Banner for Garant - Rønne

Garant - Rønne Recensioni

TrustScore 4 su 5

Åkirkebyvej 50, 3700 Rønne, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Salgssituationen var OK, men noget gik galt med leveringen, i det mindste med informationsniveauet. Men langt om længe fik jeres flinke medarbejdere løst det, og vi modtog vore varer.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk god service... jeg er yderst tilfreds. Dem kan jeg helt sikkert anbefale 😊🌿

Valutata 5 stelle su 5

Prisgaranti i forhold til salg på internettet blev først afvist af en medarbejder i butikken med at der er transportomkostninger. Heldigvis overtog en god sælger straks og gav god service og en pris d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Gode mennesker, der gjorde alt hvad de kunne, for at vi fik lige præcis det vi ville have. Vi fik god betjening i butikken, og en kompetent mand ud, der kunne arbejde sammen med vores 4 katte. Vi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Negozio di tegole e piastrelle

Informazioni su Garant - Rønne

Scritti dall'azienda

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for gulve, tæpper, gardiner og fliser, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Hos Garant får du:

• Landsdækkende med over 60 butikker
  • Book Gulvbussen for inspiration og opmåling
  • Personlig rådgivning og professionel opmåling

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Personlig rådgivning over hele landet

Scritti dall'azienda

Online og i vores landsdækkende Garant butikker
Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både service og kvalitet. For dig som kunde betyder det, at du altid er tæt på den du handler med - det skaber tillid og tryghed i købet. Online på Garant.nu sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig trygt i mål med dit projekt. Alle vores medarbejdere er kompetente fagfolk, der yder deres bedste for, at din løsning bliver lige præcis, som du havde drømt om. Kontakt os på telefon alle hverdage (09-15), på email kundeservice@garant.nu eller chat på Garant.nu

Prismatch

Din garanti for en god handel

Din garanti for en god handel
Hos Garant går vi meget op i, at vi har de rigtige varer til den rigtige pris. Vi matcher altid laveste pris på et identisk produkt hos en konkurrent med fysiske butikker og webshop i Danmark.

Informazioni di contatto

Promotion box for Garant - Rønne

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

74 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

472 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bestilling af ekstra fliser

Bestilling af ekstra fliser. Den forkerte type, selvom de fik indpakningen

30 maggio 2024

Hej med dig.

Jeg beklager, at du har haft en ærgerlig oplevelse, som vi dog ikke kan genkende. Hvis du har lyst til at uddybe din anmeldelse, er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på 77306000 eller sende en mail på kundeservice@garant.nu. Så vil vi sørge for at vurdere din feedback og videregive den til rette vedkommende.

Lise, Garant kundeservice

Hej Henrik.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Rønne.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med både betjening og rådgivning.

24 maggio 2024

Hej Lene

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det høje serviceniveau i butikken.

Hej Anne.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med den professionelle og venlige betjening, du er blevet mødt af i butikken.

Valutata 4 stelle su 5

Flotte tæpper og hurtig levering.

Flotte tæpper og hurtig levering.

mvh
Britt
Rønne

13 maggio 2024

Hej Britt.

Mange tak for de 4 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Rønne.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med dit nye flotte tæppe og den hurtige levering.

Vores kundeservice er klar til at hjælpe, og hvis du har forslag til noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Rigtig god eftermiddag.

Rar og venlig betjening

Rar og venlig betjening. Udmærkede gardiner 👍😊

3 maggio 2024

Hej Anne Marie

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med den venlige betjening.

God pinse.

Levering

Manglende oplysninger om transport samt tidsforbrug.
Tæppet skulle op på 1. sal med lift og 3 mænd.
Monteringen tog knap 1 time for 2 mænd, men regningen blev på 5 arbejdstimer.

15 aprile 2024

Hej Jane.

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot, selvom vi naturligvis er kede af, at du kun har givet os en stjerne med denne begrundelse.

Jeg har været i dialog med butikken omkring sagen.
Jeg kan forstå at det allerede ved besigtigelsen blev drøftet og aftalt, at der udover montering ville være væsentlig mere transporttid og herudover indbæring med lift til vindue på 1. sal af 3 mand. Hertil kommer den almindelige tilskæring, oprydning og transport. Det har således ikke været muligt at udføre opgaven på mindre end 5 arbejdstimer de specielle leveringsforhold og størrelsen på tæppet taget i betragtning.

Vi betragter derfor sagen som afsluttet.

Lise, Garant kundeservice

Alt er ikke med i start tilbuddet

Alt er ikke med i start tilbuddet

4 aprile 2024

Hej Johnny.

