Nieuwe draadloze muis en muismat besteld. Na de bestelling was de muismat niet leverbaar en kon ik een andere uitzoeken. De nieuwe was goedkoper en heb het overige geld retour gekregen. Bij het inst... Leggi di più
Eerste keer dat ik bij hen iets bestelde en super tevreden! Bestelde vijf PS2-games. Ondanks dat ze oud waren, waren ze in bijna perfecte staat; propere/onbeschadigde discs, manuals inbegrepen en de... Leggi di più
Verkopen 2e hands kapotte games. Winkel verkoopt beschadigde spellen voor Playstation 4. Wanneer hier over contact wordt opgenomen wordt er aangegeven dat het ik even "langs moet komen" nadat er al... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gameshop Twente was zo'n beetje het enige bedrijf waarbij ik nog een geïmporteerd fysiek exemplaar van een bepaald spel kon verkrijgen. Een dag na bestelling lag het product al in de brievenbus! Na he... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di videogiochi
- Negozio di oggetti da collezione
- Officina di riparazione apparecchiature elettroniche
- Negozio di giochi da tavolo
- Negozio di giochi usati
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Gameshop Twente is al sinds 2001 een begrip in Twente. Het begon in Hengelo in een klein pandje, maar inmiddels heeft Gameshop Twente in Enschede een prachtige winkel. Hier kunt u altijd terecht met uw vragen over games en releases, reparaties, het polijsten van cd's en ons stokpaardje: inruil van uw oude games. Zo kunt u uw oude games die u niet meer gebruikt bij ons inleveren en u ontvangt direct een tegoedbon om wat anders uit te zoeken. We zijn onafhankelijk, in tegenstelling tot Mediamarkt, speelgoedzaken en grote elektronica webshops. Dat biedt voordelen voor u. Zo kunnen wij heel gericht inkopen voor mooie prijzen. We proberen altijd zoveel mogelijk stuntaanbiedingen te doen. Zo bent u er altijd zeker van de beste deals te krijgen, de nieuwste games in huis te hebben, en natuurlijk de beste service te ontvangen! Volg onze pagina voor acties, prijsvragen, release informatie én leuke items!
Van Loenshof 2, 7511HG, Enschede, Paesi Bassi
- 053 4349237
- webshop@gameshop-twente.nl
- www.gameshop-twente.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
KOOP HIER NIETS! OPLICHTERS!
KOOP HIER NIETS!
Ik bestelde meerdere producten die als op voorraad stonden, maar na betaling bleek de helft ineens niet leverbaar te zijn. In plaats van een oplossing aan te bieden, kreeg ik de keuze: minder producten of annuleren. Geen compensatie, geen klantvriendelijkheid – alleen standaard antwoorden en uiteindelijk werd mijn hele bestelling zonder overleg geannuleerd. Let ook goed op bij wat deze winkel “nieuw” noemt. Ze adverteren producten als gesealde fabrieksverpakking, maar in werkelijkheid gaat het om producten zonder officiële retailverpakking. Toen ik hier vragen over stelde, kreeg ik ontwijkende antwoorden en werd gedaan alsof dit normaal is.
Splinter Cell.
Ik had vijf Splinter Cell games gekocht. Originele Splinter Cell, Chaos Theory, Double Agent, Blacklist, Conviction.
Bij het ontvangen van de videogames bleek dat ik niet Splinter Cell had gekregen maar Splinter Cell Pandora Tomorrow. In Splinter Cell Double Agent zat geen game en geen boekje. Uit eindelijk bleek dat de disc van Splinter Cell Double Agent in een van de andere hoesjes zat. Ik wilde ze retour sturen maar omdat ik zaterdag 31 mei toch in Enschede zou zijn, besloot ik te ruilen bij de winkel. Ik kreeg de originele Splinter Cell en leverde Pandora Tomorrow in. Van Double Agent kreeg ik een versie met disc en boekje. Helemaal goed dacht ik, tot ik thuis kwam en bleek dat ik nu de Duitse versie heb van Double Agent. Zeer teleurstellend. Ik ga niet terug naar Enschede voor één game. Dus maar besloten om hem te verkopen en bij een andere website Double Agent te kopen. Ik koop niet snel weer games online bij Gameshop Twente. Want verkeerde game ontvangen en ook nog eens de Duitse versie van Double Agent.
Goede prijs en goede shop.
2 keer GTA 5 voor de Xbox 360 bestelt, 4 euro per stuk. Beide keren snel geleverd en de discs hadden geen enkele kras!
Heldere communicatie
snel en informatief
Alles werkt goed
Alles werkt goed, er was alleen heel kort een probleempje met het verzenden die heel snel en simpel is opgelost
Als je zaterdagmorgen iets besteld dat…
Als je zaterdagmorgen iets besteld dat je het niet dezelfde dag kunt ophalen zijn er dus voor niks heen gegaan dit staat niet op de site
Nice
Het Switch-spel werkte eerst niet altijd; mijn Switch herkende het spel niet of crashte vlak na het opstarten. Ik kreeg van de winkel het advies het spel schoon te maken met een wattenstaafje en alcohol. Sindsdien werkt het spel zonder kuren.
Geen vijf sterren omdat ik vind dat zij zelf het product beter hadden moeten testen, maar wel vier sterren omdat ze me goed hebben geholpen en de levering snel en duidelijk was.
Teleurgesteld
Ik heb wat games besteld en was erg teleurgesteld in de conditie voor hoe veel ik betaald heb waren ze in hele slechte kwaliteit

Risposta di www.gameshop-twente.nl
Goede service en communicatie
Helaas bleek 1 artikel niet meer voorradig, hiervan na 1,5 werkdag geïnformeerd.
Als compensatie voor dubbel het bedrag iets anders mogen uitzoeken.
Dit via de telefoon en mail netjes geregeld. Vriendelijke medewerkster gesproken die goed meedacht en haar oprechte excuses aanbood en zeer veel en snelle medewerking heeft verleend.
Producten netjes verpakt, met track en trace aangekomen.

Risposta di www.gameshop-twente.nl
Mooie aanbieding op Pokémon kaarten
Mooie aanbieding op Pokémon kaarten, helaas verkeerde versie ontvangen. Klantenservice heeft me goed geholpen, kreeg retour label waarmee ik gemakkelijk kon terugsturen en daarna het juiste artikel gekregen. De ervaring is dus positief, alleen jammer dat we iets langer op het juiste product hebben moeten.
Netjes en zeer snelle levering
Prima geregeld.
Bestellen ging makkelijk. Goederen worden op tijd geleverd. Communicatie was goed.
Op vrijdag 21 juni om 11:15 bestelde ik…
Op vrijdag 21 februari om 11:15 bestelde ik Rico London voor de Switch (€8) en Saints Row 1 & 2 voor de Xbox 360 bij Gameshop Twente, met de belofte ‘voor 15:00 besteld, morgen in huis’. Klinkt simpel, toch? Helaas bleek het concept ‘morgen’ nogal rekbaar, want uiteindelijk werd mijn bestelling pas woensdag geleverd.
Pas zaterdag kreeg ik een mail dat Rico London toch niet op voorraad was. Geen probleem, dat kan gebeuren – al zou het fijn zijn als de website dat vooraf correct aangaf. Als alternatief mocht ik iets anders uitzoeken tot €15. Netjes, dacht ik. Ik koos Mad Max voor de PlayStation, geadverteerd als ‘nieuw’. Alleen... nieuw betekent doorgaans in plastic geseald, zonder gebruikssporen en zonder oude stickers in het doosje. Wat ik kreeg: een doosje met lichte beschadigingen, een disc met zichtbare gebruikssporen en een oude prijssticker van €7,96 ín het doosje.
En toen werd het echt interessant: op de cover zat een sticker met ‘Nieuw €14’, terwijl de game op de website voor €15 stond. Dat roept vragen op. Was dit ooit nieuw en heeft iemand het stickervel iets te enthousiast gebruikt? Of is dit een creatieve interpretatie van het woord ‘nieuw’? Hoe dan ook, Jonathan – de man achter de €14-sticker – mag misschien even het numerieke toetsenbord bestuderen. De '5' zit in het midden, niet links.
Voor de standaardreactie van ‘stuur ons even een DM’: bespaar je de moeite. Jullie hebben mijn telefoonnummer en ik ga niets op eigen kosten terugsturen. Mocht er toch nog een standaard excuus volgen, dan kunnen jullie dat melden bij mijn ongesorteerde archief – beter bekend als mijn prullenbak.
Het gaat niet om de paar euro verschil, maar om het principe: verkeerde voorraadinfo, trage en minimale communicatie, en een ‘nieuwe’ game die duidelijk al een eerder leven heeft gehad. Dit was de eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel. Transparantie en betrouwbaarheid zouden standaard moeten zijn, geen verrassing.
Mocht Gameshop Twente toch ineens waarde hechten aan klanttevredenheid, een donatie van €25 wordt met open armen ontvangen – géén winkeltegoed, gewoon een rechtstreekse terugbetaling op mijn rekening