Herlev og Gentofte Hospital Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Så skete det usædvanlige på Gentofte hospital, de har ikke styr på en skid overholder aldrig tider ej heller indgåede aftaler. Pårørende skal bare have skiftet batteri i secral pacem. Det tager på Gen... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fredag d. 1. maj 2026 kl. 11 var jeg i akutklinikken på Gentofte Hospital på grund af en fibersprængning i mit venstre ben. Jeg blev behandlet fagligt godt af en ung læge med udenlandsk udseend... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig, god og professionel behandling, efter fraktur på radius og ulna. Har kun ros til hospitalets personale.

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

9 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

de tabt min afføring

Den 18-02-2021 gik jeg til Gentofte Hospital for tage blodprøve og send til Herlev Hospitaler for min sygdom, som med en lukke brev mappe med min afføring, næste dag den 19/2/ få jeg besked for min blodprøve, men efter 14 dage jeg stadig venter svar på min blod afføring, som sidst i går jeg få ved, at min lukke mappe med afføring forsvandt, min kritik er, hvor mange ansvarlig eller uansvarlig for patienter er IDAG på den danske Hospitaler ; som aldrig har være før..! og sker i 2021 ??
du tabt min afføring prøve med mit sygdom i tyktarm,( bløder) den 18/02/2021, du skal sender sammenhængende vedhæftede med mine blod prøver da du har tag samme dato og send til Herlev Hospitaler, nu er over 14 dag uden Herlev Hospitaler få mine afføring prøver, hvor gode sygeplejersker har det; for pleje af de sygpatient ; i 2021, ??

1 marzo 2021

Dårligt hospital

Her ankommer jeg også med en overrevet højre lyske og det ved de godt. De spørger mig blot grinende og meget provokerende om det er min "gamle" hofte skade Jeg kommer med? Meget uhøfligt. Jeg fortæller dem at jeg ikke kan få det diagnosticeret og få hjælp nogen steder. De giver mig et set krykker og sender mig hjem? Særdeles sadistiske personer finder man her på Gentofte "hospital".

24 novembre 2020
Valutata 5 stelle su 5

Nogen gange må man bare bøje sig i…

Nogen gange må man bare bøje sig i støvet og erkende at der findes mennesker som team Skettrup der i en unik verden med kæmpe betydning skifter hofteknogler ud med titanium så man uvirkeligt kan gå samme dag, smide kryggerne efter en uge, gå på job efter 2 uger, og løbe første tur efter 6 uger!
Håber I alle på ortopædkirurgisk afd. er klar over de små lokale mirakler I skaber hver dag
Mange taknemmelige hilsner
Steen Jørgensen
Indlagt 29/7

24 settembre 2020

Fik nyt knæ den 10 marts 2020

Fik nyt knæ den 10 marts 2020. Inden var jeg blandt andet til knæ seminar, super godt. Lægen Lars Møller, der opererede mig, var fra første færd meget informativ. Da jeg blev indlagt og opereret,mødte jeg et fantastisk personale på afdelingen og operations gangen, opvågning og portør. Kan på det varmeste anbefale Gentofte knæ og hofteafdeling. Lajla Arndt Nielsen

8 agosto 2020

Min oplevelse på Gentofte. 😊

Urologisk kirurgi og sengeafsnit Gentofte Hospital:

Den 9.6.20 : forberedelse , den 10.6.20 og 11.6.20 : operation og sengeliggende.

De tre dage er jeg blevet behandlet super fagligt, venligt og imødekommende af sygeplejersker, læger og kirurger .

Jeg er så taknemmelig, tusind tak til alle, jeg er pludselig i stand til at fungerer normalt og jeg mindes min tid i 2010 på Frederiksberg for samme lidelse og samme oplevelse, tak er kun et fattigt ord , godt vi har jer .

Kh Flemming

17 giugno 2020
Valutata 5 stelle su 5

Har lige fået et nyt knæ på Gentofte…

Har lige fået et nyt knæ på Gentofte hospital
Og en stor tak til dem som hjalp mig
Og pt ingen problemer med det
En stor tak til Thorbjørn og til Tina
Som også passed mig for 20 år siden
Så meget tilfreds patient
Det meget betrygne at dem som skal ta sig af dig kenner en
Preben Jensen Hyllingeriis

17 giugno 2020
Valutata 3 stelle su 5

receptionen ved røngten

Akut modtagelsen receptionen, De er utrolig flinke Søde og hjælpsomme.
men Der var en enkelt Receptionist Fra røntgen afdeling i eftermiddags virkede ikke meget til at være “service minded”. Vi var i receptionen efter henvisning fra de søde Sygeplejeske fra akutmodtagelsen.
Vi ventede og ventede ved receptionen til røntgen uden receptionisten har reageret ved vores ankomst, Til sidst jeg henvendt mig til hende, hvor hun efterfølgende nævnt at vi skulle registrer Os først. Det er meget trist, sådan noget fordi det vil ikke give gode minder omkring det offentlige steder.
Men tilgengæld utrolig søde læge og Sygeplejeske ved akutmodtagelsen , som var med os efter røntgen besøge.

