Jeg vil gerne ligge mit liv i hænderne på vores instruktør, samt på dem der blev undervist. Hvis uheldet skulle opstå. Vi fik en virkelighedstro træning og forklaring på hvordan håndteres et hjert... Leggi di più
Vi har i dag haft Kim fra genopliv.dk ude til førstehjælpskursus. Kan kun give 5 stjerner for den oplevelse. Kim var super inspirerende i sin undervisning og skabte fokus samt høj koncentration blandt... Leggi di più
Det var rigtig godt at, vi kunne tage teoridelen på nettet. Det sparede os for en del "mandetimer". Den praktisk del var meget lærerig, da det tekniske udstyr brugt i undervisningen var meget "afsløre... Leggi di più
jeres plaster er det bedste jeg kender. og så kan det Sam sættes sidevejs, til en god brede 2 eller 3 styk 4 om nødvendig, med en slip plaster over enderne, får man den ønskede størrelse, til rimelig... Leggi di più
- Negozio di forniture mediche
- anche in
- Attrezzature e forniture ospedaliere
- Fornitore di apparecchiature antincendio
- Stazione di pronto soccorso
Genopliv tilbyder professionelle løsninger indenfor flere grene af livreddende indsats. Fællesnævneren for vores løsninger er, at de ved anvendelse øger chancen for overlevelse. Vi har fokus på høj faglighed og god kvalitet. Samtlige instruktører for vores førstehjælpskurser er tilknyttet den danske ambulancetjeneste og vores produkter er godkendte og af højeste kvalitet. Genopliv leverer løsninger til både private og virksomheder. Vi samarbejder med Politi, Beredskabsstyrelsen, Brandvæsen, kommuner, ambassader, hotelkæder, læge- og fysioterapiklinikker m.fl. Lad os hjælpe dig med at hjælpe andre.
Østerled 28A, 2. Sal, 4300, Holbæk, Danimarca
- 32197129
- info@genopliv.dk
- www.genopliv.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
God information ved køb og god varsling…
God information ved køb og god varsling af kommende udskiftning af materiel på AED mv.
meget hurtigt leveret.
meget hurtigt leveret.
super godt produkt vi er mere end tilfreds med det vi har købt.
og vi vender helt klart tilbage
Jeg bestilte et stetoskop hos jer
Jeg bestilte et stetoskop hos jer, men har desværre modtaget et helt andet og meget skuffende produkt. Det, jeg fik tilsendt, stemmer ikke overens med det, jeg havde bestilt. Det virker som et billigt og ubrugeligt stykke udstyr – nærmest som legetøj. Det er første gang, jeg handler hos jer, og det bliver desværre også sidste. Jeg er meget utilfreds med både kvaliteten og fejlen i leveringen.

Risposta di Genopliv ApS
Nemt at handle
Fantastisk virksom produkt
Kendte ikke firmaet i forevejen, men søgte noget ice spray, efter at have læst om dette..
Gik jevnligt til kiopraktor pga musket og ledsmerter.
Nu bruger jeg ice sprayen med det samme når jeg mærker en skade komme.
Fantastisk effekt, og sparer et dyrt kiopraktor besøg..
Min erfaring med produktet er " uanset hvad der står på brugsanvisningen " så sprøjter jeg ice på med kun ca 5 til 10 cm afstand, MEN trykker meget let på dysen, så det ikke bare fiser ud med overforbrug af ice.
Kan kun anbefale produktet : DISPO ICE SPRAY
Virkelig god oplevelse med Genopliv.dk
Virkelig god oplevelse med Genopliv.dk
Meget professionel og super fedt man kan lave blended learning og tage den første del online.
Super hurtig forsendelse
Det var godt forberedt
Det var godt forberedt, undervisningen var intensiv, men vi kom rundt om alle emner
Hurtig og fin levering!
God gennemgang
Generelt godt kursus, fint at det var meget hands on og teori var taget inden
Førstehjælp og brand
Kim var dygtig, sjov og fagligt gjorde han mig klogere på både brand og førstehjælp. 💪🏼🤩
High five til Kim 👏🏼
Tilfreds
Det var en fede oplevelse og det var fedt at vide hvad man skulle gør, hvis man kom ud i sitationen.