Banner for Garant - Valby

Garant - Valby Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Roskildevej 150, 2500 Valby, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har endnu en gang haft en rigtig god oplevelse hos Garant i Valby. Servicen var helt i top, og ekspedienten var utrolig venlig, imødekommende og professionel. Jeg blev mødt med et smil, og hele... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

det kneb med forståelsen hos GARANT VALBY/Roskildevej, da jeg bad om at få min pakke udleveret. De henviste mig til pakkeshoppen ved siden af (!) , men heldigvis tog Lise hos GARANT postordresalg tel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

God oplevelse fra start til slut ifm. køb af akustikgulv. Garant Valby udviste stor fleksibilitet og velvilje og hele tiden med os i centrum - både før, under og efter selve opgaven. Uforuds... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fik udført arbejde af Garant i Valby. Førsteklasses service! Jeg vil anbefale Garant i Valby til alle og bider særligt mærke i medarbejder Claus Nielsen, som gjorde at jeg følte mig tryg under hele... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di materiali da pavimentazione
  2. Mercato di materiali edili
  3. Ditta specializzata in pavimentazioni
  4. Negozio di tappeti

Informazioni su Garant - Valby

Scritti dall'azienda

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Informazioni di contatto

Promotion box for Garant - Valby

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

107 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

493 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Urimelig dårlig service hos Garant Valby

Urimelig dårlig service hos Garant

Jeg bestilte et klikgulv hos Garant i forbindelse med en forsikringssag. Processen startede fint, og det var nemt at få et tilbud. Herefter gik det desværre kun ned ad bakke. Kommunikationen har gennem hele forløbet været problematisk med manglende opfølgning, ingen tilbagemeldinger, og deadlines der ikke blev overholdt. Hertil kom en nedladende tone fra medarbejderen, som mest af alt gav indtryk af, at jeg bare skulle være taknemmelig for “ekstra ydelser”.

Tilbuddet blev fra start ikke udført korrekt, og det var noget, jeg selv måtte følge op på. Det var tydeligt, at arbejdet ikke levede op til standard, men Garant havde vurderet det som tilfredsstillende.

Selve gulvet blev heller ikke lagt ordentligt, og det krævede hele fire forsøg, før det endelig lykkedes. Undervejs i processen har kommunikationen været både dårlig og modsigende, og i forbindelse med at gulvet blev lagt, opstod der desuden skader på min bolig.

Jeg pressede på for at få økonomisk kompensation, da det simpelthen ikke kan være acceptabelt, at det kræver fire forsøg at lægge et gulv. Svaret fra Garant var dog et tilgodebevis på 500 kr, hvilket jeg finder fuldstændigt utilstrækkeligt i forhold til et projekt, der kostede 12.000 kr. Da jeg forsøgte at få refunderet noget af beløbet, blev jeg blot mødt med beskeden, at “det kunne jeg godt glemme”.

Jeg vil aldrig handle hos Garant igen og vil på ingen måde anbefale andre at gøre det – tværtimod.

31 ottobre 2024

Hej Emma.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Vi er kede af at høre, at du har haft en skuffende oplevelse, da vi altid bestræber os på at yde den allerbedste service, når man handler hos os.

Jeg har været i dialog med butikken, som beklager meget, at du har følt at kommunikationen har været problematisk og mangelfuld i processen. Samtidig kan de dog ikke helt genkende din udlægning af sagen.

Uforudsete udfordringer i forbindelse med monteringen af gulvet har desværre påkrævet flere besøg på jeres adresse. Men i jeres specifikke sag, har det været nødvendigt for at løse udfordringerne og komme i mål med opgaven. Der er ydet ekstra service i forhold til at tilskære køkkensokkelen, helt uden ekstra omkostning for jer, selvom det ikke var en del af det accepterede oprindelige tilbud. De ting som skulle rettes til i forbindelse med montering, er udbedret straks efter at de er konstateret.

