Game Mania Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Bestelde een Nintendo Switch spelletje en kreeg het vrij snel binnen. De dag dat het geleverd was werd ik nog voor de zekerheid gebeld door een lieve dame om te kijken of alles oke is aangekomen. Zal... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Playstion 5 op zondag besteld, op maandag geleverd. Supersnel dus. Wat voor verbetering geldt: - de site geeft aan ook achteraf betalen, maar dat is alleen mogelijk voor spellen, niet voor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

MULTI SSD Int 980 Pro 2TB Heatsink Samsung - Product gereserveerd, Hier kreeg zeer snel een bevestiging, per sms dat het klaar lag en kon worden opgehaald sms kwam om streeds 10.08 uur al binnen... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

GameMania bestaat eigenlijk niet meer. Naam is overgekocht door ander bedrijf dus heeft eigenlijk niets meer te maken met het originele bedrijf. Vele mensen zullen dit echter niet weten. Ook... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di videogiochi
  2. Negozio di giochi usati

Scritti dall'azienda

Bij Game Mania kun je terecht voor de grootst keuze in games, spelconsoles, accessoires, trading card games en merchandise. Ook heeft Game Mania de grootste keuze aan tweedehands games: meer dan 4.000 spellen! En als je op werkdagen voor 20.00 uur in de Game Mania webshop bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Oplossing aangeboden

Update: uiteindelijk is het probleem opgelost, Gamemania bedankt voor deze oplossing.

Al sinds tienerjaren groot fan van Game Mania maar helaas zwaar teleurgesteld in de klantenservice.

Ook jammer dat alle filialen in mijn omgeving gesloten zijn.

31 maggio 2024
Logo di Game Mania

Risposta di Game Mania

Goedendag Lianne, Vervelend om te horen dat je na al die jaren een tegenvallende ervaring bij ons hebt gehad, dat is natuurlijk nooit de bedoeling!

We hebben je recentelijk een nieuwe mail toegestuurd met daarin een nieuwe uitzonderlijke oplossing. We hopen dat deze meer in de smaak valt, en de ervaring enigszins verzacht. Neem bij verdere vragen of verbeterpunten uiteraard gerust contact met ons op via klantenservice@gamemania.eu.

goede spullen

leuk om dingen te bestellen, jammer dat er steeds minder en minder fysieke games in de winkels liggen, en in het magazijn soms niet meer op voorraad, terug meer games zou leuk zijn

22 maggio 2024
Valutata 4 stelle su 5

Voor 23.00 besteld morgen in huis!

Voor 23.00 besteld morgen in huis!
Als dit soort beloftes worden gemaakt, waaraan ze niet kunnen voldoen, daar word ik toch een beetje naar van.
Tevens heb ik geen idee hoe de tracking & Tracing werkt en is het onduidelijk waar dat gevonden kan worden.

Update:
Pakket is dus de volgende dag netjes bezorgd. Op dat punt scoren ze dus binnen verwachtingen.
Echter dat neemt niet weg dat het tracking systeem toch wat onoverzichtelijk en onduidelijk is.

23 maggio 2024
Logo di Game Mania

Risposta di Game Mania

Beste,

Vervelend om te vernemen dat jouw bestelling in het verzendtraject is vertraagd, dat zien wij natuurlijk ook graag anders.

De Tracking informatie wordt normaliter automatisch ontvangen in de mailbox wanneer het pakket wordt aangemeld voor verzending.

Graag zoeken we de Tracking informatie erbij voor je en helpen we je verder met deze zending: je kan ons hiervoor het best bereiken via klantenservice@gamemania.eu.

Valutata 5 stelle su 5

"De goede uitstalling en zeer…

"De goede uitstalling en zeer overzichtelijk van de game's. Grote aanbod van zowel nieuw als gebruikte game's. En niet te vergeten de vriendelijkheid van de verkoper. En de bereikbaarheid van de winkel en parkeer gelegenheid."

10 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Beste gamemania in utrecht…

Super vriendelijk personeel en helpt je ook goed als je vragen hebt. Ik woon zelf in alkmaar en heerhugowaard is dichterbij maar toch reis ik liever een uur naar utrecht naar die gamemania omdat ik daar altijd super vriendelijk word geholpen.

4 maggio 2024

Buitenland

Heerlijke site,ik woon in het buitenland maar zo kan ik toch de kleinkinderen verwennen.
Het gaat allemaal snel en gemakkelijk zodat ik als senior het ook allemaal goed begrijp.

29 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Alles staat netjes gesorteerd en netjes…

Alles staat netjes gesorteerd en netjes op zijn plek het is een goed geregelde winkel wel een beetje klein maar heel erg fijn. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en staan je graag te woord met enkele vragen die ze altijd beantwoorden ik zelf heb altijd een goeie ervaring en vind de winkel goed en leuk ingericht.

16 aprile 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più