Banner for Garant - Aabenraa

Garant - Aabenraa Recensioni 11

TrustScore 4 su 5

3,8

Rådhusgade 12, 6200 Aabenraa, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Blev super godt rådgivet ved Garant Åbenrå og hun mente jeg selv skulle bestille det til hjemme levering. Bestilte og fik det leveret under 24 timer senere.

Valutata 5 stelle su 5

God og hurtig betjening ! Bordet er bare så fint ! Som ekstra fik jeg til og med en æske konfekt ,det er service! 🙋‍♀️🌺❤️

Valutata 5 stelle su 5

Super venligt personale, høj service og aftalerne blev overholdt til tiden. Kan klart anbefale Garant i Aabenraa

Alt okay, hurtig levering , fine varer

4. Negozio di tappeti

Informazioni su Garant - Aabenraa

Scritti dall'azienda

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Informazioni di contatto

Promotion box for Garant - Aabenraa

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

3,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

God og hurtig betjening

19 gennaio 2026

Hej Vera.

Tusind tak for din skønne anmeldelse af Garant Aabenraa.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet god og hurtig betjening. Det betyder rigtig meget for os at vide, at både produkt og oplevelse lever op til forventningerne.

Rigtig god eftermiddag.

Lise, Garant kundeservice

Dejlig oplevelse.

Super venligt personale, høj service og aftalerne blev overholdt til tiden.
Kan klart anbefale Garant i Aabenraa

10 dicembre 2025

Hej Eva

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet venligt personale, høj service og overholdte aftaler hos Garant i Aabenraa.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Isabella, Garant kundeservice

Valutata 1 stelle su 5

Må desværre dele en negativ historie…

Må desværre dele en negativ historie med Garant i Aabenraa. Historien er, at vi for 3 år siden fik spartlet og lagt nyt gulv i stue og køkken. Lige siden det blev lagt, har vi påtalt at det knirkede ved køkkendøren, men blev slået hen med at det ikke kunne passe. Derfor blev det ikke udbedret. Da vi ifm. med nyt køkken skulle have gulvet af igen og lagt nyt/om, opdagede vi to steder i køkkenet hvor der var brugt papstykker som underlag. Det bekræftede lederen ikke var normal praksis. Da Garants montør kom, viste det sig at gulvet var pilskævt og skulle rettes op. Vi snakkede og skrev med lederen i Aabenraa, da vi mente det var en udbedring af en fejl de selv havde lavet. Men havde ikke held med at trænge igennem. Vi foreslog endda at dele arbejdslønnen, men heller ikke det svarede ledelsen på. Derfor valgte vi at betale regningen, men synes absolut ikke det er en fair behandling og desværre ikke et sted vi kan anbefale andre at handle.

21/10 - Efter at have modtaget svar fra kundeservice, er jeg nødt til at ty til tasterne igen, for det var ikke korrekt udført arbejde og det er ikke korrekt at vi ikke har kunnet dokumentere knirkelyde.
Den 4. februar i år sender jeg en video til Garant i Aabenraa, som tydeligt viser at gulvet giver sig og knirker. Det gør det så ikke da lederen kom forbi, så det var åbenbart vejret/fugtigheden i luften der afgjorde om gulvet knirkede og derfor blev det ikke udbedret.

Da vi skilte gulvet af, ifm. det nye køkken, kunne vi konstatere at montøren havde benyttet to stykker pap til at understøtte den mangelfulde spartling - Det ene stykke pap lige der hvor gulvet knirkede!

Jeg tror simpelthen ikke, det er korrekt udført arbejde at bruge pap til at udjævne mangelfuld spartling og vil gerne høre den fagmand der vil sige det.

At jeg har accepteret at der skulle fræses i gulvet er korrekt og noget jeg aftalte med montøren. Men det der skulle fræses, var den tidligere spartling, som var skæv og noget af det eksisterende gulv. Altså arbejde Garant selv havde udført og som nu skulle fjernes igen for at få gulvet nogenlunde lige.

Derfor min utilfredshed, da jeg synes jeg betaler for noget to gange.

Men lad os slutte her, jeg kommer i hvert fald på ingen måde til at anbefale Garant i Aabenraa til andre - og det synes jeg faktisk er en skam!

7 ottobre 2025

Kære Bent

Jeg har været i dialog med butikken omkring sagen og kan forstå, at vi har haft en montør ude og besigtige gulvet flere gange. Ved gennemgang er der dog ikke konstateret knirkelyde.
Alt udført arbejde er foregået i dialog mellem dig og montøren, og du var bekendt med, at der skulle fræses en del af underlaget.

