Ik twijfelde om hier te bestellen in verband met de slechte reviews. Op de website stond er heel duidelijk vermeld dat mijn producten op voorraad zijn en ze daarom snel bezorgd konden worden. Ook... Leggi di più
2 de keer hier besteld in 1 maand. Staat 1 tot uiterlijk 4 werkdagen hè? Eerste keer 9 dagen gewacht. Nog een kans gegeven en wacht nu alweer 7 dagen en het is nog niet eens klaargemaakt of opgestuur... Leggi di più
Jammer, nu anderhalve week aan het wachten. Moet er zelf 2 keer a hieraan bellen. Na eerste keer( kleine week na bestelling ) bellen wordt duidelijk dat t product niet leverbaar is op dat moment.... Leggi di più
Achat compléments alimentaires pour 250€. Tarifs avantageux. Livraison sans problèmes dans un délai normal : 3 jours plus tard. Petit conseil : améliorez la convivialité de votre site : 1. impossible... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Bij Gezonderwinkelen kunt u terecht voor een groot assortiment aan (voedings)supplementen, van vitamines en anti-oxidanten tot sport- en slanksupplementen
De Vlonder 37, 5427 DB, Boekel, Paesi Bassi
- www.gezonderwinkelen.nl
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Prima prijs
Prima prijs. Snelle keurig verpakte levering. Gewoon alles altijd heel goed. Snap de negatieve reviews echt niet.
Trage levering en bij de meeste…
Trage levering en bij de meeste webshops krijg je gratis verzending alleen hier blijf je minimaal 2,90 betalen voor verzendkosten en nog eens extra lang wachten op je bestelling. Triest en armoedige webshop is dit eigenlijk.
Zou binnen 1 werkdag bezorgd zijn
Zou binnen 1 werkdag bezorgd zijn. Na 3 dagen gemaild of ze al een indicatie hebben, na 8 dagen nog geen pakket of antwoord. Prima als het langer duurt maar dit totale gebrek aan communicatie is wel zorgelijk. Ik hoop dat ik nog wat hoor of krijg.
Prima webshop
Prima webshop, levertijd min 3 werkdagen. Goed ontvangen en zeer netjes verpakt!
Een aanrader!
Nog niks binnen.
Nog niks binnen.
Mail reageren ze niet op.
Telefonisch niet bereikbaar??
6 dagen geleden besteld en niks gekregen nog of dat verstuurd is???
Eerste maar laatste x
Top webshop
Reeds in het verleden besteld en toen zeer tevreden. Een mooi aanbod aan supplementen en ook (bio)voeding. Ook nu een mooie bestelling geplaatst en wordt binnenkort geleverd. Een aantal producten kan je in grotere hoeveelheid kopen, en dan heb je een mooie korting.
Dreigde iets fout te gaan
Dreigde iets fout te gaan. Denken meteen mee en zijn dan zeer probleemoplossend Top. Zeer klantvriendelijk aan de telefoon en dachten meteen mee. Top kan iedereen gen van harte aanbevelen.
Na een week nog niets ontvangen
Een week geleden producten voor 60 euro besteld en betaald.
Nog niets ontvangen, ook geen reactie op mijn mail.
Een liter amandelolie besteld
Ik heb een liter amandelolie besteld, niet duur in verhouding tot andere online bedrijven. Heel goed voor een zeer droge huid. Besteld en de volgende dag al in huis. Hulde! En ook goed verpakt.
Netjes verpakt
Netjes verpakt
op tijd gekregen
uiteraard ook mede door de pttpost
dus ik ga er meer dingen kopen
Goed en betrouwbaar
Bestelling kwam netjes op tijd binnen. Daarnaast hebben ze leuke deals.
Super
Van A tot Z perfect geregeld tegen budgetvriendelijke prijzen.
Ze denken met je mee...
