Hold jer langt væk fra Fugegruppen! Lad jer ikke narre af virksomhedens navn eller tro, at det nødvendigvis er ensbetydende med faglighed og kompetence inden for fugearbejde. Min oplevel... Leggi di più
Arbejdet var fint udført men den enlige stjerne skyldes den skyhøje regning som efterfølgende dukkede op, hvor arbejdstid og kørsel var helt uden for proportioner i forhold til hvor kort tid montøren... Leggi di più
Fik Fugegruppen anbefalet af en håndværker, det blev helt igennem en god oplevelse. Simon var behjælpelig med valg af rigtig farve til fugerne omkring vinduerne. Arbejdet blev udført profession... Leggi di più
Jeg søgte et fugefirma som komme inden sommerferien til at fuge mit sommerhus da jeg havde fået skiftet vinduer. Jeg blev anbefalet Fugegruppen.dk. Jeg tog kontakt og fik aftalt en dag og en ug... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Dårlig oplevelse.
Jeg har haft en virkelige god oplevelse…
Jeg har haft en virkelige god oplevelse med Fugegruppen ved Kim Hansen, hvor jeg fik telefonisk rådgivning. Han er meget dygtige og omhyggelig. Kan på det varmeste anbefale ham.
Veludført, uden sans for detaljer og precision
Overordnet set et veludført arbejde, men uden sans for detaljer og precision.
Opgaven: Fuge 11 vinduer og 3 døre, udført i mahogni. Fugerne udvendigt skulle være "sandfuger". Mens fugerne indvendigt, skulle være almindelige glatte.
Fugegruppens kundeservice har igennem hele forløbet været behjælpelige og imødekommende. De har gjort deres bedste for at yde en god service.
I første omgang ville Fugegruppen sende en polak, der kunne tale engelsk ud til os. Men da vi havde specielle ønsker og forskellige krav, anmodeode vi om en, der kunne tale dansk. Dette blev imødekommet.
Fugeteknikkeren var venlig og forstod at vejlede os omkring farve og lavede endda eksempler på forskellige fuger, så vi kunne danne os et indtryk og tage det rigtige valg.
Indvendigt er arbejdet udført tilfredsstillende, med få detaljer der kunne have været mere præcise.
Udvendigt tilgengæld, er vi ikke tilfredse. Fugeteknikkeren, gik rundt med en lille spand med motiver fra en Disney-film, og kastede sand på fugerne let rundhåndet. Dette anser jeg for dybt useriøst!
Resultatet er fuger, der ikke er jævnt udført med sand. Det betyder at den grå glatte fuge, mange steder skinner igennem det tynde lag sand.
Det betyder også at vi fik sand ind i alle sprækker på vinduerne, inklusiv glideskinner, som vinduerne kører i for at åbne og lukke. Jeg har derfor måtte bruge timer, på at rense alle vinduer for løs sand.
Jeg har kontaktet Fugegruppen, som har sendt en medarbejder for at rette op på "fejlen", men ud over at der igen ligger en helveds masse sand omkring og i vinduerne, så skinner den grå fuge stadig igennem mange steder :(
Derfor ender vi på 3 ud af 5 stjerner. Jeg håbede at ved at vælge en professionel fugerteknikker, var arbejdet også derefter.
Prisen har været acceptabel.