Idet sagen betragtes som løst og afsluttet - og tilmed med et resultat, du er tilfreds med – kan vi desværre ikke tilbyde kompensation.

Vi sætter pris på, at du deler din ærlige feedback med os. Den vil vi bruge konstruktivt til at forbedre os fremadrettet.

Lise, Garant kundeservice

Valutata 5 stelle su 5

Super god og kompetent vejledning samt…

Super god og kompetent vejledning samt service. Personalet er yderst serviceminded med høj faglighed af deres produkter.
Alle anbefalinger herfra.

20 novembre 2024

Hej Sara.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Valby.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med både serviceniveau samt det høje faglige niveau hos butikkens personale.

Rigtig god weekend.

God kvalitet af gulvtæppe

God kvalitet af gulvtæppe. Meget fin kundeservice. Hurtig levering

5 novembre 2024

Hej Lisbet

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med både serviceniveau, leveringstid og dit fine nye tæppe.

Rigtig god dag.

Valutata 5 stelle su 5

Servicen i butikken var helt i top.

Servicen i butikken var helt i top.
Venlig betjening Inc en dejlig kop kaffe. Proff hjælp.

22 ottobre 2024

Hej Marian.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det høje serviceniveau og den professionelle rådgivning.

Valutata 1 stelle su 5

Værste service jeg har oplevet

Jeg har lige været en tur forbi afdelingen i Valby og har simpelthen haft en rigtig slem oplevelse. I sådan en grad at min kone, mig samt vores søn forlod butikken omgående. Vi har behov for et gardin på specielle mål og læser mig frem til at garant er den perfekte løsning til dette. Vi henvender os derfor til en sælger. Jeg starter med at spørger hvordan det lige fungere da jeg ikke har prøvet at skulle have gardiner med specielle mål. Jeg spørger om de har standard bredte hvor det så er længden man bestemmer. Jeg spørger ind til dette for at gøre det mindre besværligt. Jeg har nemlig ikke noget imod at de er lidt for bredde da det giver et fint udtryk. De ser sammenfoldede ud og det kan vi godt lide. Han afbryder inden jeg når at snakke færdig med et kropssprog der ikke er til at misfortolke, som skriger "klap nu i og hør her din klovn" og svarer så svarer som en eller anden gadedreng med en meget nedladende tone "prøv her det slet ikk sådan det fungere" så tegner han et vindue (som om jeg ikke kan forstå hvad et vindue er) og siger "det her er et vindue" hvor bredt er det" og jeg siger så med en meget respektabel tone " Jeg ved godt hvad du mener men det jeg egentlig ville spørge om var at ..." Også afbryder han og siger med endnu hårdere tone " Nej nej nej, stop hør her. HVOR BREDT ER DIT VINDUE!" Jeg prøver virkelig at beherske mig for ikke at skabe endnu flere gnister, og svarer så "Grunden til at jeg spurgte var fordi at det ikke har stor betydning for os at det er lidt længere. Det giver nemlig et pænt udtryk" og igen får jeg et svar det ligner det samme som tidligere. Så jeg giver mig og siger " ok, mit vindues åbning er 150 bredt så hvis jeg kan få dem 100x380 er det fint" med samme tone siger han så "nej nej nej stop stop stop. ALLE vores kunder laver fejl når de ikke har præcise mål. HVAD ER DIT MÅL!" så da jeg skal til at svare på den her ekstremt nedgørende måde at svare på så bliver jeg afbrudt igen midt i min sætning, han vender ryggen, laver et sving med håndfladen som et tegn på "ved du hvad, det der vil jeg slet ikk bruge til på" og siger jeg henter en anden kollega imens han går med ryggen imod... Alt det her sker på 5 min,fra vi går ind og møder ham. Tilbage står vi helt mundlamme og chokeret. Mig og min kone kigger bare på hinanden og tænker "Hva i alverden skete der lige der" Til trods for at jeg nu er ved at eksplodere af vrede og frustration over at en lille næsvis ung gut i servicebranchen opføre sig sådan overfor sine kunder, så holder jeg følelserne i mig og af respekt venter jeg på den her nye sælger istedet for bare at smutte. Han ankommer imens han siger "beklager meget hvad kan jeg hjælpe med" hvilket bekræfter for mig at det altså ikke bare er mig der misfortolket hans opførelse. Jeg fortæller ham at den her form for service kan jeg absolut ikke finde mig i og har faktisk mistet lysten til at købe gardiner hos jer.
Jeg afslutter med at anbefale at han bør gennemgå service oplevelsen med deres leder, og evt oplærer personen i hvordan man snakker til kunder. Derefter forlader jeg butikken pænt og går min vej. Denne oplevelse gør at jeg mister lysten til at handle hos Garant. Alligevel påminder min rare kone mig om at dette ikke er Garants skyld, men blot er en uforskammet mand som slet ikke har tålmodighed. Jeg håber at Garant vil overveje at gøre noget ved dette og ikke lader det gå ubemærket over.

