Fru Hansen v/Lone Hagedorn Recensioni 6

3,3

3,3

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

3 veninder

vi er 3 veninder der har været inde og fået spraytan, men vi er desværre ikke tilfredse, det røg af 1-3 dage efter og lavede plamager. Det sys vi ikke kan være rimeligt da der står og bliver sagt det kan holde 6-10 dage.

1 aprile 2026

Vi er et par og vi ville for første…

Vi er et par og vi ville for første gang prøve SprayTan. Og det var en oplevelse.
Lone gik til opgaven meget professionelt og med humor. 🫶

Nu 8 timer efter behandlingen er vi MEGET tilfredse. Det bestemt ikke vores sidste gang.
Så tusind tak for det hele Lone.
We Love It 🫶❤️

21 maggio 2025

Min datter og jeg har fået lavet…

Min datter og jeg har fået lavet spraytan. Vi valgte den tan der ikke kunne smitte af. Den smittet dog stadig af. Sprayen var også meget dårligt sprøjtet på, jeg manglede spraytan ned langs det ene ben .

13 novembre 2024

Jeg har fået lavet en spraytan hos…

Jeg har fået lavet en spraytan hos Fru.Hansen. Jeg har hvide plamager samtlige steder og dette er efter bad og resultatet dagen efter. Utilfreds og kritisk er jeg jo, da jeg skal holde nytår i morgen. Håber det kan nå at reddes. 😳

30 dicembre 2021
Logo di Fru Hansen v/Lone Hagedorn

Risposta di Fru Hansen v/Lone Hagedorn

Hej. Som jeg skrev i den sms du sendte mig, er det virkelig beklageligt. Derfor tilbød jeg også en ny behandling på vores regning.
Også selv om det måske ikke helt er min skyld, du fik hvide plamager.
Det kan skyldes mange ting, hvis farven sætter sig i plamager.

Enhver piges drøm!

For femte gang har jeg fået lavet mine super flotte extensions, og det bliver ikke den sidste gang hos Fru Hansen. Venter spændt på deres nye flettemetode kommer ordentligt igang! Et super tilfredsstillende resultat, hver evig eneste gang. Er du ikke tilfreds med mængde af hår, klipning eller lignende tager de det med et smil og du får det som du vil have det :-) Alt i alt alle pigernes drøm!

15 ottobre 2012