Banner for Garant - Østerbro

Garant - Østerbro Recensioni

TrustScore 5 su 5

Østerbrogade 162, 2100 København Ø, DK

Hos Garant Østerbro blev jeg mødt af en imødekommende medarbejder, som hjalp mig med at finde den rette løsning til mit hjem. Endvidere var den medarbejder som var ude at måle op i mit hjem, samt mont... Leggi di più

Sympatisk opmåler og ligeså behagelig og dygtig montør af mit rullegardin/mørklægning. Kunne have ønsket mig, at gardinet gik længere ud til karmen for at holde lyset mere ude. Bortset fra det, er jeg... Leggi di più

Jeg har ad flere gange og år benyttet mig af Garant Østerbro. Her har jeg fået en service hver eneste gang som jeg sjældent oplever andre steder. Ham der for mig gør forskellen hedder Casper. Han gu... Leggi di più

Vi havde et fint forløb ved bestilling af vores gardiner - butikken er god til inspiration, og det var dejligt de kom ud og målede op. Det eneste, der kunne forbedres, var at være op front omkring... Leggi di più

1. Negozio di materiali da pavimentazione
  2. Mercato di materiali edili
  3. Ditta specializzata in pavimentazioni
  4. Negozio di tappeti

Informazioni su Garant - Østerbro

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

• Østerbrogade 162, 2100, København Ø, Danimarca

• 39 29 40 00
Promotion box for Garant - Østerbro

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

496 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Imødekommende personale i butik

Imødekommende personale i butik
Mål og opsætning, igen meget sympatisk personale og fin service , super fint og vi er meget tilfredse

3 luglio 2026

Hej Rene

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – både i butikken, ved opmålingen og under opsætningen.

Vi sætter stor pris på din feedback.

Isabella, Garant kundeservice

Garant er pros og goer et godt job paa…

Garant er pros og goer et godt job paa tid.

27 aprile 2026

Hej Kirsten

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at arbejdet er udført til tiden.

Vi sætter stor pris på din feedback.

Quality service and product

Fast response, information and installation at home.

27 aprile 2026

Hi D.L.

Thank you very much for your positive feedback.

We are pleased to hear that you are satisfied with the quality, as well as the process from response and guidance to installation.

Kind regards
Isabella, Garant customer service

Smukke gardiner

Smukke gardiner.
Altid god service, er super glade for vores gardiner til hele hjemmet.

15 aprile 2026

Hej Annette.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om Garant Østerbro. Det glæder os meget at høre, at I er så glade for resultatet i hele hjemmet.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den gode service og håber at kunne hjælpe igen en anden gang.

Kvalificeret og venlig betjening

Kvalificeret og venlig betjening. Og så er det er super fint at man kan låne tæpper med hjem og se i rette omgivelser.

13 aprile 2026

Hej Yvonne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om Garant Østerbro. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet en kvalificeret og venlig betjening.

Vi er også glade for, at du fremhæver muligheden for at låne tæpper med hjem. Det er netop for at sikre, at man finder det helt rigtige til omgivelserne.

Vi håber at se dig igen en anden gang.

Lise, Garant kundeservice

Super godt tilbud og hurtig og effektiv…

Super godt tilbud og hurtig og effektiv opsætning.

11 febbraio 2026

Hej Mark

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både tilbuddet og den hurtige, effektive opsætning.

Venlige og dygtige

De var dygtige og venlige

22 gennaio 2026

Hej Jan

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med det venlige og dygtige team hos Garant Østerbro. Din tilfredshed betyder meget for os.

Lise, Garant Kundeservice

Jeg har ad flere gange og år benyttet…

Jeg har ad flere gange og år benyttet mig af Garant Østerbro.
Her har jeg fået en service hver eneste gang som jeg sjældent oplever andre steder. Ham der for mig gør forskellen hedder Casper. Han guider en med entusiasme, præcision, sikker stil, viden og leverer 110% hver gang. Denne gang havde jeg en ordre på to markiser med opsætning. Valget af model, farve mv blev omhyggeligt gennemgået og sat i gang. Selvom opsætningen viste sig at være problematisk ifht murværk - så fandt han en løsning som krævede en ekstra bøvlet og fordyrende omvej for ham - men fiksede det med et smil og uden diskussion! Største anbefaling herfra.

5 gennaio 2026

Hej med dig.

Tusind tak for din positive anmeldelse - og ikke mindst for, at du har valgt Garant Østerbro flere gange gennem årene. Det betyder meget, at du har haft en serviceoplevelse, som skiller sig positivt ud altid føler dig trygt guidet med både entusiasme, faglighed og sikker stil.

Det er også dejligt at høre, at du fik en god løsning på en mere kompleks opgave med opsætning af markiser, hvor der blev tænkt kreativt og handlet professionelt.

Vi håbe at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

God weekend.

