Bestelde een Nintendo Switch spelletje en kreeg het vrij snel binnen. De dag dat het geleverd was werd ik nog voor de zekerheid gebeld door een lieve dame om te kijken of alles oke is aangekomen. Zal... Leggi di più
Playstion 5 op zondag besteld, op maandag geleverd. Supersnel dus. Wat voor verbetering geldt: - de site geeft aan ook achteraf betalen, maar dat is alleen mogelijk voor spellen, niet voor... Leggi di più
MULTI SSD Int 980 Pro 2TB Heatsink Samsung - Product gereserveerd, Hier kreeg zeer snel een bevestiging, per sms dat het klaar lag en kon worden opgehaald sms kwam om streeds 10.08 uur al binnen... Leggi di più
GameMania bestaat eigenlijk niet meer. Naam is overgekocht door ander bedrijf dus heeft eigenlijk niets meer te maken met het originele bedrijf. Vele mensen zullen dit echter niet weten. Ook... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Game Mania kun je terecht voor de grootst keuze in games, spelconsoles, accessoires, trading card games en merchandise. Ook heeft Game Mania de grootste keuze aan tweedehands games: meer dan 4.000 spellen! En als je op werkdagen voor 20.00 uur in de Game Mania webshop bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis.
Paesi Bassi
- www.gamemania.eu
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Gezellige winkel met ruim aanbod
Vind het altijd leuk om een game winkel binnen te stappen. Bij GM vind je dan ook meerdere dingen dan alleen maar games zoals funko pop , bordgames , pokemon , enzo. Altijd gezellige winkels met ruime keuze en klantvriendelijk.
Hele goede klantenservice en uitleg…
Hele goede klantenservice en uitleg over aangekochte producten.
Uitleg over garantie was duidelijk.
top service
super winkel goede service en personeel
Super store
Alles snel geregeld, super snel bezorgt! Goed verpakt! Online bestellen bij deze winkel is super gemakkelijk en met het punten systeem verdien je ook nog is Flinke kortingen!
Goed simpel en vlot
super handig en rap
prima overzicht en goede hulp gekregen
Prima winkels en webshop
Zeer duidelijke website
Zeer duidelijke website, je kan er alles vinden wat je maar wilt vinden. Ook in de winkels zijn er altijd wel vriendelijke en toffe personeel die je altijd wel verder helpen. De prijzen zijn natuurlijk het zelfde als in de andere winkels, dit is natuurlijk heel fijn! Keep on going! :-)
Altijd vriendelijk personeel
Altijd vriendelijk personeel, kennis van zaken, behulpzaam
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, attent om mij nog met mijn verjaardag te feliciteren. Ruim assortiment, mooie winkel.
Gewoon netjes geholpen
Gewoon netjes geholpen.
Medewerkers weten waar ze het over hebben.
Defect product aangeschaft.
Een accu gekocht voor mijn Xbox Series X controller in Utrecht. Helaas bij thuiskomst werkte deze niet. Wat raar is want was geseald. Maar krijg hem niet aan de praat. Kan wel terug gaan. Maar er zit er geen 1 bij mij in de buurt. Woonachtig in regio Zwolle.

Risposta di Game Mania
Top ervaring 🥳🥳
Top ervaring . Er stond een fout in de nieuwsbrief product stond voor een lagere prijs dan het daadwerkelijk was.
Uiteindelijk toch voor de lagere prijs gekregen echt een top klantenservice nogmaals dank u wel 🥰🥰🥰
'Bezorgd' pakket nooit ontvangen
Ik bestel nooit meer iets bij GameMania, ik heb 44 euro voor niets betaald. Ik bestelde een Pokemon advent kalender bij GameMania die ik als cadeau wilde geven en deze zou worden bezorgd op 20 november. Ik bleef thuis rond de tijd dat deze zou aankomen en ik bleef maar wachten. Op een gegeven moment krijg ik een mail binnen dat het pakket is bezorgd. Ik had echter geen bel gehoord en niets staat voor de deur. Nadat ik daar een melding van maakte wordt ik van het kastje naar de muur gestuurd door GameMania en PostNL, beide geven elkaar de schuld en uiteindelijk krijg ik een mail van GameMania dat 'uit onderzoek' bleek dat alles zogenaamd klopte en ze vertelde me doodleuk dat 'hiermee wij de zaak dan ook afronden'. Om me nog een keer erop te wijzen dat ik het maar lekker zelf mag uitzoeken. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt, ontzettend teleurstellend.
Een prima winkel
Ik ben ruim een jaar geleden bij Gamemania terecht gekomen voor een online bestelling. Deze werd prima afgehandeld. Sinds ik in de winkel in Heerhugowaard kom, ben ik nog meer tevreden. Het personeel heeft verstand van zaken, en zijn erg hulpvaardig.
Mijn meest recente aankoop de PS5 tijdens Black Friday legde de verkoper mij uit hoe je de harde schijf makkelijk kunt inbouwen, en werd alles keurig afgehandeld.
Tevens zijn ook de member voordelen een prettige bijkomstigheid.
Gewoon een fijne winkel
Betrouwbaar en vriendelijk personeel