Get Fit Girl Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Get Fit Girl heeft mij enorm geholpen, vooral door de bewustwording van wat én hoeveel ik eet. De app is gebruiksvriendelijk, bevat veel lekkere en gevarieerde recepten en als je behoefte hebt aan... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Ik was door de reclame erg enthousiast gemaakt maar toen ik eenmaal de recepten en dagmenu bekeek werd ik echt niet vrolijk. Je moet zoveel ingrediënten in huis halen en de meeste dingen vinden mijn k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Get fit girl laat echt zien dat diëten niet nodig is als je wil afvallen en geeft inzicht dat juist je levensstijl veranderen een blijvende verandering geeft. Dit keer zonder jojo effect. De app staat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke app, goed contact met coaches, telefonische intake erg Duidelijk. App is handig in gebruik, hele week vooruit plannen, eigen gerechten of juist de recepten. Alles kan berekend worden. Zelfs... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Palestra e centro fitness

Scritti dall'azienda

Bij ons krijg je een persoonlijk voedingsplan zodat je je jouw doel gaat behalen, natuurlijk wel met je eigen inzet en discipline. Geen voeding uitsluiten, maar de juiste balans vinden in je eetpatroon. Geen dieet, maar focussen op het creëren van een nieuwe levensstijl, die je ook echt kan volhouden! Dit doen we dmv een app, waar jouw persoonlijke plan te vinden is. De coaches staan voor je klaar in de chat en streven ernaar om binnen 24 uur je vragen te beantwoorden.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

219 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

17 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Door de app van Get Fit Girl ben ik -8 kilo afgevallen.

Door de meiden van Get Fit Girl heb ik eindelijk gevonden wat ik nodig had.
Door middel van hun app met super lekkere recepten en met hulp van de coaches ben ik -8 kilo kwijt.
Ik heb nu balans in het opletten met wat ik eet maar toch een lekker taartje of chocolaatje kan eten.
Echt een aanrader ☺️

15 settembre 2025

Risposta di Get Fit Girl

Hoi Shammara, heel erg bedankt voor het delen! Het is fantastisch om te zien dat je zo tevreden bent en dat je een goede balans hebt gevonden. -8 kg, onwijs knap!! Dank je wel voor je support! Liefs Get Fit Girl

Valutata 5 stelle su 5

Enorm blij met GetFitGirl.

Enorm blij met GetFitGirl.
Het werken met de app, de heerlijke recepten en inzicht in calorieën hebben mij geholpen dat de persoon die ik nu momenteel ben. -22 kilo
Zo blij dat ik begonnen ben!

15 settembre 2025

Risposta di Get Fit Girl

Hoi Margo, onwijs bedankt voor het delen van jouw ervaring. We vinden het fijn om te horen dat de app, de recepten en inzicht in calorieën je hebben geholpen! Je mag erg trots zijn op jouw voortgang, dat zijn wij ook! Liefs Get Fit Girl

Toppers!

Dankzij deze toppers ben ik in 3 jaar tijd 50 kilo afgevallen. Hun app is duidelijk en makkelijk in gebruik. Iedere keer weer een ander recept om uit te kiezen en het is ook nog eens onwijs lekker!! Dikke aanrader dus!

27 agosto 2025

Risposta di Get Fit Girl

Hoi Robyn, wauw!! Wat een onwijs mooie resultaat, daar mag je trots op zijn!
We waarderen het enorm dat je jouw ervaring hier deelt. Dankjewel daarvoor! Liefs Get Fit Girl

Get fit girl

Get fit girl werkt met een hele fijne app, waar heel veel lekkere recepten in staan. Ook rekent de app de maaltijden die je kiest om naar het juiste aantal kcal voor dat eetmoment. Weekmenu samenstellen, boodschappenlijstje maken en je plan volgen, that’s all.
Je hoeft niet uren in de sportschool te staan, alleen 8.000 stappen per dag zetten, dus ideaal in drukke levens.
Je kunt via de app altijd een berichtje sturen naar je coach, laagdrempelige communicatie.

23 agosto 2025

Risposta di Get Fit Girl

Hoi Jacqueline, wat fijn om te horen dat je onze app als fijn hebt ervaren! We willen je heel erg bedanken voor het delen van jouw ervaring! Liefs Get Fit Girl

Super fijne ervaringen

Ik ben voor de 2e keer lid geworden van Getfitgirl en beide keren een fijne ervaring gehad. Beide keren goed afgevallen met getfitgirl. De app is super overzichtelijk en er is zoveel keus in recepten en stuk voor stuk super lekker. En makkelijk te bereiden en ook goed te combineren met het gezin. En je kan heel makkelijk eigen producten toevoegen en wat ik fijn vond dat de producten die ik de vorige keer zelf had toegevoegd er ook nog tussen stonden. Verder vind ik het contact met de coaches heel fijn. En via Instagram doe ik ook veel inspiratie op. Kortom: twijfel je nog of je deze stap wil zetten ik zou zeggen doen! Je krijgt er zeker geen spijt van en het is maandelijks opzegbaar dat vind ik ook een pluspunt dat je het eerst een tijdje kan uitproberen en er niet een heel jaar of half jaar aan vast zit.

