GolfshoppenRecensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Bestilte 4 pakker bolde, 2 forlængede Woods og handsker. For det første modtog jeg pakken 2 dage efter jeg har bestilt, hvilken var fantastisk. Oven i det havde de sendt mig en taylormade hat og e... Leggi di più

Jeg har handlet hos Golfshoppen mange gange Klaus er den mest servicemindede person, som jeg har handlet med nogensinde. Derudover er hans viden omkring golfudstyr mindblowing….. han ved hvad... Leggi di più

Jeg købte mig et par golf sko.. stod i nød tirsdag eftermiddag da jeg skulle bruge nogle nye golf sko inden træningslejr til tyskland. afgang fredag morgen.. egentlig var varerne for den pågældende da... Leggi di più

Kan varmt anbefale Golfshoppen og Klaus. SUPER god service og vejledning og rabat i forb. med køb af el-vogn. Og super hurtig leverinh; Bestilte el-vognen fredag eftermiddag og kunne hente den i pakk... Leggi di più

1. Golf club

Golfshoppen.Com - Danmarks bedste udvalg i golfudstyr. Hos os finder du det bedste inden for Golfsæt – Woods – jern – puttere – wedges – golfbolde – golfbags – golfsko – golfhandsker og trolleys.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

13 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vildt dårlig købsoplevelse

Vildt dårlig købsoplevelse, ved køb af et dyrt upcharge skaft.

Skaftet var 1,5cm kortere end aftalt. Adaptoren var mildesttalt i hæslig stand + ferrulen manglede.
Jeg forstår ikke hvorfor der ikke sættes en større ære i at levere et godt stykke håndværk. Det var i hvertfald en mangelvare her.
Så 1 stjerne for produktet jeg modtog.

Der var dog en rigtig hurtig respons, og skaftet blev taget retur uden problemer. Det var super fin service. Og giver en ekstra stjerne.

14 settembre 2022
Logo di Golfshoppen

Risposta di Golfshoppen

Husk der er rigtige mennesker bag ved en shop. Du har fået en dårlig oplevelse og det er mega beklageligt. Men man skal lige huske at alle former for fejl og misforståelser oftest opstår via manglende kommunikation eller misvisende af samme. Jeg har gennemgået vores dialog og er mildest talt forbavset over din reaktion.

Skaftet er iøvrigt produceret af Rosenberg.

Men med tanke på at med det samme du klagede fik du penge retur og en returseddel - udover det fik du tilbud om at få rettet problemstillingen så det blev som aftalt - men det takkede du nej til. Fair nok.

Angående ære: vi lægger absolut en stor ære i det vi laver - men naturligvis laver vi fejl og overser til tider et problem. Du mener så det er på sin plads at give os en sviner i det offentlige rum trods vores prompte reaktion på problemstillingen. Hvordan skulle vi ellers have håndteret det set ud fra et "ære"-begreb?

Når man har høj moral bliver man helt klart ked af at få sådan en lige i ansigtet efter man ovenikøbet har tilgodeset reklamationen samt udbedret forløbet med direkte overførsel minutterne efter at have fået bekræftet at der bare skulle sendes en returseddel og betales tilbage.

Vi har haft en længere dialog om det skaft og i sidste ende koster det vores shop en del penge at det gik sådan her. Det er jo i sig selv en straf som er logisk og heller ikke noget der kan være anderledes - men vi har jo så også lige finansieret beløbet over 12 måneder gratis hvilket også koster os nogle penge, trods vi jo har udbetalt pengene til dig - så du i princippet er endt op med et gratis lån over 12 måneder og kan bruge pengene på andet eller et skaft hos en anden udbyder.

Hvis der skal være nogle virksomheder i branchen som kan levere varer som denne i brugt stand - så skal kvalitet naturligvis være i orden - men det vigtigste er nok at både køber og sælger får afstemt forventninger inden afsendelse.

Jeg slutter med endnu engang at beklage din dårlige oplevelse - men appellerer også til at man tænker sig lidt om inden man hænger folk i det offentlige rum. God weekend.

Super service

Super service. Købte en Ping bag på tilbud online. Dagen efter ringede de og beklagede at den var solgt lige før jeg bestilte. De tilbød tre andre Ping bags til højre pris, som jeg kunne få til samme tilbudspris. Sendte tre billeder så jeg kunne vælge. Det et sgu service

26 giugno 2022

Super hurtig respons

Super hurtig respons, beskrivelse af varen stemmer perfekt med forventede. Modtog varen allerede dagen efter. Har handlet før og er bestemt ikke sidste gang. Mine varmeste anbefalinger herfra.

14 giugno 2022

Ærlig og kompetent rådgivning

Ærlig og kompetent rådgivning, og til fornuftige priser. Daniel gav en ekstraordinær service, kunne ikke have bedt om mere. Jeg kan ikke forestille mig at handle hos andre forhandlere næste gang jeg skal have grej.
Kæmpe anbefaling herfra.

25 marzo 2022

Skrev og hørte om navne på golf bolde…

Skrev og hørte om navne på golf bolde og pris.. Der var ingen slinger i valsen der, Klaus svarede med det samme, endda om aftenen hvor han højst sandsynligt var hjemme. Høflig og go hurtig service, for dagen efter var boldene på vej i trykken. Og en fin pris! Nu har jeg så modtaget dem og de er så fine.

3 marzo 2022

Quick to respond and great second hand driver

Saw the driver I wanted and they were really quick to respond to my messages and give me what I needed. I also received the package really quickly. I was worried that 7.5 / 10 would not be in good condition but it was really great. I will definitely buy from Golfshoppen again.

13 febbraio 2022

Indlevelse i MIT behov

Super og hurtig kompetent service. Bestilte komplet golfsæt med diverse. Fedt at handle et sted, hvor der blev lyttet og satte sig ind i kundens behov. Tak for en rigtig god behandling.
KLAR anbefaling her fra.

24 gennaio 2022

Fantastisk hurtig

Fantastisk hurtig, korrekt og kompetent Golfudstyrsforhandler - og det også kl 1945 en hverdagsaften! Oplevelse langt over forventning!

12 gennaio 2022