27 settembre 2024

Hej Hamza.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Vi er meget kede af at høre, at du har en skuffende oplevelse, da vi altid bestræber os på at yde den allerbedste service, når man handler hos os.

Jeg har været i dialog med butikken, som beklager meget, at I ikke har følt jer hørt. Vi tager naturligvis kritikken til efterretning og vil bruge den konstruktivt til at forbedre os fremadrettet.

Selvom du desværre er skuffet over din oplevelse, sætter vi pris på, at du deler din ærlige feedback med os.

Lise – Garant kundeservice

Fantastisk oplevelse !

Fuldstændig fantastisk personlig service fra Garant i Valby, og Perfekt udført arbejde 👌🤩

26 settembre 2024

Hej Anne Katrine.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med både den fantastiske service, men også det endelige resultat.

Let bestilling

Let bestilling, hurtig levering - under mig dog over at det ikke er en varer der findes fysisk i jeres butikker.

16 agosto 2024

Hej Steen.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive købsoplevelse på vores webshop. Det sætter vi rigtig stor pris på!

Det er korrekt, at der godt kan være forskel på det udvalg, du finder i din lokale Garant og det udvalg, der findes på webshoppen, da vores butikker drives af selvstændige. Dukker der spørgsmål op til specifikke produkter eller sortiment er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Så skal vi forsøge det bedste vi kan at hjælpe.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Rigtig god eftermiddag.

Masser af udvalg

Masser af udvalg, god viden om tæpper, venlighed.
Vi er meget tilfredse af vores tæppekøb.

1 agosto 2024

Hej Jolanta og Stan

Mange tak for de 5 stjerner og fordi I har taget jer tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Valby.

Fin service

26 luglio 2024

Hej Peter.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med den fine service.

Rigtig god eftermiddag.

Valutata 5 stelle su 5

Dygtig og hjælpsom ekspedient hos…

Dygtig og hjælpsom ekspedient hos Garant Valby i forbindelse med valg af nyt linoleumsgulv. Der var endda overskud til at byde på vand og kaffe. Også en stor butik med mange vareprøver, og mulighed for at låne dem med hjem, hvilket gør en stor forskel.

10 luglio 2024

Hej RL

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Valby.

Rigtig god sommer.

De bedste hilsner

Nanna / Garant kundeservice

Flabet

Flabet, arrogant og gabende sælger der yder "service" i Garant Valby!

8 giugno 2024

Hej Gitte.

Tak for at tage dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg beklager, at du har haft en ærgerlig oplevelse.

Hvis du har lyst til at uddybe din anmeldelse, er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på 77306000 eller sende en mail på kundeservice@garant.nu.
Så vil vi sørge for at vurdere din feedback og videregive den til rette vedkommende.

