Tuinhuis Gloucester L
Tuinhuis Gloucester L gekocht. Het begon al bij de levering. Problemen met leveringsdienst etc….tenslotte na twee weken en enkele telefoons door een werknemer zelf met de aanhangwagen geleverd.
Montage was een nachtmerrie. De handleiding is onoverzichtelijk en onduidelijk. Er worden namen gegeven aan balken die verder niet worden uitgelegd. Gaten deurkozijn en deuren, raamkozijn en raam werden niet overeenkomstig geboord. Resultaat : zelf alle gaten dichtgemaakt met kneedbaar hout en opnieuw geboord. Alhoewel het tuinhuis perfect haaks staat, perfect pas is (alles nagekeken met waterpas) en ook de vloer perfect pas is, is er vooraan een opening tussen vloer en tuinhuis, waardoor de deuren te hoog zweven (en geen dorpel, dus alles waait onderdoor, ook water). Zelf dus een dorpel in aluminium gelegd. De sloten voor de vleugel (dubbele deur, dus een vleugel moet je kunnen vastzetten onderaan en bovenaan) werden niet meegeleverd, noch enige instructie ervoor. Het kader voor het raam zit wel heeeel los in elkaar en dient dus verstevigd te worden. Installatie stormset : kabels moeten worden aangespannen, maar nergens vermeld hoe. Kortom, het tuinhuis op zich is robuust, de afwerking en instructies laten veel te wensen over. Alles werd telefonisch en per mail gemeld (met foto’s) maar geen reactie.
Ik raad het niet aan. Mijn budget voor het plaatsen is door deze problemen ver overschreden. Wat niet de bedoeling was. En ik zit met een tuinhuis dat nu vooraan steunt op een anker en pu schuim.
Maar ja, het is betaald en trek je plan.
26 ottobre 2024
Non scritta su invito