4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Fornøyd

Bestilte et verktøy fra Ryobi i julegave, dette var komt frem til utleveringssted etter bare tre dager fra jeg bestilte. Varen stod også til forventningene. Lett og problemfri handel:)

5 dicembre 2025

Bestillte noen deler til garasjeporten…

Bestillte noen deler til garasjeporten min på søndag. Mandag ble det bekreftet at pakka var klar. Posten hentet den og jeg kunne hente den tirsdag ettermiddag i Kristiansand. Varene: helt perfekt. Pris veldig bra. Storfornøyd 😀

11 febbraio 2025

Kjapp levering, god kommunikasjon, ingen problemer

Bestilte stekespaden natt til onsdag; ankom utleveringsstedet mandag uken etter, som er kjapp levering til Nord-Norge. Bra produkt til rimelig pris; god kommunikasjon på mail. Hyggelig med den Twist-biten som fulgte med; en fin liten overraskelse 😊

21 ottobre 2024
Logo di glapris.no

Risposta di glapris.no

Takk for hyggelig tilbakemelding

Utmerket service

Fant rimelig myggnetting hos Glapris, og bestilte noen pakker hjem. Pga. ferie og ting som skulle ordnes før ferien, rakk jeg ikke å hente pakka på butikken, så pakka ble returnert. Jeg kontakta dem og ba om å få tilsendt pakka på nytt - og det gjorde de gratis, på tross av at jeg ville betale ny porto siden det var min feil. Utrolig altså! :)) Kommer helt klart tilbake.

17 luglio 2023

Sjokkhøye fraktpriser!

Butikken tilbyr gode priser på diverse produkter, blant annet malingsutstyr fra Jordan. Men på grunn av sjokkerende høye fraktkostnader, kommer jeg imidlertid ikke til å legge inn flere ordre hos glapris.no. Ved bestilling av småvarer fra ulike kategorier kan fraktkostnaden være hele 599 kroner!

12 agosto 2022
Logo di glapris.no

Risposta di glapris.no

Hei Karen. Som vi informerte deg om når du la inn en ordre hos oss hadde vi feil vekt på enkelte varer. Vi korrigerte vektene slik at din ordre fikk riktig fraktpris. Trodde med det at vi hadde ordnet saken for deg. Har du flere spørsmål rundt din ordre kontakt oss gjerne direkte på e-post så hjelper vi deg gjerne. Mvh gla'pris

Jeg søkte over hele internet.

Jeg søkte over hele internet og Glapris hadde produktet jeg søkte som var noe av det vanskeligste jeg har prøvd å kjøpe online til den aller beste prisen. De har rask og imøtekommende kundeservice. De er ærlige og leveransen de er i samarbeid med funket veldig bra. Fikk levert hjem på døra ett produkt som var utrolig vanskelig å finne på internet til en veldig god pris. Glapris hadde svaret jeg søkte.

9 luglio 2022