjældent giver udtryk for min begejstring når det kommer til produkter bestilt igennem internettet, men dette lækre koncept, det holder bare. - Er yderst tilfreds med udvalget af varieret grønt, samt at antal af varianter løbende bliver flere, og som tilmed udvikles i samarbejde med kunder. - Har modtaget ugekasse a’ x2 til hver dag i godt 2 år, og jeg må sige, at jeg har været ovenud tilfreds med levering, hver gang. - Kæmpe anbefaling fra en travl fyr som nyder godt af en stærk, nem og grøn morgenrutine. - Flot arbejde, og fremragende ideologi, tak!

Kære Niklaes,
Tusind tak for din "tilståelse" :) Hvor er vi glade for at høre, at du er glad for vores produkter, og at vi kan hjælpe dig til en grøn og sund morgenrutine. Det er alt, vi drømmer om :).

Fantastisk produkt!

Fantastisk produkt! Selvom jeg har en travl hverdag og normalt ikke får mit daglige grønt, kan jeg hos Greenwitch nemt og hurtigt få mit grønt som anbefalet :) Levering hver søndag til ugens brug spiller bare!

Kære storebror,
TUSIND tak for din anmeldelse. At min salatskeptiske storebror er med på vognen, var jo én af kvalitetsstemplerne fra starten af min rejse ;)
Kh lillesøs

Fantastisk!!

Jeg får Greenies og de er fantastiske. Det er et skønt skud energi i en travl hverdag. Kan kun anbefales.

Kære Stine,
Mange tak for din pæne anmeldelse. Vi er så glade for at høre, du kan lide vores produkter og gerne vil anbefale dem. Mange mange tak!
Kh Julie

Jeg får sjældent indtaget de mængder af…

Jeg får sjældent indtaget de mængder af grøntsager jeg gerne vil, men med de her greenies, gør det det meget nemmere for mig! Jeg synes de giver mæthed, god samvittighed og så er jeg bare oprigtig overrasket over hvor godt et produkt med så stor en mængde grøntsager kan smage - kan varmt anbefales herfra.

Kære Mette,
Juhu hvor er vi glade for at høre, at vi kan hjælpe dig til at få flere grøntsager. Det er jo lige dét, vi drømmer om at hjælpe med. Og hvor dejligt, at du synes, de smager så godt også. Tusind tak!
Kh Julie

Et sundshedsboost som jeg så absolut kan anbefale.

Jeg har fået Greenies leveret i over 12 mdr. på ugentlig basis, og det er fantastisk måde at få dagens grønt, uden det besværlige arbejde.
Et sundshedsboost som jeg så absolut kan anbefale.

Kære storebror,
Tusind tak for din anmeldelse og for at være en så trofast kunde så længe! :) Støtte fra familien er det allerbedste, og når en kvalitetsbevidst herre som dig siger god for den, så ved jeg, hvilken kompliment dét er! Tak!
Kh lillesøs

Ikke styr på juraen

En virksomhed, der ikke har styr på sin jura desværre. Dette ses tydeligt i handelsbetingelserne, som strider mod de præceptive bestemmelser i købeloven.

19 febbraio 2019

Kære Sara,
Tak for din anmeldelse og for at gøre os klar over dette. Beklager jeg først ser dette nu, men vi har netop oprettet en profil herinde på trustpilot. Vi bestræber os altid på at drive forretningen så godt og korrekt som muligt, og jeg vil derfor straks undersøge dette nærmere. Kh Julie

Hej Sara,
Jeg tilføjer lige et ekstra svar for at fortælle dig, at jeg har fået dykket ned i handelsbetingelserne, da jeg er så ked af, hvis vi ikk lever op til disse. For at være på den sikre side, har jeg derfor tilmeldt Greenwitch e-mærket , og sammen med dem, sørger vi nu for, at alle betingelser lever op til alle krav og regler. Tak, endnu engang, for at gøre os opmærksomme derpå.

God dag - og glædelig jul :)

Kærlig hilsen Julie