Vi forstår dog, at det har været en frustrerende oplevelse for dig og vi beklager, at du føler dig utilfreds med håndteringen af sagen, men butikken har forsøgt at imødekomme dine bekymringer og har været ude flere gange for at gennemgå gulvet og sikre, at alt var udført korrekt.

Isabella, Garant kundeservice

Alt okay

Alt okay, hurtig levering , fine varer

19 febbraio 2024

Hej Jette.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse på vores webshop. Det sætter vi meget stor pris på!

Vi er glade for at høre, at varerne lever op til dine forventninger og at leveringen forløb hurtigt og tilfredsstillende.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Lise / Garant kundeservice

Valutata 5 stelle su 5

Blev super godt rådgivet ved Garant…

Bestilte og fik det leveret under 24 timer senere.

9 agosto 2023

Hej Susanne.

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse - det sætter vi rigtig stor pris på :-)

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både rådgivningen i Garant Aabenraa og din efterfølgende oplevelse på vores webshop.

Rigtig god eftermiddag.

Lise / Garant kundeservice

Altid top prof

Altid top prof. Betjening og god pris

25 giugno 2023

Hej Torben.

Mange tak for din positive anmeldelse af Garant Aabenraa.
Det sætter vi rigtig stor pris på.

Du ønskes en god sommer.

Nanna / Garant kundeservice

Garant Åbenrå

Jeg købte mine gardiner her og de blev leveret samt monteret uden problemer.
efter købet ringede jeg til dem, da jeg ville have installeret nogle ekstra tiltag og det ordnede de også. Nu kan jeg sove uden der kommer lys ind fra gaden da jeg bor tæt på et lyskryds.

20 maggio 2020

Hej Morten
Sikke en dejlig anmeldelse. Gardiner kan virkelig rede en nats søvn, og de er uundværlige, når man bor ud til en gade med lys på den ene eller anden måde. Det er godt at høre, at Garant Aabenraa har reddet din søvn. Jeg håber, at du er glad for løsningen.

Garant Aabenraa

Vi har købt et stort antal klinker til vores nye hus i Garant Aabenraa. Vi har fået yderst kompetent vejledning og servicen har været i top. Vi kunne ikke være mere tilfredse med vores nye gulve - det er blevet smadder flot. Garant Aabenraa kan i den grad anbefales.

7 aprile 2019

Hej Signe
Hvor er det dejligt, at du deler jeres oplevelse. Tusind tak for anbefalingen og de flotte ord om Garant Aabenraa.

Garant i Åbenrå

Garant i Åbenrå

I foråret handlede vi med Garant i Åbenrå i forbindelse med en større ombygning og blev betjent af deres gulvspecialist Lasse Jacobsen. Lasse hjalp os frem til det helt rigtige valg af fliser og vi besluttede os senere i processen også at købe vores laminatgulv hos dem. Både fliserne fra i Italien og gulvet fra Alloc er vi meget tilfredse med.
Mht. service, levering, opfølgning og tilføjelser i processen, der får Lasse og Garant absolut topkarakterer. Jeg kan derfor kun anbefale Garant i Åbenrå og i særdeleshed en meget serviceminded Lasse.

Mvh
Mikael og Lotte

24 settembre 2018

Hej Mikael og Lotte
Tak for jeres flotte anmeldelse af Garant Aabenraa. Jeg er så glad for at høre, at Lasse kunne hjælpe jer, så I fik købt de helt rigtige fliser og laminatgulv. Vi vægter god service og faglighed meget højt, så det er altid dejligt at blive bekræftet i det. Hvis I får brug for hjælp og faglig sparring en anden gang, er I meget velkomne i Garant Aabenraa igen.

Super oplevelse med Garant Aabenraa

Har handlet med Garant i Aabenraa og haft en super oplevelse.
Der skulle lægges nyt tæppe i entréen og fra start til slut har vi oplevet en god behandling. Lasse fra butikken var på besøg, og vi fandt frem til det tæppe der skulle lægges. Efterfølgende kom montøren og det er virkelig et meget flot stykke arbejde der er udført. Vi har tidligere købt klinker til huset og alt i ialt har det været meget positivt at handle med Garant Aabenraa, lige fra rådgivning, til lån af klinker og tæpper og tæppelægningen.

2 novembre 2017

Hej Henrik
Vi takker mange gange for din flotte anmeldelse. De pæne ord er givet videre til Garant i Aabenraa. Det er dejligt, når det hele forløber godt fra start til slut, og vi er glade for at høre, at I er tilfredse.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più