Banner for Garant - Nykøbing Falster Gulve

Garant - Nykøbing Falster Gulve Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Energivej 5, 4800 Nykøbing Falster, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi har fået lagt det flotteste vinyl i badeværelset. Håndværkeren (Lars) var outstanding!! Dygtig og kompromisløs med et stort øje for kvalitet! En sand fornøjelse og en super god oplevelse med Garant... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god oplevelse hos Garant. Meget venlig og dygtig betjening og trods det’ at det var tre små rum hvor der skulle lægges nye gulve, blev det grebet seriøst og an. Det blev klaret inden for afta... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har nu 2 gange haft brug for Garant som har lavet de flotteste linoleumsgulve af en dygtig gulvlægger, og samtidigt har vi fået en god service og vejledning i butikken. Den bedste anbefaling herf... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

God rådgivning. Fint arbejde udført af venlige og kompetente folk på aftalt tidspunkt.

Dettagli dell'azienda

6. Negozio di tegole e piastrelle

Informazioni su Garant - Nykøbing Falster Gulve

Scritti dall'azienda

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for gulve, tæpper, gardiner og fliser, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Hos Garant får du:

• Landsdækkende med over 60 butikker
  • Book Gulvbussen for inspiration og opmåling
  • Personlig rådgivning og professionel opmåling

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Personlig rådgivning over hele landet

Scritti dall'azienda

Online og i vores landsdækkende Garant butikker
Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både service og kvalitet. For dig som kunde betyder det, at du altid er tæt på den du handler med - det skaber tillid og tryghed i købet. Online på Garant.nu sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig trygt i mål med dit projekt. Alle vores medarbejdere er kompetente fagfolk, der yder deres bedste for, at din løsning bliver lige præcis, som du havde drømt om. Kontakt os på telefon alle hverdage (09-15), på email kundeservice@garant.nu eller chat på Garant.nu

Prismatch

Din garanti for en god handel

Din garanti for en god handel
Hos Garant går vi meget op i, at vi har de rigtige varer til den rigtige pris. Vi matcher altid laveste pris på et identisk produkt hos en konkurrent med fysiske butikker og webshop i Danmark.

Informazioni di contatto

• Energivej 5, 4800, Nykøbing Falster, Danimarca

• 54 85 31 45
Promotion box for Garant - Nykøbing Falster Gulve

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

48 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Scrivi una recensione

Den var hurtig og god

22 agosto 2026

Hej Gyta

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en hurtig og god oplevelse hos Garant Nykøbing Falster Gulve.

godt arbejde

god betjening og godt arbejde

23 maggio 2026

Hej Alis

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet god betjening og godt håndværk hos Garant Nykøbing Falster Gulve. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi vil sørge for at viderebringe din ros til butikken.

Godt stykke arbejde

Godt stykke arbejde

21 marzo 2026

Hej Oliver

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med arbejdet udført af Garant Nykøbing Falster Gulve.

super tilfreds

Kom som aftalt, god pris og flot arbejde.
Pænt ryddet op efter dem selv.
Meget tilfreds.

21 marzo 2026

Hej Benita

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er super tilfreds med både processen og resultatet. At arbejdet er udført som aftalt, til en god pris og med et flot resultat, er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi er også glade for, at du bemærker, at der blev ryddet pænt op efterfølgende , da det også er en vigtig del af det samlede indtryk vi efterlader.

Tak fordi du valgte Garant.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service og højt kvalificeret…

Rigtig god service og højt kvalificeret medarbejdere

14 marzo 2026

Hej Bo.

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet rigtig god service og dygtige medarbejdere hos Garant Nykøbing Falster Gulve.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen.

God rådgivning

30 gennaio 2026

Hej Aase

Tak for din fine anmeldelse.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har oplevet god rådgivning, og at arbejdet blev udført som aftalt af venlige og kompetente medarbejdere.

Godt og hurtig levering.

Godt og hurtig levering.
Flot arbejde.
Prisen holder.