10 marzo 2020

Hofte rimer på Gentofte

Hofte rimer på Gentofte
Var dette en madanmeldelse ville jeg give 5 store stjerner til Gentofte Hospital. Hofteoperation er en ganske almindelig forekommende operation, men for den enkelte er det en ret betydelig operation. Derfor var det meget glædeligt at opleve, at der var fuldstændig styr på rutiner og arbejdsgange på Gentofte Hospital, da jeg fik ny hofte. Jeg mødte udelukkende venlige, engagerede, professionelle og omsorgsfulde personer blandt alle faggrupperne på hospitalet. Udover effektiviteten var der menneskeligt overskud. Maden, ja selv min værelsesmakker, var god. Københavns kommune ringede og tilbød dagen efter jeg var udskrevet fra hospitalet møde for at begynde genoptræningen næste dag. Jo, det kørte bare. Som i madanmeldelser er det restauranten, der løber med opmærksomheden, men hele sundhedsvæsenet skal i mit tilfælde have 5 store stjerner. Lidt kækt kunne jeg forslå hospitalet et slogan: ”Skal du have ny hofte – så vælg Gentofte".

Lasse Jensen

3 febbraio 2020
Valutata 5 stelle su 5

Gentofte hospital fortjener altid ros-…

Gentofte hospital fortjener altid ros- har været der nogle gange i løbet af mit voksenliv, og er ALTID blevet super godt behandlet!
I denne omgang var det skanning og lungemedicinsk afdeling, men har som sagt besøgt forskellige.
( Herlev NOT so much!!!)

13 agosto 2019

Utroligt dårligt behandling.

Utroligt dårligt behandling jeg fik på 19,1 psykiatrisk. Personalet hverken gad eller prøvede at hjælpe mig med den smerteproblematik som var årsagen til jeg havde det dårligt ( operation for 2 diskusprolaps). Lægen forsikrede mig at der ville komme en reumatolog, som ville forklare mit nyeste scanningsbillede, det blev imidlertidigt ikke til noget. Jeg skreg af smerter i ugevis og forklarede dem at min smertetilstand var betydeligt forværret, men de gjorde ikke andet end at give psykofarmica. Efter jeg var udskrevet fik jeg forklaret at scanningsbilledet viste en markant ny prolaps uden at personalet havde gjordt noget for at hjælpe mig.

Undgå afsnit 19,1 for alt i verden, da personalet er utroligt inkompetente og dybt usympatiske. Stol ikke på dem, da de hverken holder løfter som de har givet eller prøver at hjælpe den indlagte.

- Marius

3 luglio 2019
Valutata 5 stelle su 5

Har været lidt ind og ud af hospitaler…

Har været lidt ind og ud af hospitaler de sidste 2 år, hvilket har givet mig mulighed for at sammenligne. Det er vel meget at sige, det er en fornøjelse at komme på Gentofte hospital :-), men de har stået i en skærende kontrast til Herlev hospital som er helt uacceptabelt. Godt gået Gentofte, håber i ikke går itu når i sammenlægges med Herlev, men er bange for at i bliver opslugt.

17 marzo 2019

Kæmpe ros til Gentofte Hospital

En kæmpe ros til personalet på øre-næse-hals afd. på Gentofte Hospital. Blev opereret i skjoldbruskkirtlen og alt forløb med et kæmpe overskud af venlighed og faglig kompetence.
Jeg er meget taknemmelig for et hospitalsophold som dette.

5 marzo 2019

Gentofte hospital

Jeg skriver normalt ikke anmeldelser, men denne oplevelse skal dog fortælles videre, da den har været perfekt fra jeg blev modtaget på hospitalet-til jeg blev udskrevet.
Jeg blev opereret d. 22 januar på Gentofte hospital (skjoldbruskkirtel operation). Både lægen og sygeplejerskene var simpelthen så venlige, og jeg følte mig tryg gennem hele forløbet.
Stort tak til alle sygeplejerskene som passede på os i værelse 225 d. 22-23 jan., og kæmpe tak til Anne og holdet som foretog operationen. Jeg er yderst taknemmelig for, at vi i Danmark har så godt et sundhedssystem med så dygtige læger.