Lise, Garant kundeservice

Min hustru og jeg har igennem de sidste…

Min hustru og jeg har igennem de sidste 24 år købt vores gulvtæpper/ løse tæpper hos Garant på Østerbro, og har altid været meget tilfredse med vores tæpper. Vi har altid fået en god service og vejledning i forretningen.

18 dicembre 2025

Hej Benny

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at I gennem 24 år har været tilfredse med både vores tæpper og servicen hos Garant på Østerbro.

Din tilfredshed betyder meget for os.

De bedste hilsner

Isabella, Garant kundeservice

Meget positiv oplevelse af besøget fra gardinmanden.

Havde besøg af en gardinmand derhjemme, der kom til aftalt tid og var meget ærlig omkring ønsker og løsninger.
Alt har fungeret godt.

2 luglio 2025

Hej Karin,

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Østerbro.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har haft et godt besøg med god rådgivning og at alt har fungeret godt.

God eftermiddag.

Dygtige fagfolk

Endnu engang har det været en fornøjelse at købe, få leveret og monteret linoleumsgulv af Garant. Altid behagelige og dygtige fagfolk. Jeg blev meget imponeret over at gulvlæggeren fik mit meget ujævne køkkengulv i niveau, så det nu er behageligt at gå på. De bedste anbefalinger herfra.

9 aprile 2025

Hej med dig.

Dejligt at høre, at det endnu en gang har været en fornøjelse at besøge butikken og at du er er godt tilfreds med dit "nye" jævne køkkengulv.

Vi takker mange gange for de varme anbefalinger.

Rigtig god service

Rigtig god service fra bestilling til opsætning.
Kan anbefales!

20 marzo 2025

Hej Peter.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med hele processen fra bestilling til montering.

Vi takker mange gange for den varme anbefaling og glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang!

God weekend.

KVALITET hele vejen rundt

God service og rådgivning ved opmåling og materialevalg. Hurtig fremstilling af gardiner. Opsætning inkl. skinne i betonvæg hurtigt, rent og meget flot.
KVALITET hele vejen rundt.

12 febbraio 2025

Hej Ole,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har oplevet god service og rådgivning hele vejen igennem – fra opmåling til opsætning. Kvalitet er noget, vi sætter en ære i, så det betyder meget at få din positive feedback. Håber du bliver rigtig glad for dine nye gardiner!

Mvh. Christian - Garant Kundeservice

Løste opgave med nyt kantsyet tæppe i…

Løste opgave med nyt kantsyet tæppe i kahytter, trapper,gang og stue på yacht, flot arbejde ud over det savanlige, kan varmt anbefales, servicen var i top

10 dicembre 2024

Hej Michael.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med både det høje serviceniveau og det udførte arbejde.

Lise / Garant kundeservice

Very professional and polite customer…

Very professional and polite customer service, great quality products, highly recommended

5 novembre 2024

Dear Klaudyna.

Thank you very much for your 5-star review and for taking the time to share your positive experience. It is very much appreciated.

Have a lovely day.

Best Regards

Lise, Garant Customer Service

Fin service, flotte gardiner.

Det eneste, der kunne forbedres, var at være op front omkring leveringstiden. Det var først, da alt var bestilt, at vi fandt ud af, at der var 8 ugers ventetid på montøren.
Det er helt ok at have travlt, men synes det er god stil at komme travlhed i forkøbet i stedet for at skjule det, så det bliver en træls oplevelse, når man tror alt er faldet på plads.

1 luglio 2024

Hej Kristian.

Mange tak for de 4 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Østerbro.

Hvor er det dejligt at høre, at du er rimelig godt tilfreds med processen omkring bestilling af gardiner.
Din feedback omkring kommunikation (eller mangel på samme) vedrørende leveringstid tager vi meget seriøst og vil bruge konstruktivt til at forbedre os fremadrettet.

Rigtig god eftermiddag.

Professionel og venlig kundeservice

Professionel og venlig kundeservice.
God produktvejledning.
Dygtig og omhyggelig montering af de nye tæpper.
Alt i alt en god oplevelse

5 luglio 2024

Hej Svend

Vi er glade for at høre om din gode erfaring med vores kundeservice, vejledning og montering.

Rigtig god sommer.

Nanna / Garant kundeservice

Meget flot gulv

Meget flot gulv, fint håndværk

28 giugno 2024

Hej Charlotte.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med dit nye flotte gulv.

Rigtig god sommer.

Venlig betjening

Venlig betjening. Levering som aftalt.

26 febbraio 2024

Hej Per.

Hvor er det dejligt at høre, at du er fuldt ud tilfreds med både betjening samt leveringstid.

Lise / Garant kundeservice

Gardiner af meget høj kvalitet

Gardiner af meget høj kvalitet. Super service og flot design.

26 gennaio 2024

Hej Jørgen.

Dejligt at høre, at du er tilfreds med det høje serviceniveau samt ikke mindst kvaliteten af dine nye flotte gardiner.

Lise / Garant Kundeservice