Valutata 5 stelle su 5

Ben deze twee toppers tegengekomen via een TikTok live. Toen ik met vragen zat hebben ze die gelijk beantwoord en hielpen ze mij een mooi model vinden in mijn maat. Gelijk besteld, voor een spotprijsj... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4. Negozio di abiti usati
  5. Negozio di abbigliamento vintage
  6. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

over GB Fashion Bij GB Fashion draait alles om kwaliteit, originaliteit en eerlijke prijzen. Wij geloven dat designerkleding niet duur hoeft te zijn. Daarom selecteren we uitsluitend originele merkkleding die in perfecte staat verkeert – vaak slechts één of enkele keren gedragen. Onze collectie bestaat uit topmerken als Moncler, Stone Island, Parajumpers, C.P. Company, Palm Angels en meer. Elk item wordt zorgvuldig gecontroleerd op echtheid en kwaliteit, zodat jij verzekerd bent van een betrouwbare aankoop. 💥 100% origineel. Altijd scherp geprijsd.

4,5

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

👌👌👌👌

Nadat ik wat twijfelde over deze webshop gezien het allemaal te mooi was om waar te zijn, vroeg ik een certilogo op. Kreeg deze vrijwel direct binnen en het bleek allemaal te kloppen. Goede kwaliteit/prijs verhouding en alles wordt eerlijk aangeven. Naar mijn mening ronduit perfect, top gasten dit en zeker een aanrader!

17 settembre 2025

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit, snelle levering en de maat past perfect. Is een aanrader als je merk kleding want ook betaalbaar is.

17 settembre 2025

Aanrader

Reeds 2 bestellingen geplaatst en er volgen er zeker en vast nog meer. De plek als je betaalbare (gebruikte) merkkledij zoekt, de kleren zien er echt nog zo goed als nieuw uit. De verkopers staan ook altijd open voor feedback. Kortom, een dikke shoutout naar deze toppers van een tevreden klant.

15 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Opgepast

Jas die ik had besteld was beschadigd en nep , verkoper doet moeilijk krijg er geen contact mee en ben geblokkeerd dus pas op!

2 settembre 2025
Logo di Gbfashion

Risposta di Gbfashion

Beste Pekka King,
U heeft geen bestelling bij GBfashion geplaatst en staat niet in ons systeem. Het schrijven van fake reviews is niet toegestaan, wij zullen hier melding over maken bij Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

Eerlijk en betrouwbaar Kleding word…

Eerlijk en betrouwbaar Kleding word altijd in nette staat geleverd mocht er wel iets met een item zijn word het er altijd wel bij vermeld en je krijgt keurig track en trace erbij. Ben zeer tevreden over het kwaliteit en snelle levering van de items die ik besteld heb

17 agosto 2025
Logo di Gbfashion

Risposta di Gbfashion

Dank Pascal voor je mooie recensie !

Topp service

Topp service, door een live evenement kwam ik in aanraking met GBFASHION Fantastische mensen beschaafd goede en snelle service altijd optijd en spullen zijn gaaf enperfecte staat.echte aanrader vooral voor jongeren die merkkleding willen dragen. Jongens Chapo

19 marzo 2025

Absolute aanrader

Hele fijne webshop met tweedehands merkkleding met wekelijks nieuwe items. Het is een overzichtelijke website en de prijzen zijn goed. Ik heb ook een keer iets besteld wat helaas te klein bleek te zijn en hun retourbeleid is ook helemaal prima. Communicatie is helemaal spot on, ben nog geen webshop tegengekomen die sneller reageert als hun👌

11 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

GB Fashion is echt een top webshop ik…

GB Fashion is echt een top webshop ik heb onlangs een bestelling geplaatst en was super tevreden de kleding is in hele goeie staat precies zoals op de foto's de verzending was razendsnel en ik had mijn pakketje de volgende dag al binnen ook de mensen zijn vriendelijk en reageren snel op je vragen en bieden super goedkope prijzen wat je bij andere winkels niet krijgt alles verliep soepel van bestellingen tot ontvangen ik ga hier zeker vaker shoppen en raad GB fashion zeker aan

18 marzo 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più