Har fået lavet stort service på min Seat Altea. Fik et overslag inden samt grundig vejledning i hvad der evt skulle skiftes senere. Kan kun anbefale dette værksted har prøvet andre steder hvor jeg... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har nu flere gange brugt Fyns Auto og har været meget tilfreds. Først fik jeg lavet serviceeftersyn, herunder bremser som var rustne. Efter jeg fik smadret bagruden, gav de mig et godt tilbud, s... Leggi di più
God service! Venligt personale, der ringer, hvis de finder fejl på bilen. De spørger inden de laver noget og holder sig inden for den aftalte pris. Selvom der opstår uforudsete opgaver, finder d... Leggi di più
Har brugt dem gennem længere tid. Prisen er fair og der er altid rigtig god og yderst venlig service. Når der er indgået en aftale bliver den holdt både hvad angår pris og arbejde. Bliver altid k... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Meget professionelt og flink personale
Meget professionelt og flink personale. God behandling af reparation og hurtig ekspedition.
Service og arbejde er altid i top
Service og arbejde er altid i top. Man får altid en ærlig mening om hvad der er bedst.
Bedste service i Odense.
erfaring mekaniker og bedste service i Odense.
Flinkt personale
Flinkt personale
God modtagelse og godt samarbejde med dem. Kan kun anbefales.
Super god service og professionelt…
Super god service og professionelt arbejde til fornuftig pris.
Venlig service og attraktive priser
Fyns Auto er et lille værksted der sætter god kundeservice og veludført arbejde i højsædet. De har tillige meget rimelige priser og stiller endog en gratis lånebil til rådighed under service.
Alt i alt en rigtig god oplevelse!
En god oplevelse
En god oplevelse, i overenstemmelse med mine forventninger til en meget fornuftig pris.
2198,72kr for prisoverslag fra Fyns Auto APS
Lavede aftale med Fyns Auto APS, om at de skulle undersøge hvorfor varmen i forsædet på min personbil ikke virkede. De skulle oplyse en ca pris inden de reparerede skaden. Jeg afleverede bilen kl 8 og ventede så på opringning. Kl 13.30 kort før lukketid (fredag) blev jeg ringet op. Det ville koste ca 5500kr hvilket jeg ville overveje. Jeg blev opkrævet 2198,73kr for prisoverslaget, tre timers arbejde og miljøtillæg..
En opringning efter halv times arbejde ville vel have været en rimeligt, så kunne vi have aftalt om jeg ønskede at han skulle bruge mere tid/ jeg flere penge på opgaven!
Altid en venlig modtagelse
Altid en venlig modtagelse. Alt fungerer fint. Fyns Auto kan varmt anbefales.
Mvh. GK
Ledte ikke efter en ny mekaniker, men
Ledte ikke efter en ny mekaniker, men manglende lige en til en lille ting. Og så en gang mere. Så nu har jeg skiftet mekaniker for fremtiden. Tak for hjælpen Fyns Auto. Odense S ❤️
Har altid en god oplevelse og service
God service!
Selvom der opstår uforudsete opgaver, finder de tid til at lave det hurtigst muligt på trods af travlhed.
De er løsningsorienterede og tager sig tid til at tale med en, så der ikke opstår misforståelser.
Jeg kan varmt anbefale dem.
Jeg var inde og kigge på en Toyota…
Jeg var inde og kigge på en Toyota Aygo, og endte med købe den. Johnny præsenterede bilen og gav en virkelig god service. Meget tilfreds og glad for bilen!
Super god service
Super god service, god forklaring omkring problemer og fornuftige priser! Kan klart anbefales!💪🏽
super service og ikke mindst super…
super service og ikke mindst super venligt personale. ringer og fortæller hvis de finder nogen fejl på bilen og giver en pris inden de laver noget.
Hold jer væk fra Fyns Auto
Hvis I har bilmærker som Mercedes af ældre dato, hold jer væk fra Fyns Auto. De kan ikke finde ud at lave dem og du kommer med uløst problem og self en regning. Elendige til fejlfinding. Sidste gang jeg var ved dem tabte min bil kølervæske, de skifter termostat, men bilen fortsætter at tabe kølervæske - og det viser sig at være brændstoffilterkonsul konstaterede Mercedes service. Mit A/C. fungerede ikke, knappen A/C blinker. Jeg bestiller eftersyn, og de udfører det. Siger til mig at det tager 45 - 60 min., men jeg blev der i ca. 2 timer. Fylder gassen på, løser self. ikke mit problem, for A/C virker stadig ikke, de prøver at tørre den af at nogle har fyldt for meget af det ene eller anden. Jeg står med en regning på 695 kr. for jeg skal betale for gassen - som jeg ikke kan bruge til noget som helst.
Rigtig god service
Rigtig god service, rimelige priser, meget kundeminded. Kan klart anbefales.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.