Frk.Mage Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Jeg havde bestilt nogle sutsko men som jeg skulle bruge hurtigt der gik en time efter jeg havde bestilt dem fik en sms om de ikke havde dem lidt øv men meget fin service tak for det 🙂Mvh Jan Andersen... Leggi di più

Frk. Mage har de fedeste og lækreste ting - let at finde på gode gaver!! De sender lynhurtigt, og har de sødeste medarbejdere og den bedste service, hvis der er noget man har brug for hjælp til!! Anb... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God service

3 gennaio 2026

Elendig service

Elendig service.
Rigtig fin butik og flotte varer. Forfærdelig betjening og fuldstændig ligegyldig service. Brug hellere en anden butik

15 febbraio 2023

Hurtig ekspedition og rigtig fin vare

Hurtig ekspedition og rigtig fin vare! Der var vedlagt en lille chokoladeskildpadde i pakken, som desværre ikke kunne klare slåskamp med postkassen den rejste sammen med, men tanken var rigtig sød! Handler gerne her igen.

2 gennaio 2022

Hvis der er en 10`er tilbage i firmaets…

Hvis der er en 10`er tilbage i firmaets favour, mon vi så ikke skal betale tilbage? Når det så er omvendt, da jeg betaler for en vare, der alligevel ikke er der, og bytter til en anden billigere vare, ja så er der tavshed. Der er ikke lagt en andet i pakken…. ?

31 ottobre 2021

Skønne produker

Skønne produker, og en fantastisk service. Varen var lidt forsinket, så der var vedlagt en gave:)
Bestemt ikke sidste gang jeg handler der:*

24 marzo 2021

Erstatning med et smil

Hurtig levering, men én kop var desværre blevet beskadiget under transport. Den blev dog erstattet i løbet af 2 dage med et smil.
Stor tak herfra!

15 febbraio 2021

Fantastisk god service

Fantastisk god service! Jeg købte næsten 30 forskellige julekugler til medarbejderne i min afdeling. Frk. Mage tilbød - helt uopfordret - at gaveindpakke hver kugle til mig (det var en travl lørdag) og et par timer senere kunne jeg hente dem, fint indpakket og mærket med hvad indholdet var i hver pakke. Kæmpe tak 😊

27 novembre 2020

Perfekt!

Perfekt!
Bestilte tirsdag morgen klokken 8 og havde varen onsdag morgen kl. 7.30. endda så fint pakket ind:)

24 luglio 2018

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Bestilte en vinylmåtte som desværre var udsolgt i den ønskede størrelse, men fik tilbudt en større model til samme pris. Gode instruktioner i behandling af måtten.

25 febbraio 2018

Rigtig god service og oplevelse :-)

Har haft en meget fin oplevelse. Købte en vare i webshoppen, som nåede meget hurtigt frem. Desværre viste det sig, at der var en lille fejl på det købte, men efter henvendelse til butikken gik der kun et par dage, før jeg modtog en ny. :-)

9 novembre 2016

Dejlig butik med skønne ting

Altid masser af inspiration, at finde og go service. Charlotte og hendes personale står altid parat med gode råd og ideer. Hos frk. Mage kan man finde de fineste ting og mange lækre sager. Kig forbi og blev inspireret 😉❤️

2 aprile 2016

Super god service!

Én af de bestilte varer var desværre udsolgt, men jeg blev kontakten dagen efter og fik alternative valgmuligheder + en rabat oveni som undskyld for ulejligheden. Og jeg fik stadig pakken inden for 2 dage! Jeg har absolut kun positive ting at sige om Frk.Mage :-D

26 novembre 2015

Dårlig behandling

25 giugno 2013
Logo di Frk.Mage

Risposta di Frk.Mage

Hej Sarah,

Ked af du synes du er blevet dårligt behandlet. Men der står i vores værd at vide at vi tager forbehold for fejl i prissætning. Og da det tæppe du havde bestilt i mindre var dyrer end den længde du bestilte, kan man ikke sige du handlede i god tro. Vi beklager selfølgelig at der var sket en fejl i prissætningen og den er rettet.

Med venlig hilsen
Charlotte