21 agosto 2025

Risposta di Get Fit Girl

Hoi Jildou, onwijs bedankt voor het delen van jouw positieve woorden. We vinden het erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Je mag erg trots zijn dat je jouw doel hebt bereikt! Liefs Get Fit Girl

Valutata 4 stelle su 5

Fijne start met blijvend resultaat

In okt. 2022 aangemeld, snelle intake en makkelijke uitleg over de app. Er staan meer dan genoeg gerechten en ideeën in. Prettig overzicht van het aantal kcal. Soms wat minder overzichtelijk wanneer je zelf een gerecht wil invoeren. Niet overzichtelijk hoeveel je van wat mag als het gaat om gerechten. Maar hier kun je zelf mee spelen. Zelf weinig gebruik gemaakt van de voorgestelde menu’s omdat het voor mij niet haalbaar was in een jong gezin.

Groot pluspunt is dat je producten kan scannen en zelf alles kan invoeren. Dit kost iets meer tijd, maar alsnog een heel prettig overzicht met het aantal koolhydraten, vetten en eiwitten. Fijne back-up begeleiding wanneer het nodig is. En met vragen kon ik altijd terecht.

Al meer dan 2 jaar blijvend -30kilo op de teller. Een hele fijne start bij GetFitGirl, als je blijvend wil afvallen….

24 luglio 2025

Risposta di Get Fit Girl

Hoihoi, dankjewel voor het delen van jouw ervaring met GFG. We zijn blij om te horen dat je de app en onze begeleiding positief ervaart. We nemen jouw feedback wat betreft het invoeren van eigen maaltijden mee. Onwijs knap dat je 30kg bent afgevallen, daar mag je echt trots op zijn! Bedankt voor jouw support! Liefs Get Fit Girl

Doen!

In de app van @getfitgirl kan ik kiezen wat ik lekker vind en staat precies hoeveel van alles te eten passend bij mijn calorie behoefte en doel om af te vallen. Ik woog alles af en at volgens dit schema. Een duidelijke richtlijn qua eten, drinken en stappen zetten en veel variaties mogelijk. Het was lekker, haalbaar en makkelijk te combineren met een gezin en baan. De diëtisten die meedenken, het account wat motiveert waardoor je voelt dat je niet alleen bent helpen mee aan plezier beleven tijdens het afvallen!

19 luglio 2025

Risposta di Get Fit Girl

Hoi Thirza, bedankt voor je support en het delen van je ervaring. We zijn blij dat je tevreden bent! Liefs Get Fit Girl

Helemaal top!

GFG heeft mij geholpen om een gezonde leefstijl te creëren. De lekkere recepten, leuke workouts en fijne coaches helpen je om je doel te bereiken. De app is heel makkelijk in te vullen en bij te houden.

16 luglio 2025

Risposta di Get Fit Girl

Hoi Kim, onwijs fijn om te horen dat je ons programma zo positief hebt ervaren! Fijn dat het je gelukt is om een gezonde leefstijl te creëren, dat is veel waard. Liefs Get Fit Girl

Valutata 5 stelle su 5

Nooit gedacht dat ik in de overgang en…

Nooit gedacht dat ik in de overgang en met een burn-out kilo's zou verliezen. Ik voel mij hierdoor prettiger in mijn lijf zitten.
Heel fijn dat je je aan schema's kan houden voor het eten en dat je je boodschappen in de AH app kan zetten. Ik hoefde op deze manier niet meer na te denken wat ik at en wat ik aan boodschappen moest halen.

16 luglio 2025

Risposta di Get Fit Girl

Hoi Chantal, dankjewel voor het delen van jouw ervaring met GFG! We vinden het erg fijn om te horen dat je nu lekkerder in je vel zit. Ben trots op jezelf! Liefs Get Fit Girl

Fijnste hulp bij afvallen

Deze dames weten waar ze het over hebben. Nadat ik jaren geworsteld heb met afvallen ben ik nu 20kg afgevallen en al lange tijd stabiel! De app is heel fijn in gebruik door recepten en het contact met coaches. Ze helpen je als je ergens tegen aan loopt en denken met je in oplossingen.