27 dicembre 2025

Hej med dig.

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både levering, udførelse og pris.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

Garant kundeservice

Hej Jan

Mange tak for din positive tilbagemelding.

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet god service og professionelt arbejde.

Valutata 5 stelle su 5

Stor tålmodighed med os over flere…

Stor tålmodighed med os over flere måneder.

15 novembre 2025

Hej Mona.

Mange tak for de 5 stjerner.

Vi er glade for, at du har oplevet stor tålmodighed gennem hele forløbet – også selvom det strakte sig over flere måneder.

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik god vejledning i at finde et…

Vi fik god vejledning i at finde et flot og velegnet tæppe.
Derefter blev det monteret rigtig flot på gulvet.

Hej Lars.

Tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at I fik god vejledning i valget af tæppe, og at det efterfølgende blev monteret flot. Vi gør os umage for at sikre en god oplevelse hele vejen fra rådgivning til færdigt resultat — og derfor betyder din feedback meget for os.

Præcis og god service.

Præcis og god service.
Fornuftige priser
Tak

Hej Kai.

Tak for de pæne ord og de 5 stjerner.

Vi er glade for, at både service og prisniveau har levet op til dine forventninger.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har nu 2 gange haft brug for Garant…

Den bedste anbefaling herfra.

Hej Maria.

Hvor er det dejligt at høre, at du igen har haft en god oplevelse med både vores gulvlægger og butikken.

Vi sætter stor pris på din tillid og din fine anbefaling – det er lige præcis sådan en helhedsoplevelse, vi ønsker at give.

Super god betjening

Super god betjening, fem 🌟

Hej Lars.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner!

Det glæder os meget, at du har oplevet super god betjening hos Garant Nykøbing Falster Gulve.

Udførelse

Udført til aftalt tid

18 ottobre 2025

Hej Kim

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at arbejdet blev udført til aftalt tid.

Tilfreds med tæpperne

Tilfreds med tæpperne, men dyr pålægning. 3.000kr for 1,5 time med en mand

18 ottobre 2025

Hej Klaus

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med tæpperne.
Vi forstår dog, at prisen for pålægning kan opleves høj, men prisen afspejler den tid og professionalisme, vores montører bruger for at sikre et korrekt og holdbart resultat.

Køkkengulv

Jeg fik lagt køkkengulv i vinyl.
Fantastisk service fra start til slut og virkelig pænt udført. Der er ikke noget at sætte en finger på. Kan klart anbefales. Fik også lagt trægulv for 14 år siden i resten af huset. Det er stadig pænt.

27 settembre 2025

Hej Anja

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse i Garant Nykøbing Falster Gulve med både service og udførelse af dit nye køkkengulv og at trægulvet fra tidligere stadig holder sig pænt.

Vi takker mange gange for anbefalingen og ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Venlig betjening og korrekt…

Venlig betjening og korrekt prisberegning.

23 agosto 2025

Hej Claus.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Nykøbing Falster Gulve.

Hvor er vi glade for at høre, at du er godt tilfreds med både betjening og beregning.

Valutata 5 stelle su 5

Betjening og præcis udført arbejde

ALT til UG Iht. aftale.

27 luglio 2025

Hej Arne.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har oplevet hele processen fra start til slut til UG.

Valutata 5 stelle su 5

Intet at klage på herfra ..

Intet at klage på herfra ..
Alt er i orden, så jeg anbefaler gerne Garant til andre ..

24 maggio 2025

Hej Mette,

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken.

Vi takker mange gange for den varme anbefaling!

God weekend.

Valutata 5 stelle su 5

Godt og seriøs arbejde professionelt…

Godt og seriøs arbejde professionelt udført og færdig til tiden, pris og alt holdt så kan kun anbefale dem herfra,

10 maggio 2025

Hej Peter,

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Nykøbing Falster.

Det gør os glade at høre, at arbejdet er udført både professionelt og til aftalt pris og tid.

Mange tak for den varme anbefaling.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più