GolfshoppenRecensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte 4 pakker bolde, 2 forlængede Woods og handsker. For det første modtog jeg pakken 2 dage efter jeg har bestilt, hvilken var fantastisk. Oven i det havde de sendt mig en taylormade hat og e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har handlet hos Golfshoppen mange gange Klaus er den mest servicemindede person, som jeg har handlet med nogensinde. Derudover er hans viden omkring golfudstyr mindblowing….. han ved hvad... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte mig et par golf sko.. stod i nød tirsdag eftermiddag da jeg skulle bruge nogle nye golf sko inden træningslejr til tyskland. afgang fredag morgen.. egentlig var varerne for den pågældende da... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kan varmt anbefale Golfshoppen og Klaus. SUPER god service og vejledning og rabat i forb. med køb af el-vogn. Og super hurtig leverinh; Bestilte el-vognen fredag eftermiddag og kunne hente den i pakk... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Golf club

Scritti dall'azienda

Golfshoppen.Com - Danmarks bedste udvalg i golfudstyr. Hos os finder du det bedste inden for Golfsæt – Woods – jern – puttere – wedges – golfbolde – golfbags – golfsko – golfhandsker og trolleys.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

13 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

God golfshop

God golfshop, men synes generelt at fragt burde være gratis ved fx. Køb over 500,-

16 giugno 2012

Super

Nemt, overskueligt og meget hurtig levering. En super god oplevelse og vil absolut anbefale det til andre.

7 giugno 2012

venlighed

Fin service, mailede til firmaet om tvivlsspørgsmål og fik fyldelsgørende svar. Hurtig og bekvem måde at handle på - bare træls at der kommer forsendelsesgebyr på, af psykologisk hensyn kunne man evt. lægge den pris oveni salgsprisen -derved "tror" man det er billigt !!

9 maggio 2012
Valutata 1 stelle su 5

Hurtig levering.... MEN MEN MEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

07-05-12
Bestilte Wilson X31 Komplet Venstrehånds Golfsæt 4. maj altså på en helligdag (st. bededag) - jeg har allerede idag modtaget sættet. Det var over alt forventning (5 stjernet levering) MEN Wilson X31 Komplet Venstrehånds Golfsæt figurerer dog på golfshoppen.com med forkerte billeder, og jeg venter stadig på at komme i kontakt med golfshoppen.com omkring dette. På billederne vises det klart og tydeligt at der er 12 køller ialt men i den pakke jeg modtog, var der kun 11 køller ialt! Misvisende og i min verden underligt at de to ting ikke stemmer overens. Vender tilbage og fortæller om deres håndterning af dette - Fordi i min verden så er det falsk markedsføring! Mvh

Update 09-05-12

Kan se at golfshoppen.com IKKE har verificeret mig som køber. Det fortæller mig en hel del. Hvis golfshoppen.com havde verificeret mig så havde min anmeldelse figureret på golfshoppens hjemmeside, så det er jo nok derfor. Men hvad kan vi så i princippet bruge TrustPilot til hvis forhandlerne selv vælger hvad der skal godkendes!!?? Kan i den forbindelse kun anbefale at i selv går direkte ind på TrustPilot og søger på virskomheden.

Fandt fremtil hvilket billede golfshoppen.com brugte på mit Wilson X31 Komplet Venstrehånds Golfsæt den dag jeg bestilte og købte sættet. Det var et billede af et dyrere sæt, stadig Wilson men Grafit udgaven som på golfshoppen.com hedder: Golf Sæt grafit x-31. Det er jo direkte i strid med loven og da de billeder jeg ser på hjemmesiden er Eneste mulighed jeg har for at se hvad jeg køber, ja så føler jeg mig sgu snydt! Jeg har fået en handske og 24 golfbolde som kompensation. Så kan i jo selv vurdere om det er fair.

Fik endvidere sunget et par sange af golfshoppen.com hvor ansvaret blev kastet over på Wilson. Han sammenlignede endvidere de billeder som lå på hans hjemmeside men hvis man f.eks købte en bil - så var der jo tit ekstra udstyr på de billeder man så i forhold til den bil man vil ende med at få!!!?!?!?!?!? Ja... En dårligere forklaring skal man lede uhyggelig længe efter ik! Han sagde også at en 3H (3 Hybridkølle) havde en værdi som svarede til 1/14 af sættes pris dvs 2499 (på tilbud) divideret med 14 altså under 200 kroner. Igen kan i selv vurdere om det er fair.
Til slut kan jeg fortælle at golfshoppen har ændret de pågældende billeder efter jeg har ringet til dem og brokket mig. Men det fortæller mig igen at de godt har været klar over det. Golfshoppen.com og golfshoppen.dk er en "virksomhed" som bliver kørt hjemmefra privaten dvs af mand og kone (søgte på boliga.dk). Derfor ved jeg at han selv uploader billeder til de forskellige produkter osv så NEJ jeg handler ikke hos Golfshoppen.com eller golfshoppen.dk igen!
Du tænker nok at det bare var den enkelte medarbejder som tog fejl af firmaets handlemåder og kutymer men nej firmaet han ingen ansatte udover ejerne som er mand og kone!

For at opsummere så købte jeg et sæt golfkøller på golfshopppen.com udfra de billeder jeg så på deres hjemmeside. Derefter modtog jeg et helt andet sæt af dårligere kvalitet og med mindre køller (kig på billede herunder). Ringede og fik kompensation i form af handske og 24 bolde( værdi under 200 kr tilsammen).

Jeg har endvidere tænkt mig at kontakte forbrugerrådet og har allerede kontaktet Wilson omkring dette - fordi det her kan ikke fortsætte!

Uploader lige min faktura for god ordens skyld nu da golfshoppen.com ikke har tænkt sig at verificere mig som køber! skuffet? ja det er jeg, meget endda!!
Så pas på med at handle på golfshoppen.com og .dk, fordi "virksomheden" bliver kørt efter ejers velbefindende og ikke efter faste handlemåder og kutymer!!!

Mvh

Danni Capion Rasmussen
email dannicapion@yahoo.dk

7 maggio 2012

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più