Mange tak for de 4 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse hos Garant i Rønne.

Hvis der fortsat skulle være uklarhed omkring det tilbud, du har modtaget, vil jeg anbefale at du tager direkte kontakt til butikken igen, så I kan få afstemt forventninger mm.

God dag.

God service. Stor hjælpsomhed! Tak

4 aprile 2024

Hej Kirsten.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det høje serviceniveau og den venlige betjening.

God eftermiddag.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice i butikken. god og relevant vejledning. Hurtig ekspedition i forhold til opmåling og efterfølgende pålægning af tæppe. Meget professionelt.

21 marzo 2024

Hej Carina.

Hvor er det dejligt at høre, at du er fuldt ud tilfreds med både serviceniveau og den professionelle håndtering generelt.

Valutata 1 stelle su 5

Uprofessionel håndværker og dårlig service.

Pæne gulve, men desværre er deres håndværkere dybt uprofessionelle. Vi står med en gulvoprettelse som langt fra er tilfredsstillende (de solgte den på, at skulle være indenfor 2mm over 2 meter), og trods de kom ud en gang mere (betalt endda) for at rette op på deres sjusk fra første omgang.

Vi har brugt knap 6 timer med en uddannet tømrer på at rette så meget som muligt op, inden vi selv lagde gulvet i samarbejde med tømreren. For det skulle de godt nok ikke have lov til.

Efter forsøg på dialog med juridisk rådgivning i ryggen (inkl. flere håndværkere som har givet os ret i deres sjusk), står vi nu med en indehaver som desværre fortsat er ligeglad med at finde en løsning på sagen.

Så den bliver desværre sendt til Byggeriets Ankenævn.

Vi kunne have gjort det langt bedre selv. Det har vi lært til næste gang. Vi smider ikke en krone i den forretning igen.

Svar til Garants svar: Der er absolut ikke forsøgt at finde en løsning fra indehavers side, trods vi har presset på for en. Han har ikke en gang været interesseret i at se billederne af deres arbejde. (Der ligger nogle på vores google anmeldelse af stedet)
Han har kun virket fornærmet og sur over vores forslag til en løsning og ikke kommet med andet modbud. Vi har endda foreslået selv at komme forbi til en snak, men ikke en gang det har han taget imod. Der er IKKE forsøgt løsning eller dialog fra indehaver. Overhovedet.

15 febbraio 2024

Hej Stine

Vi er kede af at læse om din oplevelse med vores butik i Rønne.

Vi har vendt sagen med indehaveren. Han er absolut ikke er ligeglad med jeres sag, blot uenig i jeres udlægningen af sagen.

Vi kan forstå, at man har forsøgt at finde en løsning der er tilfredsstillende for begge parter, men at dette desværre ikke har været muligt.

Mvh. Garant kundeservice

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig service og elendig montør

Vi starter med at blive solgt på et service men ender med en anden.
Vi bliver kviteret for over double så mange timer som montøren var igang og arbejdet var så dårlig udført at vi blev nødt til at få det fikser et andet sted.

3 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Fik at vide at det kostede 575 kr pr…

Fik at vide at det kostede 575 kr pr time at få lagt tæppe på, de var der i 50 min, bliver opkrævet for 3 timer, ringer og klager, men får at vide at det er 575 kr i timen pr mand, det havde været rart hvis man havde fortalt dette, mit tæppe blev købt i Rønne, men fik at vide at de resterende 40 min var for at hente tæppet i Åkirkeby for at køre det til Rønne, rigtig dårlig service, det er sidste gang jeg handler der😡

22 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Garant Bornholm- ringe gulvbehandling og service

2018: Vi kan under ingen omstændigheder anbefale Garantgulve på Bornhom. Dårlig kundeservice og dybt uprofessionelt udført hvidpigmentering af vores nye fyrretræsgulv.

30 luglio 2018

Hej Dorthe
Tak for din anmeldelse, vi er kede af at du ikke har lyst til at anbefale os til andre.

Jeg har talt med butikken i Rønne og de har givet dit gulv den ønskede behandling med olie og det er blevet hvidpigmenteret så kraftigt som teknisk muligt.

En af jer var hjemme den dag gulvet blev behandlet og da var der ingen kommentarer til at det udførte arbejde.

Vi behandler gulve og renoverer i høj kvalitet og finder altid bedst tænkelige løsning til vores kunder inden for det teknisk mulige.

Hilsen Lise-Lotte

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più