Utroværdigt når man ikke reagere på…
Utroværdigt når man ikke reagere på henvendelser.
Fair nok hvis man har så travlt, så man ikke tager nye kunder, MEN så skriv det dog istedet for dyb tavshed. Så spilder man folks tid.
Utroværdigt når man ikke reagere på henvendelser.
Rigtig behagelig og troværdigt firma/mand (Christian). Pænt arbejde, kan klart anbefales
Christian udførte et fantastisk stykke arbejde!
Vi valgte at få installeret brusevæg og dør samt et stort spejl i gangen. Det er blevet så pænt - det står bare så skarpt! Vi kunne ikke have drømt om et mere professionelt finish 🙏👏🏼
Jeg var faktisk blevet lidt nervøs for hvordan spejlet i gangen ville se ud, men er SÅ glad for at vi også valgte at få det lavet, det har virkelig fået gangen til at virke større og det er virkelig kvalitets materialer som bliver anvendt.
TAK! 😃🤩
Vi har fået sat en glasvæg op i en brusekabine. Et flot stykke arbejde. Han holdt sine aftaler og var altid til at få fat i. Var god til at vejlede og serviceminded. Kan varmt anbefales.
Jeg kan varmt anbefale Gjorlund Glas. Jeg har både fået lavet brusedøre og fået udskiftet termoruder. Man kan regne med både kvalitetsarbejde - og tidsaftaler. Top arbejde!
Christian Gjørlund har installeret en brusevæg på vores badeværelse. Vi er meget glade for det super flotte resultat.
Derudover må nævnes den virkelig gode service, hurtige svar, gode dialog og stor tålmodighed fra hans side, da vi bestemt ikke er de nemmeste kunder at have med at gøre mht. valg af materialer.
Christian er et rigtig behageligt menneske som er virkelig dygtig til sit arbejde og vi kan kun give de varmeste anbefalinger herfra. - Katrine og Mark
God service, hurtig og virkelig flot og veludført arbejde! Kæmpe anbefaling herfra, hvis du ønsker høj kvalitet og virkelig godt arbejde til en super skarp pris!
Bonus er at Christian er et super behageligt menneske som virkelig er ærekær omkring sit arbejde!. 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Christian var dygtig til at udføre opgaven og gennemgå den så tid og pris blev overholdt og der var god dialog hele vejen, så resultatet blev lige - som vi ønskede. Faktisk overforventning. Et flot stykke håndværk. Flot bruseniche der passer godt til rummet og funktionalitet og stil. De varmeste anbefalinger. Signe Iversen - Køge"
Christian fra Gjørlund glas skulle skifte alle ruder i vores hus og sætte solfilm på ruderne i soveværelset for at sænke temperaturen, samt lave spejle og glas på vores badeværelser i form af brusedøre og brusevægge. Han er detaljeorienteret og behagelig at have med at gøre. Fuldt hus herfra.
Vi har fået installeret en brusevæg på specialmål til vores nyistandsatte badeværelse af Christian Gjørlund. Det var meget nemt at aftale tid til opmåling med Christian og tilbuddet kom hurtigt efter. Christian gav også input til design og udseende. Vi blev kontaktet så snart varen var bestilt hjem med henblik på montering hvor Christian også var super fleksibel og hurtig. Vi er enormt tilfredse med resultatet. Alt fra montering, materialekvalitet, pris og service er bare i orden. Varm anbefaling herfra!