Bestelling van een bundel gedaan maar dacht dat ik verkeerde product had. Toen 5 losse besteld. Werd gebeld dat ik eigenlijk hetzelfde product bestelde. Vond het zo vriendelijk dat men met me meedacht, keek wat voordeliger voor mij was. Echte service.
Prima service
Gisteren heb ik voor het eerst een bestelling gedaan bij deze webwinkel. Bezorging zou 3-9 werkdagen duren, maar ik had de bestelling vandaag al in huis en ook nog goedkoper dan op andere plaatsen. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.
Makkelijk te bestellen en vlotte…
Makkelijk te bestellen en vlotte levering en de prijs valt reus mee.
super tevreden.
Snel geleverd en keurig ingepakt
Snel geleverd en alles was keurig ingepakt. Er waren zelfs artikelen in bubbelwrap gedaan met daarna nog papier eromheen. Ik kan niets zeggen over klantenservice (nog niet nodig gehad) maar levering is een dikke 10.
Gezonderwinkelen.nl: geen goede ervaring tot nu toe
Gezonderwinkelen.nl, slechte ervaring tot nu toe. 9 januari pakket besteld, op 12 januari nog geen track en trace en geen bericht van DPD. Gebeld: 1 van de artikelen bleek niet in voorraad, terwijl dat niet aangegeven was. Het zou die dag binnenkomen en dan verzonden worden. Op zaterdag 15 januari nog steeds niets, noch van Gezonderwinkelen.nl noch van DPD. Een mailtje naar Gezonderwinkelen.nl gestuurd dat ik niets ontvangen had, geen antwoord. Op 17 januari weer gebeld. Dat pakje was afgelopen vrijdag bij hen vandaan gegaan. Maar ik had geen track en trace code ontvangen. Die kreeg ik, op navraag, alsnog van Gezonderwinkelen.nl. Ze werken met DPD en op de site staat: "Als u kiest voor DPD, heeft u met DPD Predict meer invloed op de plaats en het moment van leveren, zelfs als de chauffeur al onderweg is! Op de bezorgdag ontvangt u een e-mail of een sms. Daarin staat het tijdvak van de bezorging. DPD werkt met tijdvakken van één uur. En dankzij de tracking-service weet u altijd waar het pakket zich bevindt." Niets is minder waar. Eerst stond er niets bij DPD en werd er zelfs aangegeven dat het vandaag niet bezorgd zou worden. Opeens kreeg ik een mail dat het tussen 12.50 en 13.50 bezorgd zou worden. Dus, ik schort mijn werkzaamheden op. Nu is het 14.50 en nog geen DPD gezien en ook niet te zien waar ze zijn. Gebeld met DPD, ze hebben geen idee of het vandaag nog komt. En daar gooi je dus wel je hele dag voor om. Gezonderwinkelen.nl beveelt DPD aan, maar er klopt dus totaal niets van. All met al geen goede ervaring met Gezonderwinkelen.nl in combinatie met DPD dus.
Prima, gewoon zoals het hoort
Lucovitaal producten besteld voor een scherpe prijs. Via track en trace kan je je bestelling volgen. I.v.m. corona duurde de levering iets langer, maar dat gaven ze bij de bestelling al keurig aan. Gewoon prima
CBD-olie voor België
Had na een bestelling een mailtje ontvangen van Post.nl dat pakketje in ontvangst genomen was maar nog niet gesorteerd. Daar deze melding een volledige week onveranderd bleef, nam ik via e-mail contact op met gezonderwinkelen waarop ik onmiddellijk reactie kreeg. De bestelling ontving ik iets later met een extra cadeautje in de doos alsook een handgetekend bedankkaartje voor de bestelling. De olie, tegen m'n chronische pijnklachten en die in België nog illegaal is, kocht ik er tegen een zeer scherpe prijs zonder extra verzendingskosten.
Aangenaam verrast …
Eerste keer besteld en aangenaam verrast door zowel snelle levering, goede prijzen én leuke meegezonden extraatjes. Hier ga ik terugkomen!