Lise, Garant kundeservice

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god oplevelse med Garant…

Virkelig god oplevelse med Garant Valby. Som gav mig et rigtig godt tilbud, på et nyt køkken gulv. Et lille minus. Var ikke klar over at gulvet er så sensitivt, fx overfor tryk. Men ellers er jeg meget glad for det.
Og igen super service fra butikken og dets tilknyttede håndværkere. Kan kun anbefale at bruge Garant Valby.

14 maggio 2024

Hej Agnethe.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det høje serviceniveau og dit nye gulv.

Valutata 2 stelle su 5

Virkelig dårlig service i forhold til…

Virkelig dårlig service i forhold til hjemtransport. Kunne ikke levere mit 2,5 x 3,5 m tæppe.

12 aprile 2024

Hej Julie.

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Vi er kede af, at du kun har givet os 2 stjerner. Vi kan ikke genkende din specifikke sag eller det at vi ikke har kunne tilbyde levering af et tæppe hjem til dig. Derfor vil vi meget gerne høre mere om din oplevelse.

Du er velkommen til at kontakte kundeservice eller butikken direkte for en uddybende snak.

Du må have en rigtig dejlig dag.

Bedste hilsner Lise / Garant kundeservice

Hej Inge.

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med den venlige og personlige betjening.

God betjening

23 novembre 2023

Hej Helle.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde og dele din positive oplevelse hos Garant i Valby.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med det høje serviceniveau.

Valutata 5 stelle su 5

Kvaliteten af jeres produkter er høj

Kvaliteten af jeres produkter er høj - men sker der en fejl er jeres reklamation håndtering også top -

23 novembre 2023

Hej Jørgen.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvalitet samt håndtering ifm. reklamation.

Arrogant og anmassende sælger

Kommer ind i butikken og vil bare gerne se på et “væg til væg” tæppe. Bliver nærmest overfaldet af arrogant og anmassende sælger som IKKE vil lade mig se på tæpper med mindre jeg er registreret med mail og tlf.nr.
Han siger også at han ikke gider komme ud i min lejlighed og opmåle med mindre jeg nærmest HAR købt tæppet først !
Han laver et ca.overslag i pris i butikken, og det finder jeg alt for dyrt, og fortæller hvad jeg har givet i en anden butik og til det svarer han at det tror han ikke på og at det må være mange år siden med de priser!
Han mistede så lige en kunde der - sætter ikke mine ben i den butik mere. Magen til flabet og arrogant sælger skal man da lede længe efter ☹️
Har aldrig nogensinde oplevet at man også SKAL registreres før man overhovedet må kigge rundt inde i en butik !!! 🤦🏼‍♀️

16 novembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Vi kan klart anbefale dette sted

Vi kan klart anbefale dette sted. Her er hjælp til at tage mål, bestiller det vi nøjagtigt har brug for samt skærer de nye tæpper til, så vi 'bare' skal betale og hente dem. Det kaldes service og her kommer vi igen til alt andet vi har behov af tæpper, gulve samt solafskærmning i fremtiden.

21 ottobre 2023

Hej med dig.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Valby.

Vi er glade for at høre, at du er godt tilfreds med det høje serviceniveau, du er blevet mødt med i butikken, og vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

Fint service

21 settembre 2023

Hej Kika.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse med Garant i Valby.

Kæmpe ros!

Har netop fået lagt nyt køkkengulv af Garant i Valby og har haft den bedste oplevelse hele vejen igennem. Fremragende og kompetent rådgivning af Claus efterfulgt af topprofessionel og imponerende dygtigt montørarbejde fra Brian. Også virkelig fin og professionel kommunikation undervejs, hvor de gjorde alt for at holde mig orienteret og få planlagt processen på bedste måde. Så serviceniveauet er også virkelig højt. Kan meget varmt anbefale dem, hvis du skal have nyt gulv.

6 settembre 2023

Hej Ulrikke.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med det høje serviceniveau, den kompetente rådgivning og det dygtige montørarbejde.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più