Banner for Garant - Rødekro

Garant - Rødekro Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Østergade 70, 6230 Rødekro, DK

Fik en hurtig aftale om opmåling samt en snak om muligheder. Der kom en flink og kompetent medarbejder som tog sig tid til at vejlede og gav i øvrigt pris med det samme. Priserne var helt fair og va... Leggi di più

Jeg har fået en meget fin behandling ved Garant, så jeg kan kun anbefale Dem videre til andre. Med venlig hilsen Annemarie Christensen

Jeg deltager normalt aldrig i disse ‘trostpilot’ spørgsmål Men grundet firmaets tålmodighed med os - og fantastisk god service får firmaet et 5tal af mig / os.

1. Negozio di materiali da pavimentazione
  2. Mercato di materiali edili
  3. Ditta specializzata in pavimentazioni
  4. Negozio di tappeti

Informazioni su Garant - Rødekro

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Promotion box for Garant - Rødekro

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute

Fint udvalg

Fint udvalg, god service 👍

1 luglio 2026

Hej Charlotte

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse af Garant Rødekro.

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både vores udvalg og den service, du har oplevet.

Isabella, Garant kundeservice

Dejlig og afslappet tilgang til både…

Dejlig og afslappet tilgang til både opmåling og udførelse af opgaven.

13 gennaio 2026

Hej Leif.

Mange tak for din positive feedback. Vi er glade for, at du har følt dig godt tilpas under hele forløbet – fra opmåling til det færdige resultat. En tryg og afslappet proces er vigtig for os.

Dygtig sælger

Dygtig sælger
Dygtig montør

15 dicembre 2025

Hej Jytte

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har oplevet både en dygtig sælger og en dygtig montør.

De bedste hilsner

3 novembre 2025

Hej Thyra.

Tusind tak for de pæne ord. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse.

De bedste hilsner

Lise, Garant kundeservice

God vejledning og efterfølgende et godt…

God vejledning og efterfølgende et godt tilbud og en fin mængde rabat. Der kommer vi gerne forbi igen.

10 giugno 2025

Hej René.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Rødekro.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med både rådgivning samt pris.

Vi glæder os til at tage imod dig igen en anden gang.

Super betjening

Vi fik rigtig meget hjælp med at finde det perfekte trægulv. Det var en helt bestemt farve på et egetræsgulv vi var ude efter og Garant i Rødekro skaffede mange prøver hjem indtil det helt rigtige dukkede op.
Det er blevet helt perfekt og vi er meget glade for den gode betjening og det flotte gulv vi nu har fået.
Stor tak til Lars Høi og ikke mindst Christina G. Lindquist.

22 aprile 2025

Hej Hans,

Hvor er det bare dejligt at høre, at I har fået rigtig god hjælp til at finde det helt rette gulv og at I er glade for det færdige resultat.

Bestellt

Bestellt, angerührt und geliefert ...

10 aprile 2025

Hej Helmut,

Vi er glade for at høre, at alt er gået, som det skulle – fra bestilling til levering.

Rigtig god dag.

God service.

8 aprile 2025

Hej Mona.

Mange tak for de 4 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Rødekro.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er tilfreds med det høje serviceniveau.

Rigtig god eftermiddag.

1. klasses oplevelse

Garant Rødekro har ydet en yderst god service. Meget hjælpsomt personale og hurtig levering.

9 aprile 2025

Hej Annemarie.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det høje serviceniveau og den hurtige levering.

Bestilte min rullegardiner hos Garant i Rødekro

Bestilte min rullegardiner hos Garant i Rødekro og fik god hjælp fra Butikschefen .. dernæst opmåling af Niels som gjorde et fint indtryk. I dag blev alle gardiner opsat af selvsamme montør og vi er yderst godt tilfreds ..
Kan kun anbefale Garant som leverandør

27 marzo 2025

Hej Ole.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det høje serviceniveau og ikke mindst dine nye fine rullegardiner.

Martin styrer for vildt

Martin styrer for vildt. God service. Gode priser.

13 febbraio 2025

Hej Vibeke,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har fået både god service og gode priser – og at Martin har gjort en forskel. Vi giver rosen videre til ham!

Mvh. Christian - Garant Kundeservice

Tilfreds kunde

Jeg har fået en meget fin behandling ved Garant,
så jeg kan kun anbefale Dem videre til andre.
Med venlig hilsen Annemarie Christensen

21 gennaio 2025

Hej Annemarie.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med den gode behandling, du er blevet mødt med i butikken.

God weekend.

Kvalitet bevidst

De ved hvad de snakker om, sødt personale.

28 novembre 2024

Hej Torben.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det servicemindede og kompetente personale.

Lise / Garant kundeservice

Hurtig levering og levede op til…

Hurtig levering og levede op til forventninger.

16 settembre 2024

Hej Helle.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive købsoplevelse hos Garant i Rødekro.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er godt tilfreds med kort leveringstid og indfriede forventninger.

16 agosto 2024

Hej Asta.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er tilfreds med det høje serviceniveau.

Rigtig god mandag.

Lise / Garant kundeservice

At man kan få den bedste suport og…

At man kan få den bedste suport og seriøs rådgivning hos Martin

17 maggio 2024

Hej Mads.

Vi er glade for at høre, at du er godt tilfreds med den professionelle rådgivning samt support.

God onsdag.

Gode priser god service

Gode priser god service

29 aprile 2024

Hej Bjarne.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med både priser og service.

God onsdag.

Lise / Garant kundeservice

Har fået lagt gulv i køkken alrum og…

Har fået lagt gulv i køkken alrum og stue og er i den grad tilfreds med arbejdet og den gode kommunikation med firmaet - kan kun anbefale Garant Rødekro 👍

22 aprile 2024

Hej Torben.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med den dialog, du har haft med butikken og ikke mindst det færdige resultat.

Profesionelle

Profesionelle, hjælpsomme og rare mennesker.
Gode til at råde og vejlede.

1 novembre 2023

Hej Leila.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Rødekro.

Vi er glade for at høre, at du er godt tilfreds med den professionelle og imødekommende service og rådgivning.

Lise / Garant kundeservice

God service både ved bestilling og…

God service både ved bestilling og levering

10 agosto 2023

Hej Karina.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse med Garant i Rødekro.

Vi håber på at kunne hjælpe dig igen en anden gang.