Valutata 5 stelle su 5

Grym service, bra utbud snabba leveranser. Ett litet miss i lagersaldo för min beställning löstes proffsigt, snabbt och framförallt med ett vänligt och personligt bemötande som jag upplevde var utöver... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, samt trevlig och hjälpsam personal. Kommer definitivt beställa från dem igen. Beställde rollspelsböcker, men Klarnas webbsida krånglade (fått samma problem med Klarna på annan butik... Leggi di più

1. Negozio di hobbistica
  2. Servizio di aerografia
  3. Negozio di giochi da tavolo
  4. Pittura
  5. Negozio di modellini

Scritti dall'azienda

Vi erbjuder utvalda kvalitetsprodukter inom figurspel,rollspel, kortspel, brädspel, modellbygge och övrigt inom hobbysektorn. Snabba leveranser samt en kundtjänst som snabbt löser eventuella ärenden och gärna svarar på hobbyfrågor.

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Fast shipping

Fast shipping, good prices, great service. I had a question about international shipping (sweden to denmark), i contacted them and had mu answer within 24 hours

21 agosto 2025

Thanks!

En trygg hamn i etern

Det har hunnit bli många beställningar från Gamemaniacs senaste åren, och med goda skäl. De har ett gediget utbud och konkurrensmässiga priser, dessutom är de måna om sina kunder och är snabba med att kontakta vid problem för att lösa eventuella frågetecken eller bekymmer som uppstått.

När leverantörer inte lever upp till sina löften (såsom uteblivna särskilda utgåvor av rollspelsböcker) kommunicerar de snabbt och beklagar bekymret som uppstått. De ska förstås inte behöva be om ursäkt för att andra i ledet inte lever upp till sina åtaganden men gör det ändå för att de är måna om kundkontakten.

Det enda jag är mindre nöjd med är att de endast erbjuder frakt med Schenker. Vilket egentligen är fullt acceptabelt bara det att mitt Schenkerombud är sämre än övriga transportörers ombud. Likväl masar jag mig gärna dit för att stödja Gamemaniacs även i framtiden.

29 luglio 2025

Risposta di Gamemaniacs

Tack! Ska se om vi kan förbättra fraktalternativen framöver.

Bara bra!

Något av dem snabbaste leveranserna jag har upplevt från en beställbing på nätet. Alltid lika snabbt och bra priser. Kan inte säga annat än bra saker om denna butik!

6 maggio 2025

Tack! :)

Bra seriös butik.

Handlat mycket av dem de senaste 2 åren och alltid varit nöjd.

Snabba leveranser och välpaketerat.

Snabb och hjälpsam kundtjänst de få gånger jag behövt kontakta dem.

30 ottobre 2024

Tack!

Valutata 5 stelle su 5

Low prices, fast delivery, a real deal shop for TTRPG and board gamers!

I made my first order on Gamemaniacs and it went really smoothly! The delivery was very fast (2 working days) and the items were delivered very nicely packed. Worthy of note is that the availability of each item on the website changes in real time. So the risk of ordering out of stock items is reduced. I am very satisfied by their handling of my order and as long as they keep their prices competitive, I will buy again from these maniacs! xD

8 ottobre 2024

Fantastisk service

Har varit en kund hos Gamemaniacs i tre års tid nu. Har alltid fått leveranserna snabbt och har aldrig varit något som har saknats. Alltid profesionella och hjälpsamma när man vill förboka något eller köpa något som inte finns i lager!

25 settembre 2024

Handlat via nätet

Handlat via nätet: Måste säga att det är något av den bästa servicen jag fått - fick ett spel levererat som saknade kort från paketeringen. Vände mig först till själva tillverkaren men gick inte så bra den vägen. GameManiacs däremot hjälpte mig hela vägen med att jaga rätt på de saknade delarna - väldigt tacksam för all hjälp från er!

12 aprile 2022

Fantastiskt nöjd

Fantastiskt nöjd. Den hobbybutik med klart snabbast frakt av det tiotal jag handlat av.
"Maniacs" i affärstiteln kanske syftar på hur galet snabba de är?

7 settembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, samt trevlig och hjälpsam personal

Beställde rollspelsböcker, men Klarnas webbsida krånglade (fått samma problem med Klarna på annan butik också, så det är inget butiken kan belastas för). Medans jag pratade med dem fångade de upp att de hade ställt en fråga till mig om en beställning jag hade lagt två dagar tidigare, men jag hade missat att det mailet hade hamnat i skräpkorgen. Så stort plus i kanten och väldigt gott intryck på alla sätt och vis.

3 settembre 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più