Glad Tand / Tandlægerne på GodthåbsvejRecensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Fik en rodbehandling i dag og jeg vil sige - hellere en rodbehandling hos Glad Tand end en enhver anden behandling andet sted. Kæmpe anbefaling!!!!!

Efter ca 20 års udeblivelse pga personlige problemer og kæmpe tandlægenskræk, har jeg endelig været afsted. Lige fra første tlf kontakt, til første besøg og stadig gældende har jeg bare fået den bed... Leggi di più

Fik akut brug for tandlæge sent eftermiddag, fik hurtigt en tid hos Glad tand først på aftenen. Kom til dejlige lyse lokaler med venligt personale, som tog godt imod. Ganske kort efter var problemet... Leggi di più

1. Dentista

Informazioni su Glad Tand / Tandlægerne på Godthåbsvej

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi har åbent alle dage året rundt for akut behandling, eftersyn og øvrig behandling. Vi har i 12 år taget særligt hensyn til tandlægeskræk og behandler med moderne udstyr - såsom elektronisk bedøvelse og digital røntgen. Velkommen til behandling i trygge rammer! elektronisk bedøvelse og moderne udstyr til rengøring af instrumenter.

Vi lægger vægt på kvalitet i vores materialevalg og på tandbevarende løsninger.

Igennem 12 år har vi taget særligt hensyn til patienter med tandlægeskræk og andre, som ikke er vilde med at gå til tandlæge. Vi forsøger altid at gøre dit besøg hos så behageligt og smertefrit som overhovedet muligt.

Før behandlingen starter, giver vi dig altid et prisoverslag. En større behandling kan opdeles i etaper, så udgiften fordeles over længere tid. Vi hjælper også gerne med at se på dine tilskudsmuligheder og kan formidle finansieringsløsninger.

GladTand - din tandlæge på Frederiksberg!

”lille

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Særdeles god behandling

Syntes altid man får en rigtig god behandling hos Tandlægerne på Godthåbsvej, fleksibel, venlige, imødekommende og fagligt dygtige. Men besøget ved Neda 8 nov. 2021 var nu alligevel i særklasse. Med en akut tid og store tandsmerter, mødte jeg op hos Neda. Hun fik hurtigt beroliget mig med, at dette kun hun hjælpe mig med og derfra var det bare at læne sig tilbage og slappe af, mens hun og klinikassistenten stille og roligt gennemførte behandlingen.
De sørgede for jeg fik en juice inden behandlingsstart og var hele tiden opmærksom på om jeg var ok samt at bedøvelsen virkede som den skulle. På de meste kritiske tidspunket af behandlingen lagde Neda en beroligende hånd på min skulder og ja - så er jeg evig fan.

9 novembre 2021

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Mange tak til Neda for at være så dygtig og god. Og samtidigt kunne jeg intet smerte føle under behandling og efter. Jeg er glad igen for at have pæne tænder og smertefri. På bare 14 dage har neda udført et kæmpe arbejde. Igen mange tak for en behagelig oplevelse.

6 novembre 2021

Stor ros

Takket være Nete's søde og rolige væremåde og fordi hun lyttede til mig og tog hånd om min tandlæge skræk så lykkedes det mig at komme igennem en rodbehandling😄
Stor anbefaling herfra
Hilsen Lene

3 settembre 2021

Jeg har nu af to omgange været hos…

Jeg har nu af to omgange været hos neda, som er min nye tandlæge.. begge gange desværre med betændelse i kæbe og tandrødder, men neda gør alt hvad hun kan for at gøre oplevelsen så behagelig som muligt og samtidig er hun enormt menneskelig og behagelig..

23 luglio 2021

De bedste tandlæger

De bedste tandlæger

Tak for en akut tid hos jer på en søndag
I gjorde mig virkelig glad .
I skal have mere end 10 stjerner herfra super dygtig tandlæger som tager hensyn til folk med akut tandpine 1000 Tak
I er bare de bedste 💪

Og stort tak til SARA i receptionen som gjorde hendes bedste for at finde mig akut tiden.

Hilsen sajjad

12 luglio 2021

Den bedste tandlæge.

Jeg er i dag blevet færdig, efter et længere behandlings forløb hos tandlæge Mette Keller. Jeg må sige at jeg er meget glad for resultatet. Mette er en dygtig ærlig og omsorgsfuld tandlæge. Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger.

7 luglio 2021

Jeg havde tandlægeskræk efter min…

Jeg havde tandlægeskræk efter min sidste behandling hos en anden tandlæge, takket være Neda , er jeg kommet over. Nu glæder jeg mig til min tandlæge besøg hver gang.
Fem stjerner herfra . 👌

17 giugno 2021

Har lige snakket med kontorassistenten…

Har lige snakket med kontorassistenten vedrørende markedsføringen vedr.den ‘regelmæssige undersøgelse’ jeg fik fra klinikken via sms den.14 april, som er også meget desinformerende... Og jeg blev mega utilfreds med den arrogante og uvenlige kontorassistent jeg snakkede med. En dårlig kundeservice fik jeg denne gang...🙈

11 maggio 2021

Efter at have været i tandlægestolen…

Efter at have været i tandlægestolen hos Neda efter mange års tandlæge skræk kan jeg ikke rose Neda nok for hendes kompentet, omsorgsfulde behandling. Neda har hele tiden fokus på om man er okay under behandlingen og er utrolig støttende. Man er bare tryg hos i stolen hos Neda.
Marianne Hansen

25 aprile 2021

Mediha👍👍👍

Har fået grundig tandrensning af Mediha over 2 gange. Jeg har meget tandlægeskræk. Men Mediha er utroligt sød og spørger hele tiden om man er ok. Virkelig proffesionel. Hun behandler ikke kun tænder, også tandlægeskræk.
Steen

19 aprile 2021

Min bedste tandlæge ever

Jeg har været hos Nina i Glad Tand flere gange og har hver gang haft en super god oplevelse. Hun er dygtig, effektiv, lyttende og sød. Meget fleksibel - og god til at finde en løsning, der både er tandlægemæssigt forsvarlig og passer til min slunkne pengepung. God behandling fra man træder ind ad døren til man er færdig. Kan på det varmeste anbefale hende og klinikken.

10 aprile 2021

Fantastisk behandling ☺️

Fantastisk behandling ☺️
Neda og Lygia gjorde alt for, at jeg skulle have det godt hele tiden. Rodbehandlingen blev derfor en positiv og tryg oplevelsen- med høj faglighed og interesse for patientens velbefindende.
Virkelig dejligt, at der er åbent i weekenden og på helligdage - det er meget trygt og fleksibelt for patienten.

8 aprile 2021

Super behandling.

Kom ind for at få fjernet en knækket visdomstand, der gav smerter.
- Havde ikke været hos tandlægen i utallige år, men fik den mest behagelige oplevelse af stedet og super behandling af Nam Tran.

22 marzo 2021