25 gennaio 2019
Valutata 4 stelle su 5

Gastro 13 sal Absolut OK xs

Fortravlet personale der knokler helt urimeligt. Havde enkelte kontraverser med plejepersonalet der dog blev løst med en fornuftig samtale.
Det kniber dog fortsat med at patienten bliver oplyst om det videre forløb
under hele opholdet.

POLITIKERE: " Mere personale "

9 settembre 2018
Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service og venligt personale.

Jeg kommer jævnligt på Gentofte hospital, da jeg er bloddoner. Denne gang var jeg der som patient. Jeg skulle i flere afdelinger. Der var booket tider og lagt en plan for hvornår jeg skulle være hvor, så jeg havde minimal ventetid. I alle faser af mit forløb blev jeg mødt, med smil, venlighed og personale der forklarede hvad de gjorde og hvorfor. Selvom der var mange patienter oplevede jeg, at de gav sig tid og var omhyggelige i deres arbejde. Min tidplan overholdt de, så jeg kunne gå hjem flere timer før, end det de havde skrevet til mig Når man så samtidig tænker på , at de er resourcemæssigt skåret langt ind i benet, så ved jeg ikke, hvad man mere kan forlange ?? Jeg kan simpelthen ikke rose dem nok. Tusind tak for jeres omsorg og fantastiske indsats.

17 agosto 2018

Dårlig service

Blev dårlig onsdag nat kl 2 og blev kørt til Gentofte af 2 fantastiske reddere, sim fik mit blodtryk hurtigt ned igen. Har ellers normalt blodtryk. Ankom til akutafdeling. Fik taget prøver o.s.v men intet med hjertet. Kommer så op på afd kl ca 5 og prøver og sove. Der skulle komme en sygeplejerske ind og tale med mig kom dog aldrig. Kl 6.30 kommer der en ind og tager blodtryk og puls. Jeg føler at de er ligeglad med en. De er da godt nok søde. Kommer en læge ind og taler med hende som ligger ved siden af. På vej ud siger hun, at hul eller en anden kommer og taler med mig på et tidspunkt. Der kommer så en medicinstuderende ind og spørger til min tilstand. Hun er klædt i plastikkittel som om jeg er smitsom. Og fortæller at det kan være jeg skal isoleres pyha bare for at jeg er ramt af i fluenza og er blevet skide dårlig. Kl ca 13 kommer lægen endelig ind som er den samme som var herinde ved 9.30 tiden. Og fortæller at min infektionstal er dalende og ikke alarmerende. Og den medicinstuderende er også med men uden plastik. Lægen siger at jeg kan godt tá hjem de poder mig i halsen for lungebetændelse og influenza som jeg jo har været ramt af siden 21 marts. Havde så en tid i går hos lægen fordi jeg følte mig helt kvæstet. Tog lige et stil på finger og infektion er stadigvæk på vej ned. Men ringer så en time efter at hun er lidt bekymret for min tilstand og vil ha mig på Gentofte til nogle rutine blodprøver. Var der kl 1330, blodprøver kl 14. For at vide en læge vil tale med mig men skal regne med ventetid tænker ok så er jeg hjemme ved 16 tiden. Men det skulle da blive en løgn. Kl blev 19 og jeg spurgte om det ikke snart var min tur. Jo der var da 2 før mig men de havde da også fået 2 meget dårlige ind. Kl 21 har jeg fået nok, siger nu ringer jeg til manden som kan komme og hente mig, men det fraråder de mig. Og vist jeg går skal jeg kontakte 1813 vist jeg bliver dårlig. Min mand kommer så ca 22 og vi bliver enige om nu sker der nok snart noget. Det er så kun mig tilbage kl 23 og syntes det lyder underligt. Kl 23.30 går jeg hen og siger nu kører jeg hjem. Hende jeg sagde det til ville ikke høre på mig. Jeg spurgte om hun skulle ha mit personnummer, næ det kunne hun da ikke bruge til noget. Fik mit navn og mobilnummer. Utroligt at man skal vente på svar så længe. Min læge havde nok ikke regnet med det var sådan. Har det da fint nok Idag men aldrig mere på Gentofte. Jeg beder om at komme på Rigshospitalet næste gang der ved de da hva de laver.

7 aprile 2018
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più