8 luglio 2025

Risposta di Get Fit Girl

Hoi Aimee, we vinden het fijn om te horen dat je ons programma zo positief ervaart. Onwijs knap dat je 20kg bent afgevallen en dat je al lange tijd stabiel blijft, daar mag je trots op zijn! Super bedankt voor het delen van jouw ervaring. Liefs Get Fit Girl

Valutata 5 stelle su 5

Nooit gedacht dat het me in de overgang…

Nooit gedacht dat het me in de overgang nog zou lukken om kilo's te verliezen, maar niets is minder waar.
Gewoon gelukt met Get Fit Girl en met heerlijk eten, waarbij je niets tekort komt.
Veel nieuwe recepten mogen ontdekken en alles op jou persoonlijke situatie. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Risposta di Get Fit Girl

Hoi Sannie, onwijs bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring met Get Fit Girl. Je mag trots zijn op jezelf, door jouw doorzettingsvermogen heb je jouw doel behaald. Liefs Get Fit Girl

Dit kan iedereen

Goeie begeleiding. Heel fijn contact via de app.
Op de helft van mijn doel. Nog wel even te gaan maar dat komt helemaal goed met de lekkere recepten en fijne communicatie

Risposta di Get Fit Girl

Hoi Esmee, we zijn blij om te horen dat je het zo ervaart! Je mag trots zijn op jouw voortgang tot nu toe! Super bedankt voor het delen. Liefs Get Fit Girl

Meerdere kilo’s afgevallen

Voor en na mijn zwangerschap al meerdere kilo’s kwijtgeraakt met Get Fit Girl.
Een erg realistisch plan en haalbare doelen.

Risposta di Get Fit Girl

Hoi Nicky, heel erg bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring met Get Fit Girl! Je mag trots zijn op jouw resultaat! Liefs Get Fit Girl

Valutata 2 stelle su 5

Een goed idee, maar kan nog echt verder uitgewerkt worden!

Het eerste telefonische contact verliep prettig. Daarna zou er na twee weken weer contact zijn vanuit de coach, dit duurde echter veel langer. Er wordt snel gereageerd vanuit op berichten die je stuurt, dus dat is fijn. Echter vind ik het geen persoonlijk plan en ook niet echt persoonlijke begeleiding. De coach recepten, zoals deze genoemd worden, vind ik tegenvallen in diversiteit. Deze worden tevens niet standaard in een schema toegevoegd, bij je persoonlijke plan krijg je enkel recepten vanuit de app, die niet bedacht zijn vanuit de GFG coaches. Hiernaast mag je ieder recept toevoegen in je plan en worden de calorieën aangepast, maar is dit eigenlijk niet realistisch in bepaalde calorie verdelingen. Ik merkte dat ik al snel mijn eigen draai aan mijn schema gaf. Ik ben succesvol afgevallen, maar dat is vooral doordat ik bewuster ben gaan eten en me bewust ben van mijn caloriebehoefte. Get Fit Girl was voor mij een fijne start, maar ik denk dat er ook nog veel te verbeteren valt aan de formule. Dit is voor mij reden geweest om op te zeggen.

10 giugno 2025

Risposta di Get Fit Girl

Hoi Demi, dankjewel voor het delen van jouw feedback.
Jammer om te horen dat je het gevoel hebt dat je niet zo persoonlijk begeleid werd. Onze coaches staan voor je klaar en maken graag aanpassingen in je schema zodat het beter bij je past.
Fijn om te horen dat je ondanks dit bewustwording hebt gecreëerd en succesvol bent afgevallen.
Liefs Get Fit Girl

Valutata 5 stelle su 5

Mijn ervaring met GFG: een jaar later en nog steeds superblij!

Ik ben nu ruim een jaar lid van GFG en ik kan met zekerheid zeggen dat ik ontzettend blij ben dat ik destijds ben gestart. Het was in het begin even zoeken naar de juiste swing, maar sinds 1 januari is bij mij echt de knop omgegaan. Inmiddels ben ik al 19 kilo kwijt, en dat zonder honger te lijden of een dieet!

Wat ik zo fijn vind aan GFG zijn de simpele, snelle recepten. Perfect voor mijn drukke leven en ook nog eens heel smakelijk. Het mooie is dat het hele gezin mee eet en zelfs mijn pubers vinden de maaltijden heerlijk. Soms krijg ik zelfs verzoekjes om bepaalde gerechten weer te maken, hoe leuk en makkelijk is dat?

De persoonlijke service via de app is ook een enorme plus. Wil je de macro’s aangepast hebben? Geen probleem, je stuurt een berichtje naar de coaches en ze regelen het vrijwel direct. Lust je iets niet? Ook dat geef je door in de app, echt ideaal. En als je vragen hebt, worden die snel en persoonlijk beantwoord.

Ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen wat ik zonder GFG zou moeten. Dus twijfel je nog? Gewoon doen! Als ik het kan, kan jij het ook!

6 giugno 2025

Risposta di Get Fit Girl

Hoi Marjolein, heel erg bedankt voor je positieve woorden. We zijn blij om te horen dat je GFG zo positief ervaart. En wat heb je een onwijs mooie voortgang! Daar mag je echt trots op zijn. Nogmaals heel erg bedankt voor het delen. Liefs Get Fit Girl

Valutata 5 stelle su 5

GFG heeft voor mij gewerkt

Het sparren in de app is erg prettig, geven goede adviezen en het afvallen gaat me heel goed af! Ik ben bijna bij mn doel! Voor GFG meerdere pogingen gedaan maar dit heeft echt gewerkt voor mij. Lekkere recepten en voor iedereen wat wils!

Risposta di Get Fit Girl

Hoi Brenda, fijn om te horen dat je tevreden bent. Wat fijn dat het afvallen zo goed gaat. Je mag trots zijn op hoe je dit doet! Heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring! Liefs Get Fit Girl

Valutata 4 stelle su 5

Get fit Girl heeft mij zo gesteunt

Get fit Girl heeft mij zo gesteunt, in het afvallen. De heerlijke recepten. Maar ook samen te kijken naar wat haalbaar was. Als er iets was, kon ik chatten met coach en kreeg dan ook goed antwoord erop. Nu ik mijn doel heb gehaald -16kg ga ik door met Stabiel blijven omdat ik dit zo fijn vind. En dat jij begrepen wordt.
Geen spijt gehad.

Risposta di Get Fit Girl

Hoi Thea, heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring met GFG! Onwijs knap dat je jouw doel hebt bereikt, hier mag je echt trots op zijn! Liefs Get Fit Girl

Valutata 5 stelle su 5

Juli 2024 ben ik gestart met get fit…

Juli 2024 ben ik gestart met get fit girl. Ik was klaar met alle afvalpogingen die ik gedaan had. Dit klonk anders, al snel was ik gewend aan het ritme van gfg. Nu mei 2025 kan ik zeggen dan ik bijna 22 kilo lichter ben en voel mezelf super goed!

Risposta di Get Fit Girl

Hoi Karsten, onwijs bedankt voor het delen van jouw ervaring met GFG! Wat fijn om te horen dat je jezelf goed voelt. Je mag erg trots zijn op jouw voortgang! ♥️ Liefs Get Fit Girl

Reactie bewerken

Valutata 1 stelle su 5

Abonnement opzeggen onmogelijk

Na een jaar lid te zijn geweest wil ik het abonnement opzeggen. Er is niet meer geincasseerd terwijl er een incassomachtiging is afgegeven en iedere maand werd geincasseerd. Na bijna 2 maanden wel een aanmaning ontvangen. Nogmaals via de site proberen op te zeggen, via de coach proberen contact te krijgen en mail maar geen reactie.... Bedenk voordat je hier aan begint. Lijkt hartstikke leuk allemaal tot je er mee stoppen wilt. JE KOMT ER NIET VANAF...
Slechte zaak GETFITGIRL om zo met mensen om te gaan

16 maggio 2025

Risposta di Get Fit Girl

Hoi Bryony, jammer om te horen dat je het opzeggen zo hebt ervaren. Onze oprechte excuus voor het ongemak.
Uiteraard is het mogelijk om jouw abonnement op te zeggen. Vervelend dat dit niet goed is gegaan. Wil je hierover een mail sturen naar info@getfitgirl.nl? We helpen je graag. Liefs Get Fit Girl

Valutata 1 stelle su 5

Wat een flutbedrijf

Wat een flutbedrijf. Je meld je aan en dan schrijven ze maar af en af en af. Per mail duurt het ff voor je antwoord krijgt. Dan krijg je antwoord en moet je gewoon betalen omdat er een opzeg termijn is. Dan betaal je dat ook nog. En dan krijg ik nu een mail van incasso buro!!!!!! Want je moet nog betalen…. Sorry get fit girls. Maar weet niet waar jullie mee bezig zijn? Jullie zakken vullen denk 🤬😡🤬😡😤

15 maggio 2025

Risposta di Get Fit Girl

Hi Evelien, We hebben je vandaag gebeld om dit persoonlijk met je te bespreken, maar kregen je niet te pakken. We willen je nog steeds heel graag spreken om dit netjes af te ronden en eventuele misverstanden uit te leggen.

Je mag ons altijd bellen of mailen. We horen graag van je!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più