Hvor var det bare lækkert – mums altså! Alle vores 90 gæster talte om maden, og det var virkelig en kæmpe succes. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre madoplevelse til vores bryllup. 🥰 Vi v... Leggi di più
Fantastisk lækkert og smukt mad til vores bryllupsfest. Vi vil give en kæmpe anbefaling til at få Gastro 13 til at lave mad til jeres bryllup! Så lækkert mad der levede op til vores forvent... Leggi di più
Vi fik leveret den lækreste 2-retters menu til 12 personer. Alt var indbydende anrettet eller lige klar til at blive varmet og serveret. Medfølgende vejledning var nem at følge. Aflevering af servi... Leggi di più
4 retters nytårsmenu. Rød løber og P assistance ved afhentning. Høj nytårsstemning og hjælp til at bære maden til bilen. Flot skriftlig vejledning. Meget instruktive videoer gjorde tilberedningen l... Leggi di più
gastro13 er en cateringvirksomhed som tilbyder skræddersyede løsninger tilpasset kundens ønsker og behov. Både når det gælder virksomhedens frokostordning, den gode private fest eller de helt store begivenheder. Vores motto er passion for mad. Vores passion handler om kærlighed til gode råvarer, smag og ikke mindst at skabe små gastronomiske udfoldelser - hver gang vi kokkererer.
Ågade 32, 7442, Engesvang, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Maden var fantastisk. Det er let at gøre klar, og der er bare god service.

Risposta di gastro13
Det er mindst en 5 stjernes oplevelse værd, at lade Gastro13 klare de forskellige menuer ved festlige lejligheder, det gælder lige fra en nemt og forståelig menukort over en yderst velsmagende for- og hovedret til desserten med tilbehør, hvor der er rigelig af mad. Menuen fik mange roser af samtlige deltagere.
Vi har anvendt Gastro13 2 gange og det bliver bestemt ikke sidste gang.
Desuden en stor tak til en yderst hjælpsom personale, med stor kompetence og engagement ved Gastro13.
Mvh. Johs. Dideriksen

Risposta di gastro13
Havde bestilt mad ved gastro13 til vores julefroskost i mit firma. Jeg har altid haft en ide om at catering mad er ok men ikke bedre, fordi det altid er lidt tam i smag og halv varmt.
Men hold nu op jeg blev overrasket. Super velsmagende menu, helt vildt varmt mad. Det skulle bare på bordet og det så så indbydende ud og folk sad bare nød det. Elskede alt ved det.
Vil virkelig gi mine varmeste anbefaling til gastro13 og deres dygtige kokke.
Tak for at gøre min fest nem og velsmagende.

Risposta di gastro13
Super lækker mad fra Gastro 13. Desuden er både bestilling og afhentning nemt og med gode instruktioner.

Fik 2 retters fra Gastro13.🥹
Det var så megalækkert det hele.
Indledningsvis lækkert hjemmebagt grævbræd og et stort glas lækkert pesto.
Forret bestod af 2 forskellige slags, og det smagte så godt.
Anrettet flot i glas med masser af pynt.
Hovedret var 2 slags kød, svin og okse. Meget mørt og lækkert. Champignonsovs
Stor bage kartoffel med noget ost ovenpå.
To store alle med lækkert salat.
Flere glas med rørt smør og andet lækkert.
Vi fik det leveret ud af huset, 11 kuverter og alt fingerede perfekt.
God og grundig instruktion i hvordan maden skulle varmes
Tak for dejlig mad til Gastro13

Risposta di gastro13
Superlækker tapas. Vi havde bestilt 30 kuverter.
Utroligt flot anrettet og meget let at gøre klar. Der var gode portioner og rigeligt med brød til. Så lækkert, det kan varmt anbefales.
Vi havde bestilt til lørdag kl. 17.45 og det blev leveret præcist til tidspunktet.
Da maden blev leveret, blev der spurgt ind til, om vi havde spørgsmål eller brug for yderligere information. De varmeste anbefalinger herfra, hvis man vil have lækker tapas. :)

Risposta di gastro13
Gastro 13 levede igen til fulde op til vores forventninger! Levering af årstidens 3-retters menü til 86 gæster, som alle roste maden til skyerne. Anderledes og spændende retter, velsmagende og smukt anrettet. En kæmpe anbefaling herfra!

