Tandlægehuset i Humlebæk Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,5

Jeg har desværre haft en meget dårlig og utryg oplevelse med denne klinik, og jeg fortryder oprigtigt, at jeg valgte at få min behandling udført her. Jeg gennemgik en Invisalign-behandli... Leggi di più

Jeg har altid en fantastisk oplevelse i denne klinik. Min tandlæge, Nicolai Baumgarten, og hans klinikassistent er et utroligt team. Jeg er normalt meget nervøs, men deres tålmodighed og grundige fo... Leggi di più

Jeg får altid fin menneskelig behandling af min tandlæge, men jeg synes, det skulle være mere tydeligt, hvor stor regningen bliver, inden behandling starter. Min økonomi er anspændt i øjeblikket, så j... Leggi di più

Første besøg hos dem. De var meget grundig i deres gennemgang og behandling. Forklarede hvorfor de gjorde som de gjorde. Ulempen var adgangsforhold når man er kørestolsbrugere stejl opkørsel til ind... Leggi di più

1. Dentista

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi tilbyder alle former for tandbehandling, som øger livskvaliteten i alle aldre.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg har altid følt mig tryg og godt…

Jeg har altid følt mig tryg og godt behandlet.
Tak fra Lise Sass Clemmesen

26 giugno 2020

Hej Lise
Tak for din tilbagemelding. Vi sætter stor pris på at du føler dig tryg og godt behandlet hos os.

Innovative og topprofessionelle fagfolk

Hos Tandlægehuset i Humlebæk er jeg altid tryg og føler mig omgivet af topprofessionelle fagfolk, det ved hvad de laver. Og så er det en af de mest innovative klinikker jeg kender. Jeg kan varmt anbefale at vælge Tandlægehuset i Humlebæk 👌

22 giugno 2020

Hej Gitte.
Mange tak for din positive tilbagemelding. Vi sætter stor pris på at du varmt vil anbefale os.

Kan varmt anbefales.....

Skiftede til Tandlægehuset v/Jeanette Garner i oktober 2019. Fremragende og flot tandklinik, er med på alt det nyeste inden for tandbehandling, fantastisk og servicemided personale, hvor man altid bliver taget imod med et smil. Denne klinik kan varmt anbefales, og jeg fortryder, at jeg ikke skiftede til Jeanette Garners/klinik for mange år siden.

Maj-Britt Madsen

21 giugno 2020

Hej Maj-Britt.
Mange tak for din positive tilbagemelding. Den sætter vi stor pris på.

Fint :)

Almindelig undersøgelse men følte at de passede på mig :)

19 giugno 2020

Hej Maria
Mange tak for din tilbagemelding. Vi er glade for at du føler dig tryg hos os.

Jeanette Garner

Never thought I would say going to the…

Never thought I would say going to the dentist could be a pleasure. Kind, compassionate and friendly staff and extraordinary professional treatment.

16 giugno 2020

Dear Penelope.

Thanks for your 5 stars and the nice feedback. It´s always nice when you come here.

Bedst regards from us all.
Tine

Fem stjernet behandling og resultat

Fem stjernet behandling og resultat - kan varmt anbefales!

15 giugno 2020

Risposta di Tandlægehuset i Humlebæk

Tak Camilla for fem stjerner og positiv tilbagemelding. Det sætter vi stor pris på.

dygtige og effektive

dygtige og effektive - der er styr på det.

12 giugno 2020

Risposta di Tandlægehuset i Humlebæk

Tak Jan Christian for en positiv tilbagemelding. Den sætter vi stor pris på.

Jeanette Garner

Bedste behandling, service og søde medatbejdere

Jeg har været kunde hos Tandlægehuset i snart 10 år. Man får ikke en bedre faglig kompetent og venlig behandling - og altid med et stort drys af god service. De skal have mine bedste anbefalinger. Jeg er ellers født med tandlægeskræk men det er ligesom om at den bliver tryllet væk.

9 giugno 2020

Hej Jesper.
Tak for en meget fin tilbagemelding. Vi sætter stor pris på at du her i tandlægehuset har følt dig i gode, servicemindede og professionelle hænder og derudover vil give os de bedste anbefalinger. Det sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen Jeanette Garner

Jeg er som sådan ikke vild med…

Jeg er som sådan ikke vild med tandlægebesøg. Men jeg ved, at det er nødvendigt og faktisk så kan jeg alligevel godt lide det. Og jeg er meget glad for at komme hos Tandlægehuset i Humlebæk hvor jeg altid får top professionel, personlig og god behandling.
Og i tillæg, så er jeg ikke i tvivl om, at klikikken her langt fremme i bussen hvad angår metoder og behandlinger.

Jeg kan VARMT anbefale Tandlægehuset i Humlebæk.

15 febbraio 2019

Hej Gitte !

Hvor bliver vi stolte over sådan en god anmeldelse.

TAK skal du have .

Mange hilsner

tdl.Jeanette Garner

God service ved akut behov for hjælp

Sødt personale og tandlægen meget prof, informativ og forstående.

14 febbraio 2019

Kære Lis !
Tak for din meget fine beskrivelse.

Vi sætter meget pris på det.

mvh.

tdl. Jeanette Garner

Adgang og toiletforhold perfekte for…

Adgang og toiletforhold perfekte for dåligt gående.
Behagelig venteværelse, sød og imødekommende i receptionen.
Tandlægen professionel og meget oplysende ang behandlingsforløbet

8 febbraio 2019

Kære Jeannette!

Mange tak for dine søde beskrivelse af vores klinik.

Vi sætter meget pris på din tilbagemelding.

tdl.Jeanette Garner

Usædvanlig god oplevelse hos tandlæge :)

Usædvanlig behageligt besøg på trods af mindre tandlægeskræk. Helt fra start til slut. Rart personale og dygtig tandlæge.
Meget tilfredsstillende resultat af visuel korrektion med plast på fortænder.
Jeg er vældig tilfreds og glad :-)

7 febbraio 2019

Kære Flo Asta!

Mange tak for din søde anmeldelse. Så dejligt at du nu er glad og tilfreds.
og forhåbentlig ikke bange mere.

Det dygtigste team

Fem stjerner for en god behandling i en rar atmosfære.
De får den værste tandskræk til at forsvinde med latter og en trøstende hånd.
En kæmpe anbefaling til Adam og hans assistent Sabina.

6 febbraio 2019

Tandklinik med høj kvalitet

Professionel, moderne og indbydende tandklinik med højt serviceniveau, højt humør og fin omgangstone.

29 gennaio 2019

Kære Anne !

Mange tag for din søde ord om vores måde at være på.

Mange tak skal du have.

Perfekt