Otrevligt bemötande
Otrevligt bemötande. Luras och skickar ut påminnelse på faktura som skulle strykas.
Gåvofabriken erbjuder företagsgåvor, julklappar, sommarpresenter och flexibla gåvokort för anställda, kunder och samarbetspartners. Vi fokuserar på kvalitativa produkter, snygg design och snabb leverans, med ett brett sortiment av både produkter och upplevelser från välkända varumärken. Vår populära Supreme Giftcard ger mottagaren möjlighet att själv välja gåva utifrån egna intressen och behov. Vi erbjuder även personliga lösningar, digitala gåvokort och skräddarsydda företagsgåvor med hög servicegrad.
Stämpelgatan 7, 50464, Borås, Svezia
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Fina gåvor att välja bland, finns något som passar alla! Enkel, snabb och bra kommunikation med företaget.
Vi har använt Gåvofabriken ett antal år för julklapp till personalen. Återkommer för den goda servicen och personliga kontakten. Enkelt, snabbt och proffsigt!
Snabb leverans, trevligt bemötande. Har ingenting att klaga på.
Köpte ca 40 kort till personalen. Lyckades få ett bra pris och allt gick smidigt till. Har inte fått tillbaka från någon av personalen att den inte mottog eller hade problem med något.

Risposta di Gåvofabriken Sverige AB
De var snabba att skicka sin leverans, men fraktbolaget DHL slarvade och levererade inte på en vecka, vilket gjorde att den inte kundelevereras i tid. Leveransen skickades tillbaka. Skickade meddelande att vi inte kan ta emot det så här sent, vi bad att få leveransen digitalt istället om de kunde lösa det direkt, så vi skulle hinna nyttja den, inget svar. Efter ledigheten så hade paketet ändå kommit till oss, Gåvofabriken hade satt på en ny adresslapp och skickat tillbaka leveransen till oss. Till liten nytta för oss. Ingen respons på meddelandet som skickats till de. Både påminnelse och inkassokrav hann de dock med att skicka ut på fakturan. Efter nästan 6 veckor så svarar de och undrar om vi vill ha leveransen digitalt istället, den 20 januari.... De har inte ens fattat att de har skickat tillbaka paketet till oss, de tar inte bort avgifter för inkasso trots att vi inte kunde hinna hantera betalningen, att vi skulle ha stängt informerades de om i samband med returen. Vi betalade fakturan redan innan deras svar, nu en månad så kommer ytterligare betalningsuppmaningar. De har inte registrerat betalningen heller. Urusel kundservice, obefintlig kontakt när man behöver det. Det finns andra med liknande tjänster som vi fortsättningsvis kommer nyttja.

Risposta di Gåvofabriken Sverige AB
Min arbetsplats köper presentkort till oss anställda att välja en julklapp varje år. Varje år är det samma sak för mig, de säger att de skickat när jag kontaktat kundtjänst, väntar ett par veckor och när jag hör av mig igen har det inte skickats. Produkterna att välja bland är låg kvalité allt från brusreducerande hörlurar till gjutjärnsgrytor för ett värde av cirka 400kr. Finns väldigt lite info om tillverkning osv. Rekommenderar inte!

Risposta di Gåvofabriken Sverige AB
Fick aldrig min julklapp jag beställde. Fick besked att de hade skickat den. Men i spårningslänken stod det bara att leverans förbereds. Efter ca 3 veckor svarade de på mitt mejl att varan inte finns längre och att de inte kommer leverera det jag beställt. Se svar nedan
"Hej,
Först och främst vill vi be om ursäkt för att du har väntat på din valda gåva.
Tyvärr har vi haft en lagerdiff vilken har inneburit att din valda produkt ej finns i vårt lager. Vi har vänt oss till våra leverantörer för att köpa in den igen, men tyvärr lyckas de inte leverera fler.
För oss är det viktigt att kunden får det de har beställt och inte en likvärdig produkt.
Därför vill vi på Gåvofabriken erbjuda dig att återaktivera din kod istället där du får möjlighet att välja en ny gåva.
Vi ber om ursäkt för att vi inte kunde leverera vad du beställde och hoppas verkligen att du finner något du verkligen vill ha."

Risposta di Gåvofabriken Sverige AB
Bestilte firmagaver med forventet levering i uge 50 og overholdt alle bestillingsfrister. Trods dette modtog vi ingen information, og leveringen er fortsat ikke sket – selv efter gentagne henvendelser. Manglende kommunikation og manglende levering er uacceptabelt. Vi vil ikke handle hos Gavefabriken igen og kan ikke anbefale virksomheden.
Vi beställde solfjädrar med tryck till ett viktigt event och fick en orderbekräftelse med tydligt leveransdatum. Leveransen kom ändå först efter att eventet var över. Under leveransförsöken fick vi ingen uppdatering eller kontakt från fraktbolaget, och vi informerades inte om att de inte ringer vid leverans. Leveranssättet var mycket dåligt planerat. När vi fick produkterna visade det sig att loggan var betydligt mindre än på förhandsbilden – något vi inte fått information om i förväg. Vi kontaktade Gåvofabriken men möttes av undvikande svar och ingen riktig kompensation. Vi rekommendera inte företaget.
Leveransproblem och extrakostnad har uppstått eftersom företaget saknar vital branschstandard och ej tillhandahåller orderstatus via e-post.
Beställde en gjutjärnspanna från Jernerket med presentkort som jag fått i julklapp från jobbet.
Pannan visade sig tyvärr vara defekt och skicka in klagomål till kundtjänsten som snabbt svarade och gav mig en ersättnign med samma gång.
Toppen service från både Ahmad Shah och Lina på Gåvofabriken.
5/5 👍👍👍👍👍
Dårlig kundeservice og ingen forståelse for tingene. De sender materiale ud med hvad man kan vælge af gavekort samt en gave ved bestilling. Alt det man man ønsker har de aldrig og er taget. selv om man påtaler det sender de stadig falsk markedsføring ud med gave de ikke har. Det tilsvarende de så tilbyder er slet ikke i overensstemmelse med det der var der tidligere.
Vi som i Leader Mälardalen är en ideell organisation som beställt profilartiklar i form av flaskor och tygpåse. Trycket på flaskan var kladdigt och vi fick en liten rabatt.
Färgen på vår logo de tryckt på tygkassen var långt ifrån att matcha de färgkoder vi lämnat som referens, inte heller med återgivelsen av vår logotyp på deras korrektur. Företaget hänvisar då till att färgen på våra tryckta tygkassar stämmer med den pantonekod (siffror) de uppgivit i korrektur. Färgåtergivelsen i deras korrektur stämmer alltså inte med pantonekoden. Vi som kund har inga pantonekoder att kontrollera att företaget visar rätt färg på bild och tycker företaget har gjort fel. Vi rekommenderar starkt att välja ett annat företag för era profilprodukter.