Banner for Garant - Padborg

Garant - Padborg Recensioni 4

TrustScore 4 su 5

3,8

Nørregade 39, 6330 Padborg, DK

Gode faglige medarbejder , fine priser Kommer til aftalte tid , dialog fra salg til montering

1. Negozio di materiali da pavimentazione
  2. Mercato di materiali edili
  3. Ditta specializzata in pavimentazioni
  4. Negozio di tappeti

Informazioni su Garant - Padborg

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Promotion box for Garant - Padborg

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Gode faglige medarbejder

Gode faglige medarbejder , fine priser
Kommer til aftalte tid , dialog fra salg til montering

27 novembre 2024

Hej Kim.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Padborg.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med både dialog og proces fra køb til montering.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Rigtig god weekend.

Lise / Garant kundeservice

Super resultat, og de flinkeste medarbejder…

Garant i Padborg har hos os lagt det flotteste sildebensparket. Det har fra start til slut været en yderst positiv oplevelse. Vi lod sælgeren bestemme farven på vores gardiner, da vi selv var i tvivl og dette valg har vi bestemt ikke fortrudt. Vi kan på det varmeste anbefale Garant i Padborg, de leverer godt håndværk og giver super vejledning.

1 marzo 2024

Hej Helle.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive købsoplevelse hos Garant i Padborg.

Hvor er det bare dejligt at høre, at I er yderst tilfredse med jeres nye flotte sildebensparket og gardiner.

Vi takker mange gange for de varme anbefalinger og håber at kunne hjælpe jer igen en anden gang.

Rigtig god eftermiddag.

Lise / Garant kundeservice

Tusind tak for den fremragende service…

Tusind tak for den fremragende service og den særdeles professionelle rådgivning i forbindelse med vores gulvvalg til huset. Vi er begejstrede for den løsning, I har præsenteret og installeret. Vi sætter stor pris på jeres indsats, og vi vil uden tvivl både anbefale jer til andre og vælge jer igen til vores næste projekt.

16 agosto 2024

Hej Brian.

Hvor er det dejligt at høre, at du er yderst tilfreds med den fremragende og professionelle service og ikke mindst jeres færdige gulv.

Tak for den flotte anbefaling!

Lise / Garant kundeservice

Forvent ikke nogen professionel…

Forvent ikke nogen professionel opførsel fra Garant Padborg. De skulle ligge nyt gulv og montere nye fodpaneler, gulvet blev rigtig fint. Dette kan man dog ikke sige om fodpanelerne, samlingerne er dissideret grimme der er samtidigt hakket en flig af det ene panel. De kommer trods alt ud og kigger igen, med den kommentar “hvis jeg havde vist det ikke var værre, så var vi sgu ikke kommet”. Jeg er sgu ikke tilfreds.

5 agosto 2024

Kære Patrick.

Tak for din anmeldelse, selvom det naturligvis ærgrer os, at du ikke har været helt tilfreds med din oplevelse.
Jeg har været i dialog med butikken omkring sagen og kan forstå, at sagen nu betragtes som afsluttet.

Lise, Garant kundeservice