Banner for Garant - Kolding

Garant - Kolding Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Lærkevej 7, 6000 Kolding, DK

Vi besøgte Garant Kolding en hverdag i uge 32. Vi bestilte nyt trægulv. Vi måtte selv ringe og høre om varerne var kommet selvom aftalen var, at vi ville blive kontaktet. Da vi ankommer til butikk... Leggi di più

Garant Kolding Professionel behandling hele vejen. Projektleder Henrik Thomsen stod for opmåling og tilbudsgivning på hurtig og præcis måde. Tæppepålæggerne Casper og Mikkel kom til aftalt tid o... Leggi di più

Vi har haft en supergod kontakt med Britt , hun er en rigtig dejlig person og kom med mange gode idéer og løsninger , vi har handlet mange gange med jer og er rigtig godt tilfreds. Simon (tror jeg... Leggi di più

1. Negozio di materiali da pavimentazione
  2. Mercato di materiali edili
  3. Ditta specializzata in pavimentazioni
  4. Negozio di tappeti

Informazioni su Garant - Kolding

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Promotion box for Garant - Kolding

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

493 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hurtig og nem ekspedition af den opgave…

Hurtig og nem ekspedition af den opgave vi skulle have løst. Samt udførelsen af arbejdsopgave er udført med tilfredshed.

9 aprile 2024

Hej Maj-Britt

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Kolding.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med den hurtige og effektive ekspedition samt - ikke mindst - det flot udførte arbejde.

Lise / Garant kundeservice

Meget venlig og serviceminded betjening.

Meget venlig og serviceminded betjening.

8 marzo 2024

Hej Stig.

Hvor er det dejligt at høre, at du er fuldt ud tilfreds med den venlige og servicemindede betjening.

God vejledning

God vejledning, service og rabat, venlige og hjælpsomme medarbejdere. Alt i alt en god oplevelse.

21 febbraio 2024

Hej Erik.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den rådgivning og service du har modtaget i butikken.

God rådgivning

Vi fik en god rådgivning hos Garant Kolding og alt vedr montering gik fint så dem kan vi varmt anbefale.

21 febbraio 2024

Hej Dann.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den professionelle rådgivning og montering.

Lise / Garant kundeservice

Vi fik fin vejledning om gulvtæppe…

Vi fik fin vejledning om gulvtæppe under spisebord - en special syet tæppe og stolene “ glider “ perfekt

30 gennaio 2024

Hej Dorte.

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både vejledning og det endelige resultat.

Rigtig god eftermiddag.

Lise / Garant Kundeservice

professionel sælger.

super betjening i forretningen, super vejledning af persienne valg, meget tilfreds med alt i forbindelse med købet af disse persienner.

11 gennaio 2024

Hej Bodil

Hvor er det dejligt at høre, at du er helt tilfreds med vejledningen fra butikkens side.

Med venlig hilsen

Christian - Garant.nu

En God oplevelse og god kunde service…

En God oplevelse og god kunde service er det du for af GARANT
Vi fik et godt tilbud og håndværkerne var Extreme gode, især til deres finish, intet at komme efter. Prof!!!
1. Klasses udførsel, og materielt.
Vi takker mange gange.
5 stjerner for god service
Masser af roser for kærlig betjening og godt tilbud
Mvh.
En stor glad familie

4 gennaio 2024

Hej Keld.

Hvor er det dejligt at høre, at du har fået 5-stjernet service igennem hele processen.

Mange tak for den flotte anbefaling.

Besøg af dygtig gardinmand

Besøg af dygtig gardinmand, der var behjælpelig og meget venlig. Som sædvanlig en god oplevelse 👍

28 dicembre 2023

Hej Lasse

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse med Garant i Kolding.

Christian - Garant kundeservice

God service helt fra opmåling til…

God service helt fra opmåling til opsætning 👍

8 dicembre 2023

Hej Thomas.

Hvor er det dejligt at høre, at du er helt tilfreds med hele processen lige fra opmåling til opsætning.

Jeg ønsker dig en glædelig jul inden så længe.

Det hele

Alt. Både vejledning af sælger og montering, og
gardinerne er flotte og fungerer perfekt.

1 dicembre 2023

Hej Kaj.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det høje serviceniveau i forbindelse med køb og montering af dine nye gardiner.

God betjening

27 novembre 2023

Hej Rita.

Mange tusind tak for de 5 stjerner!

Jeg er super glad for at høre, at du har har haft en positiv købsoplevelse.

Rigtig god eftermiddag.

venlig betjening

21 novembre 2023

Hej Arne.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde og dele din positive oplevelse hos Garant i Kolding.

God eftermiddag.

Hej Henrik.

Vi er glade for at høre, at du har er tilfreds med både service og pris.

rigtig god betjening

13 novembre 2023

Hej Ida Jette.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Kolding.

Dejligt at høre, at du er godt tilfreds med den gode betjening.

Lise / Garant kundeservice

God service hele vejen igennem

God service hele vejen igennem. Både i butikken og da tæppet bover lagt på.

13 novembre 2023

Hej Linda.

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med servicen hele vejen igennem processen fra besøg i butikken til montering af nyt tæppe.

Kanon god Service

Kanon god service

26 ottobre 2023

Hej Helle.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med det høje serviceniveau.

Rigtig god weekend.

Hej Hanna.

Vi er glade for at høre, at du er godt tilfreds med den kompetente rådgivning og betjening.

God eftermiddag.

5 stjerner skal Garant i Kolding have

5 stjerner skal Garant i Kolding have. Dette skyldes helt klart deres meget dygtige, professionelle og søde sælger Britt B Jensen, som bare har været så behjælpelig med besøg, opmåling, og endda også leveringen var hun med til. 👍👍⭐️så nu hængerne lameller mm. Så flot i mit hus.
Så hvis du derude skal have gardiner, lameller mm. Så kan jeg stærkt anbefale Garant i Kolding⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hilsner fra en meget tilfreds kunde.

26 settembre 2023

Hej Annette.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse med Garant i Kolding.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både serviceniveau samt det professionelle montørarbejde af dine nye lamelgardiner.

Lise / Garant kundeservice

God service og venlig betjening

19 settembre 2023

Hej Kaj.

God betjening

God betjening, fik lov til st låne et tæppe med hjem og at se om det passede ved os.

13 settembre 2023

Hej Connie.