Banner for Garant - Faaborg

TrustScore 3 su 5

3,1

Svendborgvej 77, 5600 Faaborg, DK

Kim er rigtig god til at vejlede kunder også med hensyn til montering

Levering til tiden og som aftalt🤗

1. Negozio di materiali da pavimentazione
  2. Mercato di materiali edili
  3. Ditta specializzata in pavimentazioni
  4. Negozio di tappeti

Informazioni su Garant - Faaborg

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Promotion box for Garant - Faaborg

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

3,1

Nella media

TrustScore 3 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Vil ikke anbefale Faaborg butikken.

Vil ikke anbefale Faaborg butikken.
Vi har bestilt lammel gardinner som skulle komme om 3 uger, men efter næsten 4 uger fik vi at vide at de kan ikke lave dem alligevel. Og det er meget svært at komme i kontakt med butikken, både på email eller telefon.

7 luglio 2025

Hej Raluca,

Tak for din anmeldelse.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse, og det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at give vores kunder.

Desværre viste det sig, at de lamelgardiner, du bestilte, var udgået hos leverandøren, hvilket butikken først opdagede efter din bestilling. Butikken har tilbudt dig et nyt besøg for at finde en alternativ løsning, men vi forstår, at du ikke ønskede dette.

Vi beklager samtidig, at kommunikationen har været svær og ikke har levet op til forventningerne.

Isabella, Garant Kundeservice

Hej Jens,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både priserne og det udførte arbejde. Vi sætter stor pris på din feedback!

Mvh. Christian - Garant kundeservice

Laaaaang levering

Kvaliteten er som vi forventede, men levingstiden var helt uacceptabel, mere end 2 mdr. og efter flere rykkere.
Et rullegardin faldt ned (monteret af butiksejeren i Faaborg). Efter 2 mdr igen opsat, dog efter utallige rykkere og senest med trussel om at vi ville kontakte Garant's hovedkontor.
Selv fakturaen måtte vi rykke for.
Butikken kan kun anbefales ved køb af varer man straks kan tage med ud af butikken.

21 novembre 2024

Garant monterede vore nye gulve som…

Garant monterede vore nye gulve som aftalt.

3 giugno 2024

Hej Leif.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Faaborg.

Hvor er det dejligt at høre, at aftalerne omkring jeres nye gulve blev overholdt. Så håber jeg blot, at I også bliver rigtig glade for gulvet fremadrettet.

Super god service

Kim er rigtig god til at vejlede kunder også med hensyn til montering

30 marzo 2024

Hej Henning.

Hvor er det dejligt at høre, at du er fuldt ud tilfreds med den professionelle rådgivning.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

God weekend.

Hej Anne.

Tusind tak for de 5 stjerner!
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Faaborg.

Vi ønsker dig en dejlig weekend.

Lise / Garant kundeservice

Fik lagt tæpper og de er lagt rigtig…

Fik lagt tæpper og de er lagt rigtig fint.
Intet at klage over her :D

24 agosto 2023

Hej Morten.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse med Garant Faaborg.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både montering og ikke mindst resultatet.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

God weekend.

Gardiner og gulv

Pænt og nydeligt udført, dette er anden gang.

22 agosto 2023

Hej Jan.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Faaborg. Det sætter vi stor pris på.

Vi håber på at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Lise / Garant kundeservice

GARANT I FAABORG kan IKKE anbefales!!!

GARANT I FAABORG kan IKKE anbefales!!!
På grund af gensidig dårlig kemi mellem mig og ejeren af butikken er arbejdet efter mere end 4 måneder STADIG endnu ikke afsluttet og butikken nægter at svare - hverken på mails, ved telefonisk kontakt og ved fremmøde i butikken får jeg at vide at Kim ikke er til stede.
Jeg står tilbage med mørkelægningsgardiner som ikke kan rulles op og ned fordi de ikke færdigmonteret. Desuden er der store mærker i maling og skrammer på træværk efter stigen.

1 dicembre 2017

Hej Jan
Ked af at kemien ikke var til stede, det gør jo de fleste dialoger væsentlig vanskeligere. Vi er til for kunderne og skal og vil altid gøre alt for at få tilfredse kunder men tonen kan nogle gange blive så grov, at vi bakker lidt, og det har været tilfældet her.

Dine vinduer sidder meget højt og utilgængeligt og det krævede en anden stige end først antaget, det er frustrerende men var desværre en nødvendighed for at nå der op. Du mangler to adparter til gardinerne som vil gøre betjeningen mere optimal, dem kan du få hvis du ringer til Kim så bestiller han dem gladeligt hjem til dig uden beregning.

Hilsen Lise-Lotte

Vi skulle have nyt kork-trægulv til …

Vi skulle have nyt kork-trægulv til vores nye stue og valgte at Garant Faaborg skulle stå for leveringen af dette. Super nem og hurtig levering - faglært og kompetent personale. Rigtig godt tilbud - langt bedre end i afdelingen i Svendborg. Her kommer vi bestemt igen. :-)

13 ottobre 2017

Hej Klaudia
Tak for de 5 flotte stjerner. Vi er glade for, at I er tilfredse med hele forløbet. Jeg er sikker på, at Garant i Faaborg står klar til at byde jer velkommen igen en anden gang.
Hilsen Tidde

Garant Faaborg.

Garant Faaborg.
Utroværdig rådgivning og useriøs samarbejdspartner..
Garant Faaborg har rådgivet Diernæs Forsamlingshus i forbindelse med valg af ny gulvbelægning.
Forsamlingshuset troede man havde en seriøs lokal leverandør men oplevede det stik modsatte.
Efter belægning var udført opstod der problemer med belægningen men her valgte Garant Faaborg den stilling at de aldrig havde rådgivet os.
Forsamlingshuset står nu med et ubrugeligt produkt som Garant Faaborg ikke vil stå ved.

24 luglio 2017