Risposta di gastro13
God oplevelse hele vejen! Nem og velfungerende hjemmeside, hvor det er nem at bestille og betale, og det er efterfølgende muligt at ændre i antal kuverter. Det fungerer bare!
Maden blev leveret punktligt og der var god vejledning med til opvarmning, anretning og servering. Endvidere små skilte til at sætte på buffet-bordet.
Maden var super lækker, og levede op til vore høje forventninger til Gastro 13!
Vi fik 86 kuverter af 2 retters menu’en, alt spillede😊

Levering til tiden.
Menuen superflot og meget lækker.
Godt vi havde en slagter/kok til at arrangere de forskellige anretninger.
Meget tilfreds!

Risposta di gastro13
Alt var bare godt. Lige fra bestilling til levering.
vi er udfordret af gluten allergi - men ikke noget problem for gastro13 - alt blev leveret glutenfrit. Fantastisk. Skøøøøn mad - lækkert for både øjne og mave. Så det kan varmt anbefales - top karakter herfra.
Virkelig lækker mad. Gastro13 er perfekt, hvis du virkelig skal forkæle dine gæster.

Risposta di gastro13
Maden var virkelig lækker og meget flot anrettet. Det var en fryd for både øje og mave. Stor ros fra alle vores gæster.
Den kom præcis som aftalt og chaufføren var meget hjælpsom med at få alt ind og på plads.

Risposta di gastro13
Maden smagte rigtig godt og fik meget ros fra vores gæster, som deltog i arrangementet. Grunden til, at vi ikke giver de fulde 5 stjerner, er, at det var ret bøvlet at finde ud af, hvordan maden skulle forberedes. De små papirlapper gjorde det svært at få et overblik. Vi blev også først klar over, at vi selv skulle varme maden, da den ankom. Heldigvis fik vi god kundeservice, da vi ringede og spurgte om det. De var villige til at varme maden for os, hvilket reddede vores aften. Min idé er at vedlægge et stykke papir med en forklaring og en liste over den leverede mad, så vi nemmere kan stille det op. Ellers var det en rigtig god oplevelse, og det er helt klart noget, vi vil benytte os af igen!

Virkelig god tapas, vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Gastro13

Særdeles velsmagende madoplevelse.
Sæsonens menu kan absolut anbefales. Forret, hovedret samt dessert var alle skønne smagsoplevelser og perfekt sammensat med lækkert tilbehør. Der var mad nok til flere serveringer og rester til dagen efter.
Maden leveres med nem og overskuelig tilberednings anvisninger.

Risposta di gastro13
Vi vil bare lige fortælle jer at vi er fuldstændige og meget tilfredse med maden – det var så flot anrettet og smagte så skønt og så var der så mange fine forskellige ting med – sikke en dejlig oplevelse
Vi er blæst helt bag over og alle vores gæster roste også maden 😊
Det er bestemt ikke sidste gang vi skal bruge jer og det fortæller vi også til alle 😊

Risposta di gastro13
Jeg har serveret Gastro13 tapas for mine gæster og alle var imponerede over de velsmagende og delikate små retter. Flot anretning i fine glas og smukke fade
Bestillingen var enkel og levering præcis. Jeg er yderst tilfreds!

Risposta di gastro13
Tusind tusind tak for en helt igennem fantastisk og velsmagende Tapas 🙏👏❤️. Smukt pyntet og virkelig indbydende. Den blev rost at alle 👍👏😍.
Kan varmt anbefales
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di gastro13
Gasto13 leverede maden til vores kobberbryllup. Alt var perfekt, levering til tiden, maden var så lækker og passende mængde ikke for lidt og ikke en masse tilovers. Nemt mht aflevering af service.
Kan klart anbefales og vil gerne bruge dem igen!!

Risposta di gastro13
Gastro13 leverede mad til vores datters konfirmation helt udfra hendes ønsker den 9 maj.
Det var virkelig en god oplevelse 😀 samt en helt upåklagelig kommunikation.
Jeg kan for øvrigt også varmt anbefale deres nytårs menu som igen var virkelig lækker.