ik heb mijn bestelling op de juiste plaats aangetroffen daar ik niet aanwezig was om deze te ontvangen bedankt hiervoor
Bladveger 112 cm van Agrifab (USA product) Besteld en binnen 2 dagen netjes geleverd aan huis op een pallet, netjes verpakt en gezien de grote van het product geen enkele beschadiging. Prijs is g... Leggi di più
Vriendelijke mens . Op tijd komen leveren . Busje olie bijgekregen want had dat vergeten bestellen en tips gekregen . Zeker een aanrader om zaken mee te doen . Materiaal zelf moet ik nog test... Leggi di più
Nieuw besteld apparaat bleek niet geheel goed te werken: vervelend maar kan gebeuren. Dezelfde dag kon ik langskomen om alles te regelen. Ter plaatse vakkundig advies ontvangen, daarom voor ander, nog... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Gideonse - het adres voor tuin- en parkmachines en kachels. Lage prijzen en een top-service
Paesi Bassi
- www.gideonse.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Oplichting pas op
Oplichting pas op
Geld overgemaakt maar niks ontvangen
Vraagt nu om meer geld voor de verzendkosten
Bedrijf neemt niet op
Waarschijnlijk nep webshop
Indien er meer gedupeerden zijn hoor ik het graag

snelle levering
Alles verliep vlot en zoals gepland !!!
Alles verliep vlot en zoals gepland !!!
Toppie
Overzichtelijke website en duidelijke…
Overzichtelijke website en duidelijke omschrijving
Top product!
Duidelijke beschrijving op de site over het product en de volgende dag geleverd. Kachel werkt uitstekend en was zonder problemen te installeren. Voor de WiFi was even wat extra aandacht nodig maar... Top product!
Snelle levering.
levertijd aanhouden zoals gezegd
1 ster nog te veel!
Levert ten eerste te laat, levert geen nieuwe producten daarom product retour. Geen communicatie/of oplossingen waardoor je er constant zelf achteraan kan gaan en inmiddels nog steeds naar je geld kan fluiten.
Komt ook gemaakte afspraken niet na.
Feiten op een rij:
product: stiga hps 650 RG
Bedrag: €567,49
Product status: op voorraad (levering binnen 1/3 dagen)
Besteldatum 03-12-2024
Geleverd: 16-12-2024 (leveringstermijn niet gehaald)
Retourmelding: 18-12-2024 (+14 dagen = 01-01-2025)
Retourreden: (niet verplicht maar wel gegeven) Aanleveren foto bewijs op verzoek voldaan.
Retourwijze: pakket (pallet was bij levering volgens policy mee terug genomen waardoor wij geen pallet hiervoor hadden)
Retour ontvangst: 27-12-2024 (+ 14 dagen = 10-01-2025)
En nog steeds niks gehoord van meneer.
Zou hier zeker niet bestellen!

Snelle en goede levering
goed en snel opgepakt en leverde…
goed en snel opgepakt en leverde bestelling op toezegging.
Heb mijn zending nog steeds niet binnen…
Heb mijn zending nog steeds niet binnen
Het op de hoogte houden waar het blijft kan beter

Commandé hier
Commandé hier, reçu aujourd'hui. Super rapide, qualité prix imbattable.
TErug bellen is klant bvriendelijk
ik heb twee keer gebeld met een vraag over een roetpot waar om er geen dop bij zat hier zou ik over terug gebeld worden hier zou ik graag antwoord op willen hebben verder geen klachten.

Snelle levering 👍