Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

nu recomand greenautodistibution m AU inselat MI AU trimis o prelata lunga SI scurta CA inaltime EI spunand in anunt CA este pt tipul masinii pe care o detin ma pun PE mine SA platesc transport... Leggi di più

1,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

1,7

Tutte le recensioni

(29)

27 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

nu recomand greenautodistibution m AU…

ma pun PE mine SA platesc transportul returului
cand II sun imi inchid telefonul
s a rezolvat cu Multe emailuri plata returului DE catre greenautodistribution dar acuma astept plata banilor iar firma spune CA in 14 ZILE lucratoare CU toate CA la EI PE site scrie CA virarea banilor SE face in max 14 zile calendaristice
LE am TRIMIS emailuri SI LA aceasta problem SI AU bagat email automat CA sunt in concediu
CU ALTE cuvinte feritiva DE carte acestia iar daca citesc autoritatiile faceti LE controale audituri sau CEL Putin ar trebui politia SA SE autosezizeze deoarece inseala lumea
poate NE strangem Mai multi SI NE punem DE comun ACORD sa II inchidem CEL Putin situl pt a nu Mai putea insela SI alta lume
rusine SA VA fie greenautodistribution

13 luglio 2026

O firma înșelatoare

O firma de țepari, îți trimit produs incompatibil si apoi iti propun sa iti inlocuiasca cu produsul potrivit la dublu pret.
Nu comandati de la ei!

4 giugno 2026

O firma țepara

O firma țepara
Am primit un produs care nu corespundea, nu răspund la telefon , când faci returul nu îl accepta și nu răspund la cei de la curier
Evitați sa nu va luați țepe

2 giugno 2026

Produs neconform, fără factură

Produs neconform, fără factură, fără instrucțiuni de utilizare, fără garanție. Am trimis e-mail pentru retur și sunat la telefon dar nu răspund. Husele dedicate au costat 408 lei. Nu comandați de la ei!

15 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

NU RECOMAND. ESTE TEAPA!!!

Nu corespund produsele cu descrierea de pe site. Nu poti contacta telefonic pe nimeni. Returul se face doar prin DPD cu care probabil au contract, la o alta firma Auto Parts in loc. Stolnicesti Prajescu jud. Iasi. Experienta ma costat aproximativ 70 lei transport tur si retur. Probabil din asta traiesc. Banii se returneaza greu 3-4 saptamani.

23 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Nu recomand la nimeni să comande

Nu recomand la nimeni să comande. Am avut o experiență foarte urâtă, am comandat huse pt scaune auto și nu se potrivesc , am făcut retur am platit returul mi l-au refuzat și mi l-au trimis înapoi și am platit încă o dată curierul 130 lei. Am sunat , mi-a răspuns o doamnă și când am cerut explicații mi-a închis telefonul și nu mi-a mai răspuns . Foarte neserioși

6 marzo 2026

Huse Renault Clio

Am achiziționat un set de huse pentru un Renault clio5 de pe site-ul respectiv ,iar în descrierea scrie clar ca sunt croite special pentru acest model , chiar dedicate , și ca materialul este similar cu tapițeria mașini . Din păcate nu au nici o legătură cu acest model , și sunt de foarte proasta calitate iar eu acum o să fiu nevoit să le dau retur și din ce am înțeles politica lor de returnare este una foarte abuzivă și însă rămân și cu o gaură în buget de minim 60 Ron !

11 febbraio 2026

NU CUMPĂRAȚI

Nu recomand această firmă.

Am comandat huse auto conform modelului indicat pe site, însă acestea nu se potrivesc mașinii specificate. Am solicitat retur în termen legal și am trimis produsele înapoi.

Returul a fost refuzat pe motiv că produsele ar fi deteriorate, deși dețin fotografii realizate înainte de expediere care arată că acestea erau intacte. În prezent, firma deține atât produsele, cât și banii mei.

Comunicarea este dificilă, iar soluționarea problemei lasă mult de dorit.

Din experiența mea, nu recomand această firmă și sfătuiesc viitorii clienți să fie foarte atenți.
Faceți plângere la ANPC !

21 gennaio 2026

TEPARI

TEPARI ! au trimis produsul gresit, m-au pus sa fac retur pe banii mei ... ca apoi sa refuze livrarea cand a ajuns coletul la ei

EVITATI! Incredibil ca inca mai exist firme in 2026 care fac asemenea manevre ...

18 febbraio 2026

Daca as putea da 0 stele atât as da

Daca as putea da 0 stele atât as da. Am comandat niște huse mi-au ajuns si dimensiunile nu erau reale. Probându-le, de calitative ce sunt una dintre ele s-a descusut. Asta e motivul pentru care nu-mi accepta returul si nici banii nu-mi returnează.

11 febbraio 2026

Nu cumparati de pe…

Nu cumparati de pe greenautodistribution!!!

Am cumparat de la ei un set de bari pentru Renault Espace 5. Nu au potrivit, iar la return, dupa ce am completat formularele, mi-ar refuzat returul de 2 ori, asfel a trebuit sa platesc de 2 ori costul de transport.

20 gennaio 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più