www.gameshop-twente.nl Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Er was een issue met de bestelling, voor een deel was het verkeerde product geleverd. Dat hebben ze echter heel fijn en ontzettend snel opgelost. Niets dan complimenten!

Valutata 5 stelle su 5

Nieuwe draadloze muis en muismat besteld. Na de bestelling was de muismat niet leverbaar en kon ik een andere uitzoeken. De nieuwe was goedkoper en heb het overige geld retour gekregen. Bij het inst... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Verkopen 2e hands kapotte games. Winkel verkoopt beschadigde spellen voor Playstation 4. Wanneer hier over contact wordt opgenomen wordt er aangegeven dat het ik even "langs moet komen" nadat er al... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Eerste keer dat ik bij hen iets bestelde en super tevreden! Bestelde vijf PS2-games. Ondanks dat ze oud waren, waren ze in bijna perfecte staat; propere/onbeschadigde discs, manuals inbegrepen en de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di videogiochi
  2. Negozio di oggetti da collezione
  3. Officina di riparazione apparecchiature elettroniche
  4. Negozio di giochi da tavolo
  5. Negozio di giochi usati

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Gameshop Twente is al sinds 2001 een begrip in Twente. Het begon in Hengelo in een klein pandje, maar inmiddels heeft Gameshop Twente in Enschede een prachtige winkel. Hier kunt u altijd terecht met uw vragen over games en releases, reparaties, het polijsten van cd's en ons stokpaardje: inruil van uw oude games. Zo kunt u uw oude games die u niet meer gebruikt bij ons inleveren en u ontvangt direct een tegoedbon om wat anders uit te zoeken. We zijn onafhankelijk, in tegenstelling tot Mediamarkt, speelgoedzaken en grote elektronica webshops. Dat biedt voordelen voor u. Zo kunnen wij heel gericht inkopen voor mooie prijzen. We proberen altijd zoveel mogelijk stuntaanbiedingen te doen. Zo bent u er altijd zeker van de beste deals te krijgen, de nieuwste games in huis te hebben, en natuurlijk de beste service te ontvangen! Volg onze pagina voor acties, prijsvragen, release informatie én leuke items!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

864 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

36 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Adapter en av kabel sega

Was 2 weken geleden dat ik wat besteld voor mij sega mega drive aansluitkabels had ik nodig dus met spoed de gameshop gebeld ze hebben gelukkig op voorraad en uitstekend geholpen door de mensen daar 👍 goede service en snelle levering met vriendelijk renzo

15 settembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Prima shop voor al je gaming needs.

Prima shop voor al je gaming needs.
Met regelmaat doe ik een opruiming in mn oude games en kan ik altijd terecht bij gameshop twente om mijn uitgespeelde games te verkopen.
Het proces loopt heel vlot en simpel..je vult je te verkopen games in op de website,krijgt een offerte en ga je akkoord krijg je van hun een label om op je pakket te plakken..versturen en een paar dagjes later staat je tegoed op je account waarmee je weer nieuwe games kan kopen.
De shop zelf bied heel veel games en merchandise zowel in categorie nieuw als gebruikt en de prijzen zijn soms bijzonder goed..
Deze winkel is een dikke aanrader!!!

12 ottobre 2022
Valutata 1 stelle su 5

100%

Vlotte afhandeling. 100% tevreden

17 ottobre 2022
Logo di www.gameshop-twente.nl

Risposta di www.gameshop-twente.nl

Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Kan het zijn dat u verkeerd hebt geklikt? :)

Valutata 5 stelle su 5

Fifa 23 digitale editie besteld en…

Fifa 23 digitale editie besteld en gevraagd of zij de code ook konden mailen. Ik hoefde de vraag nog niet te stellen en ik had het antwoord al. 15minuten na bestelling was de game al aan het downloaden. Top service!

11 ottobre 2022

Leuke webwinkel

Leuke webwinkel. Wil ook zeker eens kijken bij de fysieke winkel.

29 settembre 2022
Logo di www.gameshop-twente.nl

Risposta di www.gameshop-twente.nl

Beste Renko Bosgraaf

Bedankt voor de leuke review! Wij hebben een loting gedaan en wij hebben jou uitgeloot voor de waardecheque ter waarde van €60,-. Gefeliciteerd!
Met de voorwaarde binnen 3 dagen een reactie te krijgen naar het mailadres: marketing@gameshop-twente.nl.

Sabine Filart
Gameshop Twente

Valutata 5 stelle su 5

Had al een tijdje geleden een game op…

Had al een tijdje geleden een game op het oog alleen hadden ze nergens beschikbaar. Had gemaild of ze me op de hoogte konden houden als het weer binnen was. Aantal maanden later hadden ze het weer en mail gekregen van ze. direct gekocht en volgende dag gelijk in huis. Super winkel

21 settembre 2022

Aan te raden

Snel geleverd, in goede staat en compleet. Pakket was van begin tot eind gemakkelijk te volgen en moest er ook voor tekenen(geen ‘pakket geleverd’, maar het ligt in de trappenhal of bij de buren gedoe waar we allemaal ervaring mee hebben). Goede prijzen, goede producten, geen slechte opmerkingen eigenlijk. Ook fijn dat er van te voren aangegeven word of het compleet is en of het bijvoorbeeld een platinum product betreft, want de verzamelaar onder ons kent allemaal de pijn van een platinum versie of incomplete versie krijgen als er een andere thumbnail in de shop vermeld word. Aan te raden dus !

8